Chcem byť šťastná a závidím tým, ktorí majú pekný život a deti otca

micuska11
17. aug 2021

Dobrý deň. Ani neviem ako začať každý z vás tu rieši nejaké problémy starosti..áno žijeme v dobe ktorá sa niekedy nedá zvládnuť.. môj príbeh je ako obvykle sama na dieťa ..nemá záujem nevie či mala existuje neplatí nič..ale toto nechcem riešiť . .. Všetko čím si človek prejde ho posilní ale mňa to zničilo na malé kúsky.. mala som niekedy vieru v Boha ale aj to som stratila.. Snívam o vzťahu ktorý už bude fungovať.. Snívam o Tom že vypadnem s toho domu kde som a začnem nový život ale márne 😪.... Bývam u rodičov nie je to najhoršie ale otec ma nenávidí.. dôvod nieje proste už asi mňa nemuseli porodiť ale to je už jedno ... Vždy začnem vzťah a nevyjde to možno je chyba vo mne pretože už nedokážem veriť nikomu veľmi sa bojím.. ale hladam chlapa ktorý bude bojovať a nie len čakať odomna kedy urobím prvý krok ja .. chcem byť šťastná áno závidím tým ktorý majú pekný život a hlavne deti otca...

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
spadnutaslivka
17. aug 2021

povedal ti otec, že ťa nenávidí alebo sa mu proste len nevidí, že si u nich s deckom a nešťastná.... lebo to sú dosť rozdielne veci. Buď dobrou mamou