Vobec nestiham. Dcéra bude mat 4roky do školy nechodi koli atopickěu ekzemu,takze obdobie kedy aspon chvíľu budem sama bez sa nekoná. Som unavena nie fyzicky ale psychicky. Chodit do práce starat sa o domácnosť a vsetko mat na krku a vobec si neoddýchnut,je únavne. Od exmanzela som odišla pred tri a pól rokom a odvtedy som nebola ani na káve s nikým ani len s kamoškami ne to este s potencionálnym nápadníkom. Ak mam byt uplne presná tsk aj po intímnej stránke som nikoho nemala tri a pól roka. Uz by som sa chcela aj s niekym zoznámiť,lenze vobec nestiham mam pocit ze moj život je v jednom kole. Ako si mam spoznam nového muža ked vonec nemam cas chodit do spoločnosti. AKO STE TOTO PO ROZVODE ZVLÁDALI ?
Ja chlapa zatial mam...ale tiez sne mali zleee obdobie po narodeni maleho a bola som sama nanho a tak mi tiez obcas napadlo, ze ako sa tie zeny zoznamia s dalsimi chlapmi, ked su stale doma... ved kolke maju noveho uz par nesiacov po narodeni dietata... to behaju kade tade alebo co?
@eevickaa drzim ti prsty, aby si niekoho stretla a aby to bol ten pravy... 😘
@leria meviem ci by som verila zoznamke... resp existuje nejaka normalna? Ja na nic take nechodim a ani nepotrebujem, ale kedbsom aj ako slobodna obcas zabludila niekam, tak podla mna tam su na 99.9% len odrbavajuci chlapi, hladajuci vzrusenie, prip len miesto, kam sa spravit a bye bye... ziaden vztah... cest vynimkam
@katka253111 tak ja som výnimka a zopár mojich kamošiek a známych tiež....a ako ináč chce prísť k nejakému kontaktu? v autobuse? alebo kamoškinej svadbe? veď je to jedno...popíšu a stretnú sa potom rovnako ako na ulici...idiota moze stretnúť tak či tak...a do postele tiež nemusí hneď vliezť...
@eevickaa dcéra má štyri roky, s ňou sa dá už kadečo podniknúť. Môžete chodiť do divadla na detské predstavenia, na plaváreň, do ZOO, na ihriská....počas víkendov sú tam aj muži, ktorí majú na starosti deti, myslím teraz samozrejme rozvedených. Môžeš si nájsť kamarátky, ktoré sú v rovnakej situácii ako ty, kde si navzájom postrážite večer deti - jedna stráži, dve vyrazia za zábavou. Netreba to ale siliť, byť s nejakým mužom len preto, že so sama zvádza k tomu, že žena veľmi zľaví zo svojich požiadaviek na partnera a zavesí si na krk hocijakého vola, len aby nebola sama. A zo strachu, aby ju nenechal, s ním má rýchlo dieťa a potom je nešťastná dvojnásobne 😒 . Čo má prísť, príde, z mojej skúsenosti - láska vždy prišla vtedy, keď som ju najmenej čakala. Verím, že nájde aj teba. Mužov ale viac priťahujú ženy vyrovnané, nie také, z ktorých kričí, že sa chcú a potrebujú zúfalo s niekým zoznámiť.
@leria no píšem aj z vlastných skúseností, keď sa pýtam môjho partnera, čo ho na mne priťahovalo,povedal, že aj to, že bolo na mne vidieť, že som so svojím životom spokojná, vyrovnaná, aj to, že som sa spočiatku správala dosť zdržanlivo, čo v ňom prebudilo lovca 😉 .Ľahká korisť by skrátka pre neho nebola zaujímavou.
