Je frajerka tehotná?

samotkd123
30. jan 2023

Dobrý deň chcel by som sa opýtať či môže byť frajerka tehotná. Mali sme prvý sex týždeň pred jej menštruáciou. Bola panna a ja panic,zo začiatku sme to skúšali s kondómom ale nešlo nám to .vôbec sa nedalo preniknúť, tak sme to skúšali bez a dostali sme sa iba trošku dnu. Nie úplne do pošvy len trochu na začiatku, ale nebolo to dlho možno minútka. Ja som sa neurobil a ani v nej hlboko nebol, skoro vôbec A akurát jej meškajú krámy 4 dní. Môže to byť nejaká zmena v v cykle alebo je tehotná? Ak bude meškať 7 dní chceme urobiť tehotenský test. Ďakujem za každú odpoveď.

martinka13
30. jan 2023

Veľmi nepravdepodobné. Ale potvrdí/vyvráti to test. Držím palce. Bola by to smola (alebo šťastie)...

veronikaszabova
30. jan 2023

@samotkd123 skorej jej meskaju zo stresu, ked sa boji, ze mohla otehotniet.

banalu
30. jan 2023

Kludne urobte test, to vam uz ukaze 👍

samotkd123
autor
30. jan 2023

@veronikaszabova včera mala aj pocit ráno že ich dostane ale nič, a dnes vraj nemá žiadne príznaky. Nevieme či už je vhod robiť tehotenský test alebo ešte skoro

bessie12
30. jan 2023

@samotkd123 priznaky prichadzajucej menstruacie mozu zmiznut a dostane vtedy, ked to bude "najmenej" cakat. Ja si myslim, ze tehotna nie je, ale nech si urobi test a budete kludnejsi obaja.

paulinam99
30. jan 2023

@samotkd123 Ľudia by mali spolu mať pohlavný styk len v prípade, ak sú mentálne spôsobilí prijať za skutočnosť, že následkom pohlavného styku môže byť aj počatie, a teda sú ochotní to prijať.
Ak dieťa výslovne nechcú, tak ani rôzne ochrany na 100% nedokážu toto dosiahnúť a teda partneri/milenci/frajeri "riskujú" počatie tak či tak.

Preto si myslím, že ľudia by mali sexovať iba s takým partnerom, s ktorým si dokážu predstaviť mať aj spoločné dieťa. Vtedy je to zodpovedné nielen voči partnerovi/partnerke, ale aj voči dieťaťu, ktoré sa na svet nepýtalo, ale je "produktom" svojich biologických rodičov.

moonlight1210
30. jan 2023

@samotkd123 urobit test, dajte tomu pre istotu este dva-tri dni. Ale nemyslim, skor to bude jej stres, co to oddaluje.

Do buducna vzdy opatrne, s ochranou. Radsej pouzite gel (kompatibilny s latexom), keby to zas neslo, ale rozhodne neriskujte pokusy naostro. Kazdy pokus naostro (aj ked ona nebude mat plodne dni - podla svojich vypoctov - a ty sa nespravis a podobne) je moznost, ze splodite dieta.

rodinka20
30. jan 2023

Spravte to by už mohlo ukázať

ankare
30. jan 2023

@samotkd123 nie je tehotná podľa mňa. 1.x to ide ťažko, skúste lubrikant a veeeelmi pomaly a opatrne vnikaj. A určite s ochranou. Držím palce!

katuskamala1
30. jan 2023

Snad ste teraz vystraseni natolko, ze si nabuduce budete davat vacsi pozor.. Antikoncepcii je vela...

0ria0
30. jan 2023

tiež si myslím, že ste obaja skôr len riadne vyklepaní z toho, čo by mohlo byť. nemyslím si, že by po tomto mohla otehotnieť. ale nabudúce asi radšej s ochranou🙂 pre istotu.

veronika_e
30. jan 2023

@katuskamala1 asi tak nejak. Aj ked cele mi to pride tak, ze si niekto len tak zas robi srandu. Pochybujem, ze by to chlap cele takto opisal

samotkd123
autor
30. jan 2023

@veronika_e nevidím dôvod na srandu, slušne som sa len opýtal.

katuskamala1
30. jan 2023

@veronika_e ved je zrejme, ze su mladucki, neskuseni... Odhadom tak 17r. Ak nie menej..

jaskolka
30. jan 2023

Veď kúpte test, ak by bola tehotná, tak už to ukáže. Ale pravdepodobne nebude, podľa toho, čo píšeš. Skôr zo stresu a obáv jej to mešká.

simsalabim
30. jan 2023

@paulinam99 toto je take moralizovanie... absolutna vacsina ludi sa takto nesprava, hoci ano, bolo by to takto idealne. Ale nie je a chalanovi to nijako, ale nijako nepomoze.

