Chcem sa opytat ci ste stretli resp. ci je vobec mozne stretnut po rozvode nejakeho slusneho inteligentneho muza. Som 6 rokov sama, ale to co stretavam je z kaluze do blata. Mate inu skusenost?
áno. stretla som
@88lienka chapem niekedy proste smola..švagrina mala viacero vztahov po rozvode..nieje to lahke aj popri praci deťoch..a nakoniec našla hoci je tam vzdialenosť funguju dlho spolu taky rozumný pohodak uplne nieco ine co mala a myslim ze takeho potrebovala tiez ma dieta.
áno... ja rozvedená , on slobodný.
naša najst. dcéra je už dospelá - takže toľko sme už aj spolu.
Mne sa zda ze je to nemozne alebo som naivna ze ocakavam este vztah s doverou respektom nejakymi citmi? Vzdy natrafim na muzov ktori su pripraveni mi pomoct maju ma celmi radi no nemiluju a velmi buducnost so mnou neplanuju.. Cize fwb.. Nechapem cim pritahujem taketo typy.
Ano. Vsetci boli/su praveze vyspelejsi ako ktorykolvek slobodny, ktoreho som stretla. Asi som natrafila na presny opak ako ty.
tlačíš na pílu... neviem koľko máš rokov, ale tak aj chlap 35 + už má svoj rozum a vie presne čo chce...
a samozrejme všetci by chceli 20 ročné kočky. - mladé, pekné, slobodné bez záväzkov, ....s dobrým venom.
@deti95060810 nemyslim ze tlacim na pilu mam nejaku predstavu.. Uz nepotrebujem s nikym zit v jednej domacnosti ale tiez nie pocuvat ze ma niekto nemiluje a pocita so mnou len na nejaky cas... Asi kym najde niekoho vhodnejsieho...pride mi to akoby som bola zena na pouzitie 🤷🏻♀️
a je vobec mozne stretnut nejakeho slusneho inteligentneho muza? 😀 za mna je to jedno, ci je to za slobodna, alebo po rozvode, ked nestretnes - nestretnes
@sheila121 a dovod?
@sheila121 to isté ...kedysi.
Možné to je ale je to ako hľadať ihlu v kope sena 🫣
@88lienka Fakt by stalo za to preskumat, preco pritahujes take typy.
Skus si rozobrat vase zoznamenia, Kde si ich stretla, za akych okolnosti. Ako si sa ty chovala.
Co ta na nich uputalo. Gesta, rec tela, ton hlasu, sposob, akym s tebou hovorili. A co ti to davalo. Co to v tebe vyvolavalo. Ako si reagovala.
Mozno zistis, co podvedome vyzarujes, a preco zaujmes prave takych.
@chodec15 neboj, urcite by sa ich kopec naslo 🙂 Skor by to chcelo zrusit fotky na zoznamkach, lebo si tam zeny davaju upravene a kludne aj 10 rokov stare fotky, ktore zdaleka nezodpovedaju skutocnosti. Druha vec by mohla byt povinna, ako napriklad pocet deti/bezdetnost, aby sa nestavalo, ze si zeny komunikuju s niekym par dni a potom, ked uz si zacinaju stavat vzdusny zamok, tak chlapovi prezradia, ze im tam pobehuje drobec a razom sa im zruti svet, ked z toho chlap vycuva, lebo sa na to neciti... Ja osobne si hned na zaciatku ujasnujem stav, nech je jasno a pousmejem sa, ked opacna strana predvedie ukazkovy ghosting.
@88lienka ahoj ja mám kamaráta, ktorý sa práve rozviedol. Určite aj on ma na tom vinu, ale podla mna aj okolia sa jeho žene pobláznila do iného z nevysvetlitelnych príčin. Je fešák. Deti ma dospelé. Ešte nie je na to pripravený ale je to úžasný človek. Ak chceš vedieť viac napíš mi do správ.
@88lienka mam rovnaku skusenost. . stretavam samych vypatlancov. Ale uz to neriesim, som rada sama so sebou. A aby som sa nenudila, zacala som chodit na vysku, takze cas mam vyplneny 🙂
@slovakboy takého jej ani nenúkaj. Taký človek musí byť sám a preliečiť srdce aj hlavu.. teraz skôr potrebuje kamoša na pivo ako ďalšiu ženu
@88lienka mám, ja rozvedená, on rozvedený a sme spolu už 8 rokov.