@leria tak blahozelaaaam 🙂 mala si fakt stastie 🙂 drzim prsty ☺
@katka253111 to teda hej 😉 a bolo to dokonca v dobe ked som najmenej túžila po nejakom vzťahu a preto tam nebola tendencia pod vplyvom, ze chcem niekoho zbaliť sa trošku prikrášľovať...bola som sebou a dokonca aj trochu protivná, lebo som tiez všetkých hádzala do jedného pokecoveho vreca....nakoniec ma chlapec, teraz uz manzel presvedčil ...presne ako píše Timea 7...presne to priťahuje chlapov...ale myslím, ze aj ženy...😉 a dakujem za prsty...napodobne a autorke veľa šťastia 😉
vela stastia ti prajem, musi to byt tazke, hlavne ako pises po psychickej stranke.. ale vsetko ma svoj cas a pride aj pekny vztah len to nevzdavaj🙂
@eevickaa a akože načo ti je chlap???? Trošku nechápem, veď už teraz si vyčerpaná z bežného normálneho životného kolobehu, ktorý je pre vacsinu normálnym pohodovym stereotypom a ešte si chceš vyrábať viac starosti????? Chlap je ako zvieratko alebo ďalšie veľké dieťa na krku😀 tam treba tiez hodne investovať energie a času. Si radšej sprav dobrý čaj,kávu,vyloz nohy a kukaj tv alebo čítaj knihu.
@katarinapekna ale áno zas az tak zúfalo som nechcela aby ste to pochopili 😂🙈 moj život je fajn nestazujem sa chvalabohu nam s dcérou nic nechýba a ked je ona šťastná tak ja som tiez. Len uz som dlho sama a občas každy potrebuje take to objatie alebo prist s práce a porozprávať sa.
@eevickaa Prečo nechodí do školky kvoli atopickému ekzému? To som nejak nepochopila. Sestrine deti mali tiež obe atopický exem a chodili do školky normálne. Inak ja som sa zoznámila s mužom na nete tiež na nejakej zoznamke, takže možeš aj ty skúsiť. 😀
@eevickaa ja som to zvladla bez problemov 🙂 . Po rozvode som si povedala, ze uz sa nechcem zapliest s dalsim klamarom a podvodnikom. A stale to u mna plati, cenim si, ze si mozem uzivat syna, naplno, nikto ma netrapi, nepodvadza, neobmedzuje, doma je bozsky klud, mam ovela menej prace okolo domacnosti ako pocas manzelstva.
Som 1 rok po rozvode, 2 roky nezijem s ex.
K tvojmu problem - asi jedine internet zoznamka, ale musis ratat s tym, ze chlapi tam casto klamu, zatajuju, ze su zenati a podobne. Viem, o com hovorim, lebo moj ex tam tiez chodil (a predpokladam, ze stale chodi) - a kedze on klame kazdemu, tak urcite ani tam nebol uprimny.
@janickacrazy nie nechodi chodím snou ku súkromnému koznemu a ten doslova neodporúčal škôlku a ma to tak vážne ze ked príde prechod z leta na zimu alebo opačne zo zimy na leto tak vzdy dopadneme tak ze hospitalizácia v nemocnici 😢
@eevickaa Uf, tak to má asi ozaj vážne. A kde ju máš, ked chodíš do práce? To musí byť pre nu ťažké, ked nemože chodiť do školky, moj od začiatku chodí rád. No potom do školy aj tak bude musieť chodiť, nie?
@katarinapekna niektorí muži sú naozaj pre ženu ako ďalšie dieťa. Ale našťastie sú medzi nimi aj takí, ktorí sú žene oporou, dokážu sa postarať sami o seba,lebo to roky po rozvode robili, dokonca aj o deti, sú kamarátmi do pohody aj nepohody, dá sa s nimi baviť na každú tému. Ak si ty šťastná sama, bez partnera, Ok, je tu veľa žien,ktoré sú šťastné s ním. A to nie sú s ním ani preto, lebo by spolu mali deti, ani z finančných dôvodov, ale skrátka preto, lebo chcú, lebo ich život obohacuje.
