Som sama s 3 rocnym synom a hladam maminku v podobnej situacii na prenajom spolocneho byvania v Bratislave Dlhe diely.
Ja hladam tiež a ideálne by bolo pre mňa tiež nové mesto. No mám synčeka 2 týždňového a malého yorkshíra.
najhorsie je ze nikto nechce prenajat byt s dietatom...keby nahodou..aj ja hladam
ahojte baby nepojde niekto snami na spolocnu dovolenku som sama s 3rocnym synom termin posledne 2majove alebo posledne2junove tyzdne niekam k moru
Já hladam zas v Starom meste,kvoli praci..mam 3 mesacnu kočku, za pripadne strazenie malej aj zaplatim.
ahojte je tu niekto kto este hlada na spolocne byvanie v bratislave? nemam kam ist so synom...dakujem
@alenka1609
Dobry vecer uz ste nasli? Hladam spolocne ubytovanie pre kamaratku so synom (10) v Bratislave. Najlepsie blizko skoly.
@echo ahoj nasla som ale nie v bratislave, vam prajem vela stastia s byvanim
Hľadám spolubývajúci do niakeho podnájmu v Malacky okolie ... Mám pol ročnu dcérku
Ahojte, Obnovujem túto diskusiu. Niekto nehľadá náhodou spolubývajúcu mamičku v Bratislave?
@zuzinapipina
Aj ja hladam spolubyvajucu. Mesto nerozhoduje.
ahoj, moja známa ma dve deticky 5 a 2 ročne a hľadá mamičku s ktorou by sa striedali pri strážení detičiek pokial by jedna bola v praci.
Ahoj škoda že hladaš byvanie na dieloch,ja hladam maminu na spolubyvanie v novom meste.
Tiež sa mi zatial nikto neozval.
Viem si predstaviť že by takéto domácnosti mohli fungovať,je škoda míňať peniaze na drahy podnajom,určite sa daju použiť aj lepšie,napríklad-na kvalitne stráveny čas s našim drobcom.