Chlap a samota do budúcna

18. jún 2023

Ahojte, zachvilu mam 30 rokov, som rozvedena bez deti, s ex mame postaveny dom no uz 2 roky spoli nezijeme. Vratila som sa byvat k rodicom viacgeneracny dom cize mam poschodie pre seba. Ide o to, že sem tam mam myslienky ako mi je super ze som sama( hlavne ked vidim ze 90% mojho okoli asu spolu len koli detom alebo vidim ako to medzi nimi je, že su stastne ked ide muz do roboty na mesiac ze maju pokoj) ..no na druhej strane pride pocit že čo bude dalej či uz budem navzdy sama, ci to siliť a skusit si niekoho najst ci to nechat plynut tak a pride pride niekto nie tak nie. Co ked v 40tke si poviem ze mohla som uz mat dieta aapon jedno. Aj ked teraz po nom zatial netužim. Viem ze tu na modrom konikovi su zeny vacsinou uz s detmi. Ja uz vlastne ani neviem ci by som vedela fungovat s nejakym chlapom moje sebavedomie je na bode mrazu, snazim sa s tym pracovat ale aj tak...no a Zaujimalo by ma ake su pohlady žien na take situacie. Mam 30 rkkov a mala by som to uz mat asi usporiadane ale ja vlastne ani nevirm ci chcem ci nie 🙄🤭

domkakvet
18. jún 2023

Najskor si dotiahni zalezitosti s tvojim ex a potom nad niecim novym uvazuj.

deti95060810
18. jún 2023

pohľad žien ? úplne v pohode. dnes sa nosí všetko....
Kto chce mať partnera - má partnera, kto manžela - má manžela....
Každý si je strojcom svojho šťastia....

autor
18. jún 2023

@domkakvet to uz je doriesene 🙂

luccija
18. jún 2023

Veď máš len 30 r prečo hádzať flintu do zita?.Urcite máš kolegov, kamarátov..nie siliť, ale chodiť do spoločnosti žiť nesediet pri rodicoch

liljana
18. jún 2023

Kazdy to ma tak, ako si spravi. Kto vie a snazi sa vo vztahu vychadzat a stretne podobneho, ten ma (dobry) vztah. Kto nevie a nechce, alebo stretne takeho, co nevie, nechce, tak nema.

martinq54
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
luccija
18. jún 2023

Teraz Ti je možno super, lebo vieš, že v dome nie si sama, máš sa s kým porozprávať, ale možno, ak by si bývala úplne sama tak Ti je dlho
Ale iste nie každý musí mať chlapa, dieťa...len to vidím na švagrinej mala vzťah vrátila sa k rodicom má 38 r a je dieťa svojich rodičov a od spokojnosti má ďaleko.

mpg
18. jún 2023

Teraz veľa mladých je ešte po 30.tke slobodných, iste by sa dalo nájsť muža, ktorý by bol vhodný, nie nejako nasilu, ale hľadať.

domkakvet
18. jún 2023

Asi nie je, ked pises, ze mate spolocny dom.

xromix
18. jún 2023

30 som oslavovala zadaná, svadba v pláne o 10 mesiacov…zrazu všetko inak a v 32 som si povedala, že ako dobre mi je samej, budem cestovať, doprajem si materiálne veci, na ktoré som sa predtým vôbec nesustredila a budem dobrá teta pre deti v rodine. Ani som nevedela na 100% či chcem deti. Aktuálne 36, syn mal pred mesiacom 2 roky a chlap aktuálne upratuje po oslave 😀. Vôbec by som sa nezamýšľala, co bude za rok za dva…život sa zmení behom chvíle.

komplikovana
18. jún 2023

este mas cas, aby si mohla mat aj muza aj deti. Na tvojom mieste si poriesim najprv seba a svoje sebavedomie. Mozno ti to pomoze v tvojich neskorsich rozhodnutiach.