Kde sa schádzajú slobodné ženy?

matttech
29. jan 2023

Ahojte,mam otázku na slobodné ženy vekovo od 30-35r.Kde sa slobodné ženy schádzajú?,dôvod je jednoduchý.Veľmi rád by som sa zoznámil so slobodnou ženou,zistil som že online zoznamka nie je ono,výber ako v Tescu,ale všetko prešlo hromadou rúk.Nehľadám sväticu,ale normálnu ženu na randenie,výlety,dovolenky časom možno založenie rodiny.
Podniky ako bar,diskotéka,alebo kaviareň sa hemží deťmi 14,15,16 ročnými,poprípade matkami ktoré si zničili život.Nikoho neodsudzujem,každý si je strojcom svojho šťastia.Mam 36r.Za informácie vopred veľmi pekne ďakujem.

kitycat
29. jan 2023

No ty si asi tiez posledny polamany rohlik z Tesca, ked v 36r stale hladas..

matttech
autor
29. jan 2023

@kitycat to určite nie,mal som vzťah čo nevyšiel,ale je pravda že pár rokov som sám,ale nie z vlastnej vôle . Práca a zahraničné pracovné cesty ma trošku ničili tak som vzťahy neriešil.

janagem
29. jan 2023

@kitycat to akože ak niekto nemá záujem o vzťah tak je polamany rohlík?

Nepáči sa mi opening post ale aj tento názor je dosť vtipný

natalienka12
29. jan 2023

@matttech Ak si financne zabezpeceny, staras sa o to ako vyzeras a mas uroven, nemozes mat problem najst si partnerku. Takze problem bude asi niekde inde. Vies ako sa hovori? Aky isiel, taku nasiel 😂 ty Tesco

aliaray1
29. jan 2023

@kitycat 😂😂😂😂😂😂😂🙏🤟

eva112014
29. jan 2023

@natalienka12 Problém môže mať! Charakter! Ten si za peniaze nekúpi nik.

theabloom
29. jan 2023

@matttech podľa mňa nie je kľúčové kde hľadať. Jednoducho ži svoj život ako doteraz a keď v jeho priebehu uvidíš ženu ktorá sa ti niečím zapaci alebo akokoľvek tá niečo na nej osloví, oslov ju prvý. Jednoducho sa príhovor ci v obchode, na cyklistickom (ak náhodou bicyklujes, neviem aké máš záľuby), kdekolvek. Len vyjdú medzi ľudí v obyčajnom každodennom zivote. Buď sám sebou, začni small talk,a maj trpezlivosť. Určite si neber k srdcu slepe odsudzovania, lebo ľudia ktorí nemajú prácu, ktorá si vyžaduje viac než "Padám keď padla",nepochopia.

isis234
29. jan 2023

@theabloom presne tak

rillwen
29. jan 2023

Nuž dámy vyššie ti naložili kvôli somarine a možno ťa sklamem aj ja, ale v takom veku sú dostupné už len ženy s minulosťou (t.j. dieťa a nejaké tie traumy z minulých vzťahov), alebo ženy ktoré sú v niečom nevhodné na celoživotný vzťah. Pozeraj v mladšej kategórii a nebuď priveľmi vyberavý :D

beatrixx1525
29. jan 2023

Keď sa hentakto vyjadruješ o ženách ani sa nečudujem že si žiadnu nevieš nájsť. Chodiaci red flag normálne....

natalienka12
29. jan 2023

@rillwen A on nema traumu z minuleho vztahu? On nie je muz “s minulostou” ?

kitycat
29. jan 2023

@matttech su vztahy, co tu dialku ustoja. Neviem teda, co sa stalo u vas, ale tak nevyslo. Vies v com to krachlo?

lucilaines
29. jan 2023

Tak si to zhrnme, ci tomu dobre rozumiem. Mas 36 rokov a hladasnzenu 30-35 rocnu, ktora bude bezdetna a “nepresla mnohymi rukami”. No povoem ti tak, ze hladas ihlu v kope sena. Som zena a mam kopec kamosiek a znamych a taku, ako hladas nepoznam ani jednu. Ak su zeny v tom veku slobodne, tak uz za sebou maju vyraznu vztahovu historiu a povacsine aj dieta. Bud sa obzeraj v kategorii do 30 alebo zlav z narokov. A k tvojej otazke kde sa taketo zeny stretavaju.. stretavaju sa napriklad v kaviarni, v kine s partiou zadanych kamaratok, chodia do fitka alebo inak cvicit, kedze su nezadane maju na seba cas, nevuju sa svojim konickom. Takze by som skusila rozne sportove zariadenia a podobne.

