Slobodne maminy, kolko mali vase deticky rokov, ked ste si nasli druheho partnera? Ja sa toho velmi bojim. Moja mala ma 1,5 roka, po cely cas som nikoho nemala. Teraz mi uz nejaky partner zacina chybat. Ale velmi sa bojim, aby to nedopadlo zle. Chcem uz, aby to bol partner navzdy, milujuci normalny chlap. A tak sa vo mne bije ta tuzba po spolocnosti muza vs. bezpecnost a istota pre moju dceru. Nechcem jej ukazovat kadejakeho “uja”.
dcerka mala vtedy ako tvoja 1,5 roka ale nepredstavovala som ju muzom s ktorymi som randila, az som nasla muza s ktorym to bolo vazne az potom som ich zoznamila
Vsak ak ti ma kto postrazit Malu tak zacni normalne randit, ze do kina, na pizzu a chlapa Jej predstav az Po dostatocnom case, ked Uz to bude vazny vztah a tym myslim ze rok a podobne. Teda tak by som ja uvazovala
Malý nemal ešte 3 keď som si našla druhého partnera...ale u nás to bolo tak, že už on sám odhanal odomna svojho otca lebo cítil že to proste nie je tak ako to má byť...keďže môj už terajší manžel nás vozil na taxíku tak to bol len ujo taxikár a neskôr to prerástlo na oslovovanie menom...určite netreba dieťa zoznamovať s každým kto sa ti pozdáva, nech v Tom nemá ptm chaos...ale ak máš v sebe stále túto neistotu a strach, nemyslím si že je to dobrý základ na začiatok...musíš byť pripravená riskovať a ísť do toho...nie každý vzťah vyjde a je jedno či už máš dieťa alebo nie...držím palce každopádne 🍀🍀