Mamička na spoločné bývanie v Bratislave

luciamarcinova
20. okt 2016

Ahojte.
Hľadám mamičku s dieťaťom, ktorá by so mnou šla do spoločného bývania v Bratislave.
Som sama s 3 ročným škôlkárom. Pracujem na plný úväzok a syn chodí do škôlky. Avšak do súkromnej, keďže do štátnej ho pre nedostatok miesta nezobrali. (Hľadanie štátnej škôlky som stále nevzdala a chodím sa osobne pýtať riaditeliek). Z platu mi bohužial popri súkromnej škôlke nevyjde aj platiť celý byt. A do bytu (jednej izby) ma k iným spolubývajúcim s dieťaťom nik nevezme.
Vlastne ani netrvám na tom, aby to bola mamička. Hľadám proste niekoho, kto by so mnou šiel do spoločného bývania.

girlie_konik
20. okt 2016

@luciamarcinova odkial si z Ba? Lebo viek ze v Devinskej mali este kapacity pre deti v MS Horova, ze ny sibsa popytala ☺

luciamarcinova
autor
20. okt 2016

No pracujem v Ružinove, teraz chodí do škôlky v Petržalke. A tu by sme radi aj bývali.

luciamarcinova
autor
20. okt 2016

@girlie_konik idem tam volať. Ďakujem za tip

luciamarcinova
autor
20. okt 2016

@girlie_konik veľmi milá riaditeľka. No žiaľ má plno. 55 detí neprijatých

girlie_konik
20. okt 2016

@luciamarcinova tak to ma mrzi😐 My sme odtial mesiac dozadu odhlasovali syna, odvtedy sa to ocividne zmenilo. Tak drzim palce a vsetko dobre ☺

girlie_konik
20. okt 2016

@luciamarcinova z Ruzinova by si to ale aj tak mala strasne daleko do Devinskej, porazilo by ta o chvilu takto chodit stale hore dole

alenka1609
29. okt 2016

@luciamarcinova ahoj chcem sa ta spytat ci si niekoho nasla? mala by som zaujem, dakujem

zuzinapipina
30. dec 2018

Obnovujem túto diskusiu. Cisto nahodou nehľadá niekto mamičku spolubývajúcu?

sadulienka
18. mar 2019

ahojte, moja známa ma dve deticky 5 a 2 ročne a hľadá mamičku s ktorou by sa striedali pri strážení detičiek pokial by jedna bola v praci, poprípade aj spolocne bývanie. Bratislava

jane1989
25. mar 2019

@sadulienka môžte mi napísať správu. Ďakujem

luccia74
15. aug 2019

Ponukam izbu mamicke v Bratislave