@eevickaa dcerka ma 2.5 a hoci som slobodnou matkou od 3.mesiaca tehotenstva tak mam cas aj na svoj rpivatny zivot... Ak nemas rodicov, ktory by ti obcas pomohli postrzit, tak najdi si nejaku mladu babu, ktora by ti pravidelne chodila strazit...aspon raz za tyzden potrebujes mat par hodin kvalitneho casu pre seba (nie nakup potravin, ale fitko, kozmetika, kavicka, kamosky a pod). Ja raz za cas necham malu u rodiciv aj na noc a idem zurovat, inak by ma porazilo...kedze uz dva roky pracujem full time.
@larochka že zurovat😀😀😀 ešteže niektorí rodičia sú ochotní na niečo také svojim deťom prikyvnut,resp.bohužiaľ,že sú....zurovat si mala,keď si bola bezdetna alebo keď budeš mat dieťa dospelé😀😀 ty...zurovat....😀😀 jaaaaj to je dobré😀
@katarinapekna ty si rob co chces so svojim zivotom a moj zivot nechaj mne. Asi by si mala ist obcas vyliest z detskeho kutika a pozriet sa do nejakeho klubu, kde sa da decentne posediet pri pohari vina a vekovy priemer je nad 30 rokov.
@janickacrazy no je to tažké. Samozrejme ze nebojujem každodenne stym. Len ju musim držať pod kontrolou denonene ju hrubými vrstvami natierať kyselinou mliečnou s parafinom miešana. A iba olejové kúpele balneum. A nedráždit pokosku zlými materiálmi oblečením a aj prášok iba lovelu a žiadna Avivaz. Ale da sa to zvládnuť len to musim denno-denne udržiavať potom ma pokosku krásnu. Ale tie prechody zima leto leto zima to aj keby som co robila tak vzdy sa ekzem objaví a to v takej sile ze od hlavy po päty ruky nohy dokonca pod očami na vieckach 🙈 Uši no proste uplne vsade. A to strasne svrby takze škrabanie to do takých stavov ze chuda by bola schopná olupat jak pomaranč,a vtedy je zla nekludna urevana v noci nespi a ak zaspi tak aj pocas spánku sa vyskrabava do krvy. Viete povedali mi ked jej to začalo mala 1 rok a povedali ze ono to je bud celoživotné alebo su urcite etapy v ktorých to zmizne navždy bud ked dieta ma 3 roky alebo príde do puberty okolo 15 alebo ked V dospelosti bude mat porod lebo aj vtedy sa dokaze ekzem uplne stopnúť. alebo az po prechode.
@larochka so škôlky chcela ist velmi a aj som ju dala v septembri len som učiteľke povedala ze dcéru tu necham iba do 12.00 porom pre nu prídem. Oni chodia poobede spat,lenze moje dieta ak poobede zaspi ako sa zobudi musim ju osprchovať a natret krémom. Inak by sa skabala. Hm lebze vsetko bolo super vydržala az 3 týždne v škôlke. A škôlke je uplne bežne ze deti su stale chore soplave, a toto je tiez problem pre nas lebo ked príde horúčka to je okamžitý nástup ekzemu na celom tele. Každy mesiac aby dostala nejake sople chrípky a horúcky zo škôlky,tak to neeee. Malým detom je zakázané podávať kortikoid. Môžu ho iba dospelý a aj to nie na dlhodobé užívanie. Lebze mojej dcere ho musia dat aj ked sa detom nesmie podávať a to dokonca ked som prisla do lekárne tak mi odmietli namiešať take množstvo kortikoidu zo zinkom,lebo dcéra ma len 3 roky.
