Je ťažké ostať sama s trojročným dieťaťom?

1. jan 2022

Ahojte žienky. Chcem sa Vás opýtať ako ste zvládali rozvod-rozchod s mužm, priateľom keď ste mali 3ročne dieťatko? Bolo to tažké takto ostať sama na dietatko? Prípadne s pomocou rodiny a tak no bez muža.

Dúfam že sa nenahneváte že nepíšem koľko rokov sme spolu a dôvody ale zaujíma ma to ako vám bolo a či vás to dlho trápilo.

Ďakujem za všetky odpovede,rady a skúsenosti. 🙂

simik411
1. jan 2022

Asi ti veľmi nepomôžem odpoveďou, ale cítim že potrebuješ pocut že to zvládneš!a zvládneš. Zvládli to ženy s x deťmi a sú rady že to urobili. Potrebuješ asi povzbudenie ale čas koľko to bude ,, bolieť,, ti asi nepovie nikto. Veľmi veľa záleží na tom čo cítiš k nemu. Ak ho miluješ potrvá to, ak utekas a chces mať pokoj kratšie. Možno sama budeš prekvapena ako rýchlo to prebolí. Ale zvládneš. Na toto myslí to platí pri všetkom v našom živote .. všetko chce čas a bude to dobre. Drz sa

ladycat2021
1. jan 2022

Moja mama ma sama vychovala. Byvali sme u starých rodičov, kde býval aj moj krstný. Bola som v pribliznom veku ako tvoje dieťatko .. Mama vykopla môjho "otca", ktorý bol alkoholik, z bytu. Bolo to ťažké, ale zvládla to.

autor
1. jan 2022

Až mi vyhrkli slzy.🥲 Ďakujem vám za veľmi milé odpovede. Možno som chcela fakt len trošku povzbudiť a vedieť že keď to dokázali iné ženy, mala by som aj ja. Ďakujem ešte raz. 🙂

ladycat2021
1. jan 2022

Začiatky bývajú vždy ťažké, ale všetko sa dá, len treba chcieť. Pozitívne myslieť a veriť, ze všetko bude dobre. Radšej byt sama ako si zničiť zivot sebe a dieťaťu kvôli nejakému blbcovi.

deti95060810
1. jan 2022

syn už prvé narodky oslavoval bez ocka... 😉
odišla som ku rodičom a bola som tam roky... úplne to prešlo až po druhom vydaji a narodením ďalších detí...😉