@samotkd123 nemyslim si, ze bude tehotna.

madeline1
30. jan 2023

@samotkd123 urcite nie je tehotna. ved si nebol ani takmer dnu a ani si sa neurobil...kramy jej meskaju, lebo niekedy meskaju z viacerych dovodov...urcite necakate...

paulinam99
30. jan 2023

@simsalabim Pravdu máš, len si myslím, že ľudí/deti je potrebné viesť nielen k morálnemu správaniu sa, ale i k zodpovednosti .... t.j. zodpovednosti za svoje konanie.
A keďže už v sexuálnej výchove sú deti učené, že pohlavným stykom (i s ochranou) môže dôjsť k počatiu, tak jedinec by si mal byť vedomý, že je zodpovedné pohlavne žiť s partnerom, s ktorým by v prípade počatia vedel žiť a o dieťa sa aj starať.
TO JE ZODPOVEDNÉ.

No a čo sa týka chalana, ten má oproti dievčaťu "nevýhodu" napríklad aj v tom, či táto bude ochotná použiť tabletku "PO" aj v prípade, ak si nie je istá. Donútiť ju užiť takú tabletku totiž nemôže, lebo na to NEMÁ PRÁVO - dokonca nielen v zmysle platnej legislatívy, ale ani morálne právo.

To zase vytvára ďalší imperatív, že nielen chlap, ale i dievča má pohlavne žiť iba a len s partnerom, s ktorým si dokáže predstaviť spoločný život, či výchovu dieťaťa.

Lebo v opačnom prípade prichádza do úvahy iba potrat, a ten je už iba na škodu/riziko dievčaťa, čo by si ale chalan MAL UVEDOMOVAŤ.

P.S.: Ospravedlňujem sa za moralizovanie, ale naše deti majú takúto výchovu.
Sex totiž je zábavný a prospešný, ale nemal by byť iba zábavkou a už vôbec nie pre nevyzretých, či nezodpovedných jedincov, lebo to dopadne ako v krajinách tretieho sveta alebo v osadách ...

simsalabim
30. jan 2023

@paulinam99 no ved ako pisem, je to take moralizovanie. Suhlasim, ze treba mladych viest k moralnemu spravniu, k zodpovednosti... k tomuto som vzdy viedla moje deti, ale toto je ideal, v realite ludia uvazuju uplne inak a to aj ti "zodpovedni". Teda ja sa povazujem za zodpovednu, davame si s manzelom pozor, nepripustame si, ze by to zlyhalo, no ale keby sa mi v mojom veku este pritrafilo dalsie tehotenstvo, tak som ho v ziadnom pripade nie ochotna prijat.
Podobne to moze byt u chalana - snazili sa byt maximalne zodpovedni, co ale neznamena, ze su ochotni tehotenstvo prijat. Takze ja som proti tomu, aby sa davalo toto znamienko = , medzi zodpovedny sex=ochota prijat tehotenstvo. Len tolko som chcela, lebo ciastocne s tebou suhlasim, ze deti a mladych a vlastne vsetkych treba viest k moralnemu spravaniu a zodpovednosti.

paulinam99
30. jan 2023

@simsalabim Súhlasím s Tebou ako ženou, len chlapci a chlapi by mali byť uzrozumení s tým, že právo VETO má žena, t.j. ak tá je pripravená tehotenstvo neprijať a ísť na potrat, tak OK, platí Tvoj argument. Ale ak žena nechce ísť na potrat, tak nielen ona, ale i jej partner by mali byť zodpovední, lebo inak bude dieťa trpieť po zvyšok života (nemanželské dieťa, prípadne dieťa rozvedených rodičov a pod.).

P.S.: Takže sme to spoločne "rozvetvili" na dva prúdy zodpovednosti ... 🙂

simsalabim
30. jan 2023

@paulinam99 suhlasim, ze pravo veta musi mat zena, vzdy, vzdy, vzdy - a vzdy iba ta zena, co je realne tehotna. Nikto iny (okolie, cirkev, politici... a uz vobec nie muzi) jej do toho hovorit nema. A ano, bohuzial, muz musi v pripade porodu prijat zodpovednost. To bez debaty.

paulinam99
30. jan 2023

@simsalabim podpisujem na 100%