Hľadám kamarátku na pokec o výchove syna

patriq11
26. sep 2020

Ahojte. Neviem či to sem patrí ak nie tak to dám vymazať. Hľadám si kamarátku na pokec o výchove syna. Ak sa nájde spriaznena duša tak ma to poteší.

vamajka
26. sep 2020

@patriq11 Kolko rokov ma syn?

mimimiruska
26. sep 2020

Kolko ma rokov syn ? Moj 6 r...

dusankomoj
26. sep 2020

Ja by som sa aj pridala,ale začínam mať dojem, že môj syn nieje bohvie ako vychovaný! Má 3 a zatiaľ tuším spracováva on nás!😀

patriq11
autor
26. sep 2020

@vamajka
@mimimiruska
@dusankomoj ja mám 37r. Syn má 7r. Chodí do druhej triedy.

dudka121
26. sep 2020

@patriq11 tiez mam 7 rocneho a druhaka

patriq11
autor
26. sep 2020

@dudka121 super

mimimiruska
27. sep 2020

@patriq11 a o cem si chces pokecat ?

mimimiruska
27. sep 2020

@dusankomoj to mi povedaj dcere dva roky a ako s nami cvici :D

dusankomoj
27. sep 2020

@mimimiruska lenže ja som v práci šéfovala mužom a je pre mňa trošku frustrujúce, že doma ma cvičí chlap,čo mi siaha nosom po zadok😎 Keby to človek tak strašne neľúbil,tak tomu chlapčatu občas vykrutiť krk je málo! Koľkokrát neviem, či sa smiať, či plakať.

mimimiruska
27. sep 2020

@dusankomoj som na tom rovnako ako ono cekat od niecoho takeho maleho nieco necekane co fakt necekas ze dokaze je flustrujici. .....ja obcas uz chci s toho vseho utect ...

patriq11
autor
27. sep 2020

@mimimiruska síce uz 4tý rok ho vychovávam no občas si že mu dám za ucho. Ja ruku na neho nezdviham. Skôr tresty. Pisanie čítanie. Počítanie. Je to provokatér malý. Ja už nervy a on sa smeje do očí ale udrieť ho neviem. Chcem rady ako riešiť veci. Ako pri učení. Zneužíva moju dobrotu.

dusankomoj
27. sep 2020

@mimimiruska utiecť by asi nepomohlo,lebo by si si neužívala pokoj,ale premýšľala čo to chúdatko bez teba robí a či sa netrápi!
@patriq11 to robí aj môj: vytočí ma do červena a potom sa mi hodí okolo krku,ako má strašne ľúbi😉

elizuella
27. sep 2020

@patriq11 ahoj. Je tu na koniku poradna o rodinnej psychologii. Skus tam podrobnejsie opisat svoj problem s dietatom a odpovie ti niekto, kto mozno vie sirsie suvislosti o spravani deti a co je za tym. Tiez ti ta par tipov. Ono urcite sa nestane zazrak sveta, ale ked dake principy uplatnis, tak sa tebe aj synovi moze dost ulavit.

Mamky na koniku sice tiez mozu byt mudre zienky, ale tiez ti mozu poradit blbo.

patriq11
autor
27. sep 2020

@dusankomoj no to aj môj. Ale keď len moc niečo chce. Ked sa mu učiť nechce tak len vymýšľa.. A hádať sa vie az do krvi aj ked ho presvedčim že nemá pravdu alebo aj keď v niečom klame. Mi s ex máme striedavu starostlivosť. Minule sa mu nechcelo ísť spať tak si vymyslel že ho volám buzerant a sme to riešili po telefóne aj so synom aj s ex. V zivote som nič také nepovedal.

dusankomoj
27. sep 2020

@patriq11 elizuella má pravdu, najlepšie by asi vedel psychológ,lebo to čo opisuješ, vyzerá ako, že dieťa zneužíva striedavku! Alebo ak máte s ex korektné vzťahy,tak poriešiť spolu,aby mladý videl, že ste na jednej strane a nedáte sa manipulovať! Ex možno robí to isté a zastrešuje sa tebou.

patriq11
autor
27. sep 2020

@dusankomoj dnes sa porozprávam s ex a uvidím ako sa vyjadrí ona.

mimimiruska
27. sep 2020

@patriq11 keby si poznal meho myslim ze by si libal ruky tomu svemu synovi ......s mym synem bohuzial peklo doslova a bolestive peklo brecim po nocich ako dalej mam pokracovat s nim ze uz to nedavam atd .... psychycky ma sundava vlastni dite na dno....

patriq11
autor
27. sep 2020

@mimimiruska tak to je pravda že ho nepoznám. Deti vedia naťahovať nervy. Vtedy ho zavrem do izby a ignorujem. Potom ho to prejde.