@larochka pffuuu tak to závidím. Vpodstate ste presne vystihli to z coho som uz unavena,uz mam niekedy az pocit ze este chvíľu a asi mi prepne. Mojim rodičom ju nemozem nechat. Skúsila son raz poprosit ci by ju nepodtrazili ze by som chcela ist na rande,to dcéra msla asi cca 2 a pól roka, odpoved ma schladila natoľko ze ju pamätám do dnes a rozhodne uz skúšať nebudem ci mi ju nepodtrazia. ty si ma nepočúvala ked som ti hovoria ze naco sa vydavas aj tak sa urcite rozvediete a aj dieta, a pozri ako si dopadla uz di rozvedena no tsk sa staraj ked si bola taka múdra vtedy a do všetkého si sa hrnula. Ja som vas vychovala 3 deti a tiez som nikam nechodila 😢😢 a nemam ju kam dat. Mozno by som aj vedela,lenze ja som fakt nemala na vyber a dieta je doslova a do písmena moja nálepka pijavica, a otec malej ked som sa rozhodla ze ho opustím tak sa zblaznil skončil na psychiatrii a jemu ju samému nedám a aj od súdu ma stanovené ze on si ju sam nemoze zobrat VIDET ju moze ale iba v mojej prítomnosti. Do práce chodím na 2 smeny prispôsobili sa mne koli malej aby mohla chodit somnou nakoľko škôlka padla definitívne,a potom starat sa o domácnosť variť vsetko a proste furt furt nieco. Spm v jednom kole denno-denne a na seba cas vobec nemam, mam pocit ze moj život su len povinnosti, a ak mam byt úprimná ci ma tu niektorá mamička ukrka tak všetci sme ľudia a mame tiez potreby a medzi ne patrí aj intímna stránka. A 3 a pól roka je uz fakt zdraviu neprospesne. 😬.
@katarinapekna tak zurovat ako zurovat. Pre niekoho pojem zurovat zurka je discoteky, ale nie vzdy zurka musi byt spojena iba s dockotekami. Skor si myslím ze tp slovo spomenula lebo išla vecer von. Ale nemusela byt hned na discoteke. Aj ked ja osobne nemyslím ze to treba vidiet tak tragicky. Aj my matky sme predsa ľudia Nejsme stroje. Nevidím natom nic zle ak velmi príležitostne sa ide zabaviť a zatancovať si niekam a dat si pohár vina. Ja som síce Ina mna to popravde vnoci chodit niekam vobec neláka,mne skor chyba chvíľkové ticho iba chvíľka času sama pre seba a vklude si sadnúť a vypiť kavu.
Aby sme sa pochopili správne, nejsom nejaka zúfalka co hrozne hľadá chlapa. Najist si muža premna nebol nikdy problem,ale to preto lebo som bola stale v spoločnosti medzi ľudmi. No teraz je vsetko inak, priznám ze maličký problem kde robím chybu je aj moja. Neviem mozno som vsebe vytvorila akúsi bariéru,som doslova schopná samu seba uštvat a zničiť,le n aby som dcere dokázala dat maximum,aby netrpela tym ze nema otca lebo ten sa o nu nezaujíma, lepšie sa urcite ťaha dvom ked su spolu aj finsncne a aj v domácnosti všeobecne. pravdou je ze ja chlapa ako takého vlastne vobec nepotrebujem ak mam byt úprimná lebo na vsetko si vystacim sama aj financne to zvládam utiahnuť na úrovni, nic nam nechýba, no mozem byt neviem ako sebestestacna silná zena co ma život a vsetko pod kontrolou, chýbajú mi občas maličkosti ako objatie alebo iba ten pocit ze vies ze tu je preteba a niesi na vsetko sam.
@saranca každy ci muz ci zena ci matka všetci občas potrebujem vypnúť alebo aspon ten dennodenný stereotyp a zhon povinosti vypustiť z hlavy. Každy tiez potrebuje určitú chvíľu len sam preseba. Samozrejme nieje zurka ako zurka ci párty a rozbiť sa a podobne vyrazí. Vsetko by malo byt v rámci normi spoločenského. Pokial to je vinko v príjemnej spoločnosti kde je fajn atmosféra a zábava neznamena to ze musi byt pani automaticky zla matka alebo neviem nejaka pani tu mala problem a jej komentár bol v znení mala si si uzivat ked si bola mladá 😬😬 pokial to neni sex drogy alkohol a úplný rock a rol az do rana.
a načo Ti chlapa? nestačí, že sa staráš o dcéru 😃no nemyslela som to v zlom...určite to máš ťažké...no načo niečo siliť...čo má prísť príde ..možno skús nejakú zoznamku cez net...