Hľadali by ste si ako 38-ročná s dvomi deťmi do 5 rokov partnera?

9. nov 2023

Ahojte, keby ostanete na deti samé v 38-ke, hľadali by ste si ešte partnera k sebe, alebo by ste už volili život radšej bez polovičky? A prečo áno, prečo nie? Ďakujem.

alica2202
9. nov 2023

za mna hovorim, ze ja by som to nesilila. Nechala by som to na osud. Ak by som mala este niekedy s niekym byt, tak ho stretnem aj cestou na autobus. U mna je to tak, ze ja som rada aj sama so sebou, viem si vyplnit cas, este aj introvertnejsia povaha, takze aj z toho dovodu by som urcite neskoncila na nejakej zoznamke a pod. 🙂

reanda
9. nov 2023

nehladala.. on by si nasiel mna 😀

veronikaszabova
9. nov 2023

Jasne, ze hladala ( nepolovala by som na chlapov ako na vysoku zver 😄, ale nebranila by som sa rande a stretavaniu sa a casom mozno motyka vystreli)
38 je snad vysoky vek? Ved to mas iba cca polku zivota za sebou.
Drz palce, aby si este nasla toho praveho.

rebrambora
9. nov 2023

PROSIM?
Este v 38? Minimalne este raz taky dlhy zivot mas pred sebou. Deti niesu nijaka brzda mimochodom...
Su ludia, ktori au radi sami, ale je ich minumum. Nerob akokeby si bola jednou nohou v hrobe.

vanilkovazmrzka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
vanilkovazmrzka
9. nov 2023

Co je to za otazku? Samozrejme, ved si este mlada 🙂

sense
9. nov 2023

Nehľadala som, našiel si ma sam, mam jedno dieta

oli18
9. nov 2023

Urcite ano. Si este mlada na to, aby si zivot prezila bez lasky.

bluka2
9. nov 2023

Podľa toho, či chceš ďalšie dieta ešte? 😀
Inak by som radšej trochu s iniciatívami pockala,kým sú trochu väčšie. Praktické dôvody, proste neskôr viac priestoru na také veci, ktoré sú príjemne v začiatku vzťahu. Ale samozrejme, ak by sa stalo, že niekoho stretneš, ani by som sa tomu nebránila

maminazosatnika
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
walentina7
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
deti95060810
9. nov 2023

možno by som troška počkala kým by povyrástli deti, ale potom by ma už nezastavilo nič...

sszuzu8
9. nov 2023

Skôr nie

kris_tin257
9. nov 2023

Kebyže mám 38 a dve deti do 5 rokov tak by mi všetok čas zaberali deti práca a domácnosť, na hľadanie partnera by som nemala čas ani energiu 😊

autor
10. nov 2023

@bluka2 nie, ďalšie už neplánujem.

autor
10. nov 2023

@walentina7 veľmi podobne to vnímam aj ja. Môžem vedieť, prečo by si sa nevydala?

autor
10. nov 2023

@deti95060810 do akého veku?

autor
10. nov 2023

@kris_tin257 veď presne to, roky bežia s ja nemám čas a ani energiu :D.

hugger
10. nov 2023

@walentina7 nie je to ojedinely nazor. Je to tak ze ked uz ma zena deti straca zaujem o romanticky vztah a zivot v páre?

ivangeline
10. nov 2023

Nehladala.

tykat
10. nov 2023

Ja nie, resp.nie partnera v zmysle "budeme kompletna rodina".

autor
10. nov 2023

@hugger je, či nie je to ojedinelý názor?

Hľadaj za tým sklamanie, hľadanie kľudu a neochotu vystaviť deti ďslšiemu stresu. Z väčšej časti som už na mužov zanevrela. Ešte sa za nejakým pozriem, ale mám v sebe obrovské bloky keby mal aj záujem. Tak rozmýšľam, či to tak majú ženy poväčšine, alebo len ja.

mimikarol
10. nov 2023

Ja by som nehľadala

jessica6
10. nov 2023

Samozrejme, ze nehladala..Jedine, ak osudom, nahodou a pod. Ale cez zoznamku alebo nejako inak iniciativne urcite nie..Poznam take rajdy, co nevedia byt bez chlapa ani mesiac, ale ja medzi ne rozhodne nepatrim..

bluka2
10. nov 2023

@jessica6 mesiac bez chlapa kľudne, aj dva aj rok 😀 ale celý zvyšok života bez sexu?

luccija
10. nov 2023

V dvojici sa to lepšie ťahá, ale cielene by som nehľadala.Deti sú malé asi ti zapĺňajú všetok čas, zvykať si na nového chlapa, asi jeho deti...záleží aký si typ to je individuálne.Mam kolegynu čo bola roky sama so synom a potom v 46 r si našla partnera a sú spolu roky.Zeny to zväčša lepšie zvládajú a nehľadajú si skoro partnera a čím sme staršie, tým menej ochotne robiť kompromisy🙂

jesenzima
10. nov 2023

Nie. Nehľadala.

ivanabat
10. nov 2023

Ja som sama už 6 rokov, zostala som sama s veľmi malými deťmi, raz som dala šancu jednému mužovi, ktorý však neuniesol tú mieru zodpovednosti (našťastie moje deti ešte neboli súčasťou vzťahu). A ja som si už dávno ujasnila, že samej mi je najlepšie, lebo na seba sa dokážem na 100% spoľahnúť, na nikoho iného nie. Takže odpoveď na Tvoju otázku, nehľadala by som nikoho. Ak príde, príde. Ak nie, tak nie. Svet sa točí ďalej a deti sú priorita.

misinka0611
10. nov 2023

Nechaj veci plynúť. Neuzatváraj sa do seba, ale ani sa netlačia nasilu do vzťahu. Máš už deti, tak sakra dobre vyberaj. Už to nieje len rozhodnutie tvoje ale robíš rozhodnutie aj v mene tvojich detí.

hugger
10. nov 2023

Nie je to ojedinelý názor, počul som ho od viacerých. Škoda toho zanevretia, ale chápem, že ak má niekto viacero negatívnych skúseností, ťažko uverí že ten ďalší bude iný.