mimimiruska
27. sep 2020

@patriq11 proto si myslim ze pokud mate dobry vztah s byvalou tak snad vam to.bude fungovat lebo ja s ex nevychadzam nie moji vinou ale jeho (alkoholik a manipulator) a bohuzial v teto fazi se synem mam peklo ...ja osobne si myslim ze to robi schvalne me ze mi to dava za vinu vsetko a naschval mi nici zivot..... a ve skolke ked je tak pry nemaji problem obcas zapapuluje ale vsetko ok .... takze mi to robi len doma ....

lolazmola
27. sep 2020

@patriq11 ja mam síce dcéru ale za to som strašne premudrela co sa výchovy týka 😂

patriq11
autor
27. sep 2020

@mimimiruska no s ex vychádzam dobre lebo som sa nedal. Aj ona chcela aby som nemal prístup k malému len kvôli peniazom. Chcela výživné odomna. Ale ja.si ho nedam. Je to moja krv ale povahu ma po nej. Zloba.

mimimiruska
27. sep 2020

@patriq11 jojo to znam ...syn je tiez po ex a snad je to to nejhorsi co se mohlo stat ....

mimimiruska
27. sep 2020

O cem presneji si chces povidat o vychove ?

patriq11
autor
27. sep 2020

@mimimiruska aby sme sa pochopili tak si hľadám kamarátku preto že som sám na syna a to že občas sa zíde rada ženy. Ohľadom výchovy. Keď bi som sa chcel niečo spýtať konkrétne tak aby som sa mal na koho obratit. Napr. Ake tresty zaberajú na vaše deti.

mimimiruska
28. sep 2020

@patriq11 to je asi individualne lebo to je tak ci ta bere ako autoritu ci nie .... me napriklad muj syn nebere ako autoritu som pro nej akoby babika na hrani a mama ale respekt ze me nie ....tak ten se snazim budovat nejviac ...tresty??? Budete to pro nektere maminky pohorsujici ale davam tresty sem proti nasily deti nejak zmlatit eztremne nebo tak nie....hledam tresty posilam sveho syna klecet do kuta s rukami za chrbat pak ho zacnu bolet kolena prijde se ospravedlnit vzdy to necham na nem ako dlho bude klecet je na nem on vie ze sa muze ospravedlnit ale obcas si hra na hrdinu a ak tak ma pokousi ze hned co si klekne tak sa ospravedlni takze to nie on si sam musi uvedomit tak to je jeden trest ...pak ako trest u nas zabira uceni lebo to tiez nema rad a robi se radoby frajer...pak to uz je takovy ten trest ked uz nevie co a privelmo sa santi ...tak si musi poskladat celou svoji skrin obleceni ...zni to cudne ale aj to zabera....lebo denne se oblika sam atd takze vzdy si tam zrobi bordel...tak si ho pak sam aj uprace ...a potom je klid ....a ked uz to fakt prezene tim myslim (ublizovani sestre mladsi) tak uz mu capnu po zadku vareskou... pak uz ani necekne lebo vie ze uz doslo na nejhorsi......
Ako vravim ak nema autoritu respekt vuci me ako osobe tak dohovory nam nepomohli bohuzial preslo se na tresty....

kittykat22
28. sep 2020

@patriq11 mozno by si si mal najst zenu na pokec, ktora ma tiez dieta v striedavej starostlivosti. To je vychova uplny iny level, ako ked mas to dieta neustale doma. Tie problemy ktore popisujes vidim aj u kamaratov ktore maju deti v striedavke. Nie je od teba pekne pisat, ze dieta ma zlu povahu po ex. Akonahle dieta citi ze s ex idete proti sebe, tak s vami vymetie - ale to ani nemusi byt v striedavke 😀 Vidim to u nas doma.

zontik
28. sep 2020

@patriq11to máme skoro rovnaké, len ja mám o dva viac😁 a mám dcérku v takom veku, ale chlapca o rok neskôr 😁 takže v celku som vlastne úplne iný prípad😂

patriq11
autor
28. sep 2020

@kittykat22 no s ex komunikujeme. Všetko riešime spolu. Tak tu povahu ma po nej lebo to je čistý odraz zo zrkadla.
@mimimiruska no klačať v rohu?? No tam nechce ísť a násilie nepoužívam. Zaberá to písanie lebo kym to nesprávny ine nedovolim robiť. Keď mu dám rátať a má veľké ústa a to aj pri prepisovani textu čo chyba to príklad alebo ďalší riadok.

patriq11
autor
28. sep 2020

@zontik tak to ti nezávidím 😀

kittykat22
28. sep 2020

@patriq11 tak ta ex nemoze byt az taka hrozna, ked si s nou spal az s takym odhodlanim, ze s nou mas dieta 😅