katuskamala1
29. jan 2023

No sup daj si sem fotku, ci viem, ze si hoden jak ten cerstvy rozok a ak usudim, ze ano, poslem ti do spravy link na profil nejakej tej single bezdetnej kamosky. A potom je uz len na tebe co jej napises, ziadne take, ze katka koňova mi poslala tvoj nick tak mi dačo napis.. A o toto inak presne ide, ze mas asi problem so sebavedomim a nevies osloviť ženu... Lebo ak by nie, ozaj by si hladal a oslovoval a raz trafil do cierneho..

theabloom
29. jan 2023

podľa mňa mladšia kategória nie je vhodná preto, lebo mladšie dievčatá nemusia ešte chcieť doživotný akebo dlhodobý vzťah, vztah s určitými atribútmi, a hlavne majú ešte iné predstavy o živote, a chcú ešte zažiť život, zvlášť ak chodili na VŠ a popri tom ešte pracovali. Ďalej, platí to aj naopak, keď bude muž starší o 10 rokov, bude ho oveľa mladšia zena stále chcieť aj o 15 rokov?. Aj muži sa vekom menia vo vzhľade nie len ženy.

lindusss2016
29. jan 2023

@matttech zasnem, ake su povrchne niektore komentujuce tu... Ako lahko vedia zhodnotit, preco 36 rocny chlap nema este zalozenu rodinu... 🤦
Ty ak si doteraz stretol len "vypouzivane" zeny, skus sa zamysliet, co robis zle. Po akom type ides na tych forach, ak sa z nich nakoniec vzdy vykluju lahsie devy...

Och damy, ja mam 36 rokov a mam 4 kamaratky v mojom veku, vsetko atraktivne zeny, su bez vztahu a bezdetne, sikovne, s dobrym srdcom, ziadne hlupanea predsa! Nemaju chlapov, nemaju rodinu, kazda zije sama vo vlastnom byte... Kazda ma svoj pribeh, svoj blok, preco sa jej nepodarilo najst toho spravneho muza. Predstavte si tri z nich vyrastali v manzelstve, kde otec podvadzal mamu, maju blok a nevedia doverovat muzom. Ale vy damy vseveduce by ste z nich boli schopne urobit rovno psychopatky, ze si dovolia nemat rodinu v tomto veku. Tiez mam v takomto veku kamarata, uzasny chlap, aj by chcel rodinny zivot, ale je to tak slobodna dusa, ze sa proste nevie natolko zaviazat. Poznam 42 rocneho chlapa, ktory je proste len nesmely a nesikovny v nadvazovani kontaktov, ale je to chlap, po ktorom by mnohe z vas skosili jak pes po udenom. Prestante ludi sudit, ked ich nepoznate, je to priserne...

karolina2121
29. jan 2023

To ze si vobec na modrom konikovi je red flag samo osebe. Prepac.

natalienka12
29. jan 2023

@lindusss2016 No moment moment, povrchny je autor, chlap, co sa o zenach na zoznamke vyjadril ako o “obchytanych rozkoch” z Tesca. Lebo on je Rambo a chcel by krasnu zenu 30-35, ale aky je on “pouzity” uz nepise. Slobodne a pekne zeny, bez partnera, tych poznam vela aj ja. Ale urcite by ani nezakopli o takeho debila, ako je autor diskusie, obycajny zufalec zo zoznamky.

0silvia0
29. jan 2023

@natalienka12 nenapisal krasnu, napisal normalnu.

ivangeline
29. jan 2023

Kostol. xD Krestanske zoznamky nazivo. V BA take je. 🙂 Mam 2 zname,kt este stale hladaju a su v tvojej vekovej kategorie. Btw,bez vztahu a nejakej minulosti v tomto veku nie je nik..

