Ahojte už dlhšie nad tým rozmýšľam. Som 6 rokov sama odkedy odišiel bio tatko mojich detí. Žijem v podnájme v meste kde nemám rodinu deti mám školopovinné. Celá domácnosť je na mňa chodím do práce 4/2 čiže nie vždy som víkendami doma. Nákupy varenie upratovanie starostlivosť o deti seba a prácu. No občas by som aj prijala myšlienku mať vzťah no kedy reálne? Keď ste mali podobný kolobeh života ako ja kedy ste si našli na partnera čas? Niekedy do postele padám od únavy už o 9 večer. Vstávam deň čo deň okolo 6. Nejdem sa nedajbože ľutovať ani nič len sa pýtam na reálne skúsenosti.
To by aj mňa zaujímalo, ale zas ja som sa už zmierila s tým, že dlhodobo budem sama. Tiež už to ťahám 6 rokov.
Ja som slobodná mamička a prvé tri roky som nemala šancu ani len pomyslieť, že by som si niekoho hľadala. Malej som sa fakt venovala 24/7, ani raz som od nej neodišla ani len do obchodu. Našla som si kamošky s tiež malými deťmi a tak som sa "socializovala". Keď Lili nastúpila do škôlky a ja do práce...tak to prišlo samé a už budú 4 roky, čo mám vážnu známosť ♥️♥️♥️
Ja som si nasla cas,ked boli deti u ex,co je 2x vikend v mesiaci. Obcas po praci-max.hodina. no a postupne sa zacal zoznamovat s detmi,chodit ku nam a uz neodisiel
Ahoj. Toto som si vravela aj ja kedy budem mat čas na priateľa. Som rozvedená, dve deti, dcéra 11rokov pláva v meste od nás 20km čiže kazdy deň chodíme domov okolo 18az 20hod. Keď som sa spoznala s mojim priateľom bála som sa ze ma kvôli tomu opustí, že naňho nebudem mat čas. A aj keď spolu trávime niekedy len pol hodinu užívame si každú sekundu a sme si vzácny 🥰 ver ze čas si nájdeš keď príde priateľ 😊 prajem veľa šťastia 🍀