Nájde sa slobodná mamička, ktorá hľadá bývanie v Bratislave?

seedy
7. aug 2013

Som slobodná mamička, mám 11 mesačného synčeka. Bývala a pracovala som v BA, po pôrode som sa presťahovala k otcovi svojho dieťaťa,
lenže nie je to dobré, navyše bývame s jeho mamou a od začiatku iba hľadá samé chyby, vyvoláva konflikty. Teraz sa už spolu ani nebavíme. Je to
dosť ťažké, navyše ja tu nikoho nemám, je to na vidieku, čo mne prekáža, lebo tu sa nedá ani kam ísť, ani poriadne nakúpiť. Partnera to nezaujíma,
nechá nás tu celý čas samých, stále je údajne v práci, čo je evidentné,že nie je, iba sa skrýva za prácu. Takže celé zle. Našla by sa mamička, ktorá
má podobný príbeh, že by sme si prenajali byt spolu a prípadne pomohli s detičkami?

scarlet
23. okt 2013

seedy@ ako pokracuje tvoj pribeh?

sandrusa
9. feb 2014

Aj ja hľadám v bratislave

lukavicka
29. apr 2014

aj ja by som rada nasla maminu na spolocne byvanie nie len v ba

seedy
autor
4. máj 2014

@lukavicka ja hladam iba v ba, kedze dochadzanie za pracou by bolo podla mna komplikovane. ak mas nejaky typ daj vediet

tamkahanka
11. jún 2014

Ahojte. Mam dve dcerky, 4rocnu a 1a pol rocnu. S manzelom nam to nefunguje, nezalezi mu na mne. Este k tomu je odcestovany v zahranici. Je mi samej tazko... vraj ak to nezvladam, posle mi rozvodove papiere a mam dat ziadost. Byvame unho. Ked je na SK, pride kedy sa mu zachce. Uz som to vzdala... Poziadala som ho, aby tie papiere poslal on. Chcela by som si najst druhe byvanie (chce, aby dievcata byvali v jeho byte (aj so mnou ako ich opatrovatelkou)), ale ja sa z jeho strany citim potom kontrolovana a chodi si do bytu kedy chce (ma na to pravo, je to jeho byt, preto mu to ani nevycitam). Sama by som vsak podnajom neutiahla. Preto hladam nejaku slobodnu mamicku... nam by stacila 1 izba, aj tak spime vsetky tri spolu...

tamkahanka
11. jún 2014

Zabudla som napisat, ze hladam nieco v BA

apoloma
25. jún 2014

@studiosante ahoj a co tak priatela? z Nr?moj brasko ma 34 hlada si partnerku dietatko nieje prekazkou...ak by si chcela napis ip napisem viac ahooj

abovebeyond
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
katarinakralikova
2. sep 2014

Ahojte. Neviem ci je to este aktualne, ale ja tiez hladam podnajom, mam 4. rocneho syna a byvam u mamy, stale sa hadame a pri kazdej prilezitosti ma vyhana, som zufala, lebo ak by som si aj chcela nieco najst, sama to neutiahnem, a s inou mamickou by to bolo super, nechce sa mi ist s malym byvat niekde, kde niesu zvyknuti na deti...

sunninka9
14. sep 2014

Mam dost podobnu situaciu a tiez hladam niekoho, kedze som na vsetko sama.sama to by som neutiahla, jedna sa o Bratislavu a este jeden problemik mozno pre niekoho mam mnalickeho yorkshira

sunninka9
14. sep 2014

Mam dost podobnu situaciu a tiez hladam niekoho, kedze som na vsetko sama.sama to by som neutiahla, jedna sa o Bratislavu a este jeden problemik mozno pre niekoho mam mnalickeho yorkshira
@seedy ak je to aktualne tak rada

dodisska
27. sep 2014

Ahojte baby,najde sa niekto aj na Dlhych dieloch v BA?Mam 3 rocneho synceka....

luckyl
12. okt 2014

Ahojte mamicky je tu ešte niaka ktora hlada spolubyvajucu s dietatkom ? Bratislava 🙂Mám 6 mesačnu dcerku byvam u rodičov no nieje to ideal ,same hadky, myslim že to vela s vás pozná že s rodičmi sa žit neda ....Dakujem vopred za odpoved 🙂

dodisska
25. okt 2014

Ahojte baby,najde sa este niekto na spolocne byvnie? Mam 3- rocneho syna...:0)

dodisska
25. okt 2014

@katarinakralikova. Este hladas niekoho na byvanie?

monia123
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
sandrusa
1. nov 2014

Ahojte. Aj ja hľadám byvanie. Mám 7 mesacneho syna a ja mám 27. Dakujem za každú spravu

sandrusa
1. nov 2014

@monia123 ahoj aj ja mám 7 mesacneho syna a hľadám byvanie

monia123
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
monia123
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
monia123
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
monia123
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
monia123
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
monia123
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
sandrusa
6. nov 2014

@monia123 uz dom aj nasla byt ale za 100 eur tazko. Sama dom na materskej... Je zaujem? Ja idem určí do spolocneho byvania

monia123
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
sandrusa
6. nov 2014

200-250 eur. A ona somnou nemoze hovorit?

123eri
16. nov 2014

Baby pre kamosku s malou 3r dcérkou hľadám súrne bývanie v Ba bývanie s nejakou mamičku píšte volajte na tel.0919068759 je to súrne baby sú môžu pomáhať s deťmi ako stráženie

lukavicka
8. dec 2014

preco vsetci len v ba