Ahojte.
Hľadám mamičku s dieťaťom, ktorá by so mnou šla do spoločného bývania v Bratislave.
Som sama s 3 ročným škôlkárom. Pracujem na plný úväzok a syn chodí do škôlky. Avšak do súkromnej, keďže do štátnej ho pre nedostatok miesta nezobrali. (Hľadanie štátnej škôlky som stále nevzdala a chodím sa osobne pýtať riaditeliek). Z platu mi bohužial popri súkromnej škôlke nevyjde aj platiť celý byt. A do bytu (jednej izby) ma k iným spolubývajúcim s dieťaťom nik nevezme.
Vlastne ani netrvám na tom, aby to bola mamička. Hľadám proste niekoho, kto by so mnou šiel do spoločného bývania.
No pracujem v Ružinove, teraz chodí do škôlky v Petržalke. A tu by sme radi aj bývali.
@girlie_konik idem tam volať. Ďakujem za tip
@girlie_konik veľmi milá riaditeľka. No žiaľ má plno. 55 detí neprijatých
@luciamarcinova tak to ma mrzi😐 My sme odtial mesiac dozadu odhlasovali syna, odvtedy sa to ocividne zmenilo. Tak drzim palce a vsetko dobre ☺
@luciamarcinova z Ruzinova by si to ale aj tak mala strasne daleko do Devinskej, porazilo by ta o chvilu takto chodit stale hore dole
@luciamarcinova ahoj chcem sa ta spytat ci si niekoho nasla? mala by som zaujem, dakujem
Obnovujem túto diskusiu. Cisto nahodou nehľadá niekto mamičku spolubývajúcu?
ahojte, moja známa ma dve deticky 5 a 2 ročne a hľadá mamičku s ktorou by sa striedali pri strážení detičiek pokial by jedna bola v praci, poprípade aj spolocne bývanie. Bratislava
@sadulienka môžte mi napísať správu. Ďakujem
Ponukam izbu mamicke v Bratislave
@luciamarcinova odkial si z Ba? Lebo viek ze v Devinskej mali este kapacity pre deti v MS Horova, ze ny sibsa popytala ☺