Nájde sa tu mamička na spoločné bývanie?

lefcaa
8. jan 2021

Ahojte. Mam 11 mesacnu dcerku a ostali sme same. Hladame fakt SURNE mamicku ktora by sa k nam pridala. Byvam medzi Nitrou a Trnavou.

hopsadobrandejsa
8. jan 2021

V tejto dobe byt slobodnou matkou......hroza. Sexovat to hej, starostlivost to uz je cosi ine. Lajdaci niektori chlapi.

Prajem vela stastia 😉

matapo
9. jan 2021

@hopsadobrandejsa ...v tejto dobe je to uplne bezne a zial stava sa a nestava sa len mladym babam, stava sa to aj zenam 40+ a aj po 20 rocnom manelstve, a aj po dlhotvajucom vztahu, niekedy ani 10 rokov nestaci aby dotycny ukazal pravu tvar ☹ Je to velmi smutne, netreba sudit zeny ktore ostali same. A nie je to ziadna hroza, aj ked su chvile kedy je to tazke hlavne zo zaciatku a ked su deti moc male, ale potom je to uz podstatne lepsie a zivot nabera kvalitny smer. Ziadna hroza.

juliet86
9. jan 2021

@lefcaa skus napisat poradna alexis ci nevedia pomoct nasmerovat drsim ti palce

karelova
9. jan 2021

@hopsadobrandejsa myslím, ze tvoj komentár jej v ničom nepomohol, nakolko táto kočka urobila teraz najlepšie rozhodnutie svojho života a nebude to hrôza! Bude to zo začiatku náročné, ale má kvôli komu bojovať!
@lefcaa ja ti žiaľ pomoct neviem, ale strašne ti fandím a verim, ze to zvládnete. Skus osloviť organizáciu, ktorú ti baby odporucaju. Veľa šťastia a síl ti prajem v novom krajsom živote 🌺

majkeel
9. jan 2021

@hopsadobrandejsa Malokedy, ale naozaj malokedy byva na vine pri rozchode iba jedna strana, aj ked sa to tak zvykne podavat. Vzdy je tam viac faktorov. A kazdy ma pravo odist odniekial, kde sa citi zle. Ludia sa vyvijaju, v 20 a v 30, 40 su casto povahovo uplne inde.
A ak si niekto nedal namahu a nasiel nenormalneho, tak je to jeho volba. A keby aj, svet sa predsa toci dalej, da sa rozist, zit spokojne sam, ci najst ineho ineho a skusat, kym to neklapne.
Dieta/deti, ani vychova jedinym rodicom, nie je nikdy problem. Preco umelo udrziavat nefunkcny toxicky vztah, kde sa dvaja nemozu vystat, nemaju si co povedat a trapit tak deti, ked sa mozu rozist, byt tak viac spokojni a nadalej sa spolocne podielat na vychove deti.
Problem nastane, az ked sa nevedia dvaja dohodnut ani po rozchode na vychove a vyzive.
Moc sanci nedavam na take na spolocne byvanie, ako budu fungovat dvaja uplne cudzi a rozdielni ludia s detmi v jednej domacnosti, ktorych nespaja ziaden vztah. Sanca ale vzdy je, treba skusat, kto nehlada, ten nenajde.

martul
9. jan 2021

@hopsadobrandejsa pomohla si jej 🤦

lefcaa
autor
9. jan 2021

@juliet86 ja ale mam byvanie. Len je to pre jednu osobu vela platit ked matersku je mensia ako najom.

kittykat22
9. jan 2021

@lefcaa napis do skupin Nitra a Trnava.

hopsadobrandejsa
9. jan 2021

@majkeel

To hej. Ja som skor narazal nato, ze je tam uz dieta tak dufam, ze sa dotycny aspon zachova zodpovedne. Dieta za nic nemoze.

@martul je to diskusne forum, nie tiesnova linka. To uz clovek ani nic nemoze komentovat bez toho aby niekto do neho nezavrtal.

Bohuzial neviem jej pomoct. Zas nevidim, ze by si druhi isli ruky nohy polamat. Ak jej chces pomoct, fajn som rad, ale tvoja odpoved k mojmu komentaru jej tiez 2x nepomohla.

juliet86
9. jan 2021

@lefcaa ved by ta napr vedeli nakontaktovat na inu mamixku v nudzi

tatoduski
5. feb 2021

Ahoj som sám a hľadám slobodnú maminu. Nájde sa tu nejaká . Mám na to dôvod .Len vážne