0silvia0
29. jan 2023

@matttech moj muz sa v tomto veku zoznamil so mnou, ja som mala vtedy 25 rokov, sme spolu 21 rokov. Zoznamili sme sa v podniku.

marcellka32
29. jan 2023

Ja mám az 2 také kamošky čo pasujú do tvojho ideálu vekovo, sú slobodné, nemajú deti, a hľadajú vážny vzťah, ale nie cez internet...chodia cvičiť, do kaviarne, prírody, kina

jana_eyre_2
29. jan 2023

Žasnem ako niektorí ľudia dokážu prehliadať to čo napísal autor o zenach, ale koment o poslednom rohlíku ich rozcaruje.. 😒

Autor, snáď si nepredstavujes že slobodne ženy sa nejako separuju od tých zadaných a stretávajú sa spolu na jednom konkrétnom mieste kde čakajú na svojho princa čo si príde vybrať ako z výkladu..

lindusss2016
29. jan 2023

@natalienka12 na mna tak jeho dotaz nezaposobil. Tie emocie, ktore to vo vas vyvolalo, su vase. Takze preco sa vas to tak dotklo, ze ste zacali bodat ako osy? Ja som mu predsa napisala, preco ma pocit, ze vsetky zeny na zoznamke su take. Lebo povedzme si uprimne, vela ich tam takych je, ale urcite sa najdu aj normalne, ktore tuzia po zoznameni. Otazne je, preco autor je magnet zrovna na tie pouzite. Ci ho napr.nepritahuju vyzyvave fotky a pod. To by dost vysvetlovalo, preco vsetky oslovene su takeho druhu.

ivik4
29. jan 2023

Slobodne rovnako ako aj zadane ked niekam idu, tak skor do tej kaviarne alebo restiky o ktorej si sa vyjadril ze nie , ako niekam na disco 🤷‍♀️.

nika23t
29. jan 2023

@matttech moja sestra ma 34, je finančne zabezpečená, atraktívna, aktívna v živote, cestuje, športuje, stretáva sa s ľuďmi, naozaj spoločenská a obľúbená, a aj napriek tomu ma problém nájsť si priateľa. Presvihla vek, kedy prehliadala nedostatky a teraz už má príliš triezvy pohľad na to, čo hľadá. A to je ten problém. Asi aj u Teba... Držím palce, nech nájdeš tu pravú. A verím, že to vie byť problém. A nabuduce, modry kôň je asi najhoršie miesto, kde hľadať radu. Toľko zloby na jednom mieste, to tazko inde nájdeš.

zuzahajdulka
29. jan 2023

@matttech v tomto veku je velmi vela single zien. Najdes ich napr. cez vikend na vychadzke v prirode s kamaratkami, vo fitkach, na plavarni, pripadne ak sa budes obsmietat na kurzoch vselijakych latinsko-americke taneckov. To je priam basta singles a potrebuju aj partnera na tancovanie 🙂. Dalej vselijake nabozenske stretka a skupiny, co funguju pri kazdom kostole.

heidy222
29. jan 2023

@matttech
@rillwen
No s takýmito misogynnymi názormi by som ani ja vás nechcela 😔 chápem, že niekto netúži po partnerovi s dieťaťom, necíti sa na to, uplne ok. Ale hovoriť o ,,žene s minulosťou", alebo s ,,traumou zo vzťahov". Teraz vám poviem niečo šokujúce: človek môže mať vzťahy, aj pekné, aj traumatizujúce a niečo sa z toho naučiť a nárast ako osobnosť. a teraz príde ešte ďalší šok: dokonca si aj ženy môžu užívať vzťahy bez zábavu a necítit sa ako ochytany tovar v Tescu , ale pssst to je tajomstvo 🤦

rillwen
29. jan 2023

@heidy222 Samozrejme že môžu, ale potom nech sa nesťažujú v 40-tke že ostali na ocot 😛 Je to pravaže mizogýnne, ale povedal by som že chlapi sú v posudzovaní žien konzervatívni. Je to podmienené nielen biologicky ale stále do veľkej miery aj kultúrne.

jana_eyre_2
29. jan 2023

@rillwen takže je všetko vporiadku, lebo muzi si to môžu dovoliť a ospravedlňuju to biológiou a kultúrou.. 😒