Cítim sa sama

ivet1305
9. jan 2022

Neviem kde zacat.
Mozno len potrebujem sa trosku vyspovedat.
Mam 2 deti. Uz som par rokov sama.
Obcas sa uz citim osamelo,ze aj ten chlap chyba. O niekoho sa opriet,trosku o niecom inom pokecat.
Lenze tazka doba. Chlap si vždy vyberie zenu,kt.nema deti a je volna nez ta co deti ma. Je to tazke.
Mam rocnu znamost,ale mladsi a viazat sa nechce.
Vela krat sa stalo,ze nepride lebo uz nieco ma,nieco ine riesi. Potom sa len citim ponizeno.
Mozno je to aj tym,ze som rada,ze aspon jeho mam v tejto dobe,hlupa ssom vtom,ze som len na neho stale upriamena a nikto ma nnezaujíma.

banderaska29
9. jan 2022

zameraj sa na seba - tak ľahko to znie že ? tajomstvo tkvie v tom, že naozaj sa dá vybudovať šťastie, ktoré si sama vytvoríš nezávisle od nikoho. ak mladý nie je súci na život, aby to nevyznelo sproste, rovno ho prijmi ako milenca s výhodami. venuj sa sebe, poviem to nadnesene, ale vybuduj si vnútri svojej duše záhradu kvetov. teš sa že si matka, že máš dve zdravé deti, a ak sa cítiš na to, mať v živote muža, nie chlapca, tak sa zameraj naňho, teš sa že raz príde, pracuj na svojom pokoji a radosti... a on príde sám. príde keď to nebudeš čakať. a ostane, v dobrom aj zlom a bude mať rád tvoje deti. nestrácaj emočne čas s niekym, kto hladá dôvody nebyť s tebou než by hľadal spôsoby, ako byť. ♥ hovorím ti toto všetko z vlastnej skúsenosti ♥

kikus7
9. jan 2022

@ivet1305 Viete, aj mladšie a bezdetné sú samy. A niekedy je to aj lepšie byť sám ako sa s niekým trápiť.. Veď raz sa ten pravý ukáže. Ak nie, tak sa venujte sebe a deťom.

deti95060810
9. jan 2022

v dnešnej dobe každý pozerá len na seba popr. čo by mal aké výhody z ktorého vzťahu...
ja chápem aj mužov , zavesiť si na krk cudzie deti tiež nie je maličkosť...😉

cyberk
9. jan 2022

realitu chapete velmi dobre... avsak skoda ze svoju pozornost davate tomu nespravnemu, tak ako je kopu slobodnych mamiciek je aj kopu slobodnych oteckov, skuste sa upriamit na takuto skupinu potencionalneho buduceho partnera a mozno sa zadari 🙂

dadis
9. jan 2022

@ivet1305 Tak ho odstrihni. Evidentne viac ako sex potrebujes lasku. Ak ti tento muz lasku nedava, tak bud chvilku sama a pusti do svojho zivota len muza, co ti lasku da. Ak aj taky nepride, aspon nebudes nestastna z nenaplnenej lasky...je lepsie byt sama ako s nespravnym muzom. Lebo takto sa blokujes pred lepsou moznostou v zivote.

dadis
9. jan 2022

@ivet1305 A nie je pravda, ze mlade a bezdetne to maju jednoduchsie, skusenost z mojho okolia to nepotvrdzuje...muzi sa teraz vseobecne viazat nechcu, prave zeny s dietatom/detmi su pre niektorych muzov tuziacoch po rodine lakave.

deti95060810
9. jan 2022

@dadis žeby? synov kamarát si našiel maminku s dvoma deťmi... už teraz vypisuje synovi kde mal hlavu ... že načo sú mu cudzie deti...sú spolu pár mesiacov...

ivet1305
autor
10. jan 2022

@dadis toto mas uplnu pravdu. Takto to vnimam aj ja. Stale iba na neho myslim,ale zas nebranim sa novym moznostiam.
Ale co ked on je zatial teraz jediny,ktory mi pise a obcas pride. Tak si to teraz trochu uzivam,aj ked to nema ziadnu buducnost.Ja viem,ze sme slobodní a mozme si robit co chceme.

ivet1305
autor
10. jan 2022

@deti95060810 presne. Tohto sa obavam aj ja. Na to sa musi chlap citit,aby isiel do vztahu so zenou kt.ma deti..a este k tomu viac.

ivet1305
autor
10. jan 2022

@cyberk Dakujem moc za pochopenie.
Uprimne? Aj by som chcela niekoho,potom mam obavy,ze co deti, bojim sa toho vsetkeho ci budem moct niekomu zase verit. V okoli je par chlapov co maju deti a su volny. Ale nepritahuju ma. Nechcem byt zla,ale zas nebudem s niekym kto sa mi nepaci.
Muz vzdy ma v tomto vyhodu,ked odide od zeny kt.ma deti si najdi skor zenu. Lebo nebyva s tymi detmi a ma ich na chvilku.
No proste taka je teraz doba. Clovek sa nechce viazat,len uzivat si.

ivet1305
autor
10. jan 2022

@kikus7 ano to mate uplne pravdu. Poznam tiez vela zien,ktore su normalne a ziadny chlap. Chlap nechce samostatnú zenu. Teraz uz ta zena musi dobijat chlapa. Nie ako to bolo volakedy.
Venujem sa detom ako len da,len uz aj ja niekedy potrebujem volaku zmenu. Tiež som len clovek.
No je to tazke. Sama vninam toto vsetko velmi citlivo.
Mozno sa postasti niekedy.

dadis
10. jan 2022

@deti95060810 Ja sama mam 2 deti a 40 rokov. Mam 2 nezadane kamaratky (27, 34) a jednu nezadanu sestrernicu (40r) - bezdetne, pekne zeny. Viem, co im chlapi ponukaju 🙄 manzelstvo a deti to nie su

dadis
10. jan 2022

@ivet1305 Vies co, myslim si, ze zaklad je si hladat chlapa mimo zoznamiek. Co mam skusenosti kamosiek a znamych, je to jeden pozitivny priklad na 99 negativnych. Offline zoznamovanie ma vela vyhod - ak ta chlap offline oslovi/zacne s tebou flirtovat, tak si to vyzaduje ovela ovela vacsiu odvahu, nez ozvat sa babe na zoznamke. Hned na zaciatku vidis a citis, ci tam ta chemia je alebo nie je a vies ho jednoducho odmietnut/alebo pokracovat. Viem, ze to je v tejto dobe velmi netradicny pristup, ale stale este existuje 😀 Nestracas cas swipovanim, nekonecnym vypisovanim, sklamanymi stretnutiami, ghostingom...zijes si svoj zivot aktivne, chodis medzi ludi a ono sa to vzdy nejako stane 😝 No a taketo zoznamovanie, aspon podla mojich skusenosti, nebyva tak casto len o fyzicnom...

3tato
10. jan 2022

@dadis ono, dá sa aj na zoznamkách zoznámiť. Len netreba mať prehnané očakávania. Všetko chce svoj čas...

dadis
10. jan 2022

@3tato Ale ano, da. Nehovorim, ze nie. Ked odfiltrujes 99% muzov, co maju zaujem a jednoduchy pristup k sexu, tak sa tam aj niekto normalny najde. To je jasne. Ale offline zoznamenie ma ovela vacsie caro, to musis uznat aj ty..

ivet1305
autor
10. jan 2022

@dadis
Neviem mna zoznamky nikdy nelakali. Mala som tu cest raz.
Mne sa niekto pacil,zistil,ze mam deti uz nenapisal.
A opacne to iste.

Mne sa niekto nepacil a ja jemu ano,vedel pisat ..
Mne ked nepadne chlap do "oka". Nechcem byt zla. Ale nebudem s niekym kto sa mi nepaci. Neviem mozno som zvlastna. Tak asi si nikdy nenajdem nikoho 🤦‍♀️

dadis
10. jan 2022

@ivet1305 Ale najdes 🙃, treba chodit medzi ludi a ono to pride..ujasni si, koho hladas a neber nic menej...

3tato
10. jan 2022

@dadis noo, párkrát sa mi to v živote už stalo 🙂...

3tato
10. jan 2022

@ivet1305 ja teda neviem, koľko máš rokov a koľko potencionálnych mužov, ktorí by ti vyhovovali ako stabilní partneri, sa nachádza v tvojom pomyselnom akčnom rádiuse... Ale existujú len 2 možnosti:
1. Naučíš sa časom vysporiadať s pocitmi samoty po svojom... Skrátka si zvykneš.
2. S pribúdajúcim vekom budeš musieť chtiac-nechtiac zľaviť s nejakých nárokov... V opačnom prípade sa dostaneš do bodu 1.
Nakoniec si možno povieš, že radšej občas pretrpis aj tu samotu, než by si sa zase mala s niekým jedovať.
A povedzme si úprimne - od 40+ vyššie už si asi vážime ďaleko viac svoj čas, pokoj, priestor...
Je to len môj subjektívny názor na vec. Každý môže mať na to iný názor a je to v poriadku.
Cez to všetko ti prajem menej smutných dni a radšej viac tých veselších. A aby sa ti pritrafil vhodny partner konečne.
🍀

apolka77
10. jan 2022

@ivet1305 ja som tiež sama s dvoma deťmi ale ja si to užívam a muža momentálne nepotrebujem teda trvá to už dlhšie,,, asi ako sa píše vyššie, vekom máme aj väčšie nároky a nechce sa nám jedovat odznova a ja preferujem chlapa, ktorý už vie čo chce, nebojí sa sám seba a je tak obyčajne múdry v bežnom živote, že si váži každý deň,,je ohľaduplný aj k inym...ak takého nestretnem v podstate som zmierená žiť sama so sebou..asi sa mám až príliš rada ...mne je fajn.

trencan1983
9. feb 2022

@deti95060810 asi nebol v takej situácii. Keď sa tam ocitne hoc mu to neprajem s vlastnej skúsenosti, a bude sam a mať dieťa,deti tak to pochopí a sám bude hľadať mamičky s deťmi.

brembo
13. feb 2022

@ivet1305 viažeš sa na nesprávneho muža. Má ťa na sex,a dobre vie,že si osamelá a zneužíva tvoju pozíciu. Ukonči to s ním a hľadaj ďalej.

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
trencan1983
13. feb 2022

@zazvorka87 a to prečo?

sherynkamalinka
15. mar 2022

@3tato pekne si to napisal

brembo
16. mar 2022

Máš na viac,než na záletníka,skuničkára. Neponižuj sa takýmto nevztahom,občasným stretávaním za jedniným učelom z jeho strany..