Keď škôlka - škola pýta papier od slobodnej mamičky ohľadom otca dieťaťa

12. dec 2024

Ahojte baby chcem sa spýtať hlavne slobodných mamin a aj žijúcich v zahraničí ako postupujete keď škola, škôlka žiada od vás papier ze ste slobodne maminy, a ešte k tomu nemáte informácie kde je otec dieťaťa, existuje nejaký iný papier od úradu? Samozrejme rozvedený okay ale sú aj co to nemajú súdne

earlgrey
12. dec 2024

máš otca zapísaného v RL?

autor
12. dec 2024

@earlgrey Áno mam ale neviem kde je, už pár rokov

kiki68
12. dec 2024

Iba z uradu vypis. Ako kde ho zhanat

natassa2
12. dec 2024

to je divne. ale podla mna keby im to takto vysvetlis tak by mali mat pre to pochopenie. proste nie ste v kontakte a hotovo.

earlgrey
12. dec 2024

@autorka
To nevadí, napíšeš čestné prehlásenie o tom, že nevieš, kde sa otec zdržuje a ak niečo od neho chcú, nech si ho hľadajú oni.

autor
12. dec 2024

@natassa2 Ja si tiež myslím ved kde ho mam ísť hľadať?

kacena4
12. dec 2024

skola/skola ma vyhlasenie tlacivo kde prehlasis ze nemas kontakt s otcom a rozhodujes o dietati ty

olimuc
12. dec 2024

My nemame nic… sice viem kde je jeho otec a je aj na RL , ale k nicomu ho nebolo treba… staci cestne prehlasenie. Zijeme mimo Svk a co potrebovali je RL uradne prelozeny .. este mam prelozeny Papier co vystavili ked sa narodil - tiez mimo sk, takze automaticky ako nezosobaseny ma matka dieta v starostlivosti, kt je viac ako 5 rokov stary ale nikto ho poriadne ani necital … vybavila som vsetko bez problemov

dadka1997
12. dec 2024

Nech sa paci