Potrebujem podporiť...
Pred 3 rokmi nevera, vrátil sa, odpustila som...dnes sa priznal že pol roka má inú, dnes sa odstahoval, zil s nami len kvôli peniazom lebo že vraj nemal a on vlastne šetril
na podnajom.. .doma 1.5 ročné dieťa....čo ďalej? Viem že nie som sama v takej situácii ale nemám rodinu, nemám známych, kamarátov..žijem v inom meste ako som vyrastala, v meste ktoré mi nič nehovorí... rozmýšľam ako ďalej ...zatiaľ neviem.
PS: neplačem, nesmutim, hnevám sa...veľmi...
@ruzena_01 podať predbezne opatrenie na starostlivosť o dieťa, žiadať výživné, podať návrh na rozvod. Kde bývate? V spoločnom majetku? Ste manželia vlastne?
@daniela1911 manželia nie sme, upsvar som už navštívila, viem čo treba...nejako som to vnímala už dlhšie že sa niečo deje ale nečakala som že ma pol roka klame...
@pribinak veru je to tak...bohužiaľ..ale že sa na neho ulakomi vydatá s 2 deťmi a rozvádza sa kvôli nemu? Nechápem také ženy, vie že má malé dieťa a že je s tým ok....😂😂😂.vtedy som bola nahnevana na ňu, teraz už na neho..za klamstvo . Ja to mám tak že ak niekto nie je spokojný vo vzťahu, tak nech ho ukončí..ale pol roka klamať, to neviem stravit
@ruzena_01 kde bývate ?
@ruzena_01 keď to spravil tebe, je otázka času pokiaľ to spraví aj jej, buď rada že si sa ho zbavila, viem že sa my to ľahko hovorí...držím palce
@monika185243 dávam tomu pol roka, max rok...stroskota to na veciach, ktoré ja som tolerovala...lenivý, nemá toľko € koľko rodina s 2 deťmi potrebuje, nemá vlastné bývanie, auto na pôžičku...v podstate áno, verím že karma nebude lenivá 😂
tvoji rovesnici riesia vnucata? to ma trosku zaskocilo. Ale ok, ked si aj starsia vyzretejsia mama tak zrejme mas zazemie vybudovane, nejaku kariernu minulost a pod. Dobre to bude.
waw a ex riadny vy.ebanec. ze usetrit na prenajom. to som v zivote nepocula. no nech ho slak trafi.
Drzim ti palce, budes mat klud, vsetko po svojom
Myslela som či bývaš teraz vo svojom, ale píšeš že máš bývanie, tak to je hlavne. Teraz sa to zdá všetko nepredstaviteľné, ale za pár tyzdnov budeš skákať od radosti, a dúfať, že sa už neozve (kvôli obnove vzťahu).
@daniela1911 vo vlastnom..áno, dúfam že ho budem vídať čo najmenej
@ruzena_01 no nič, nech je tvoj príbeh ponaučenie pre všetky ktoré si myslia
že neverník sa zmení
Nájsť si dobrého právnika a ošklbať ho aj o posledný cent
Okrem deti máš nárok na výživné aj ty ako manželka
Nedaruj mu nič, ak máte nejaké prachy na spoločnom úcte, tak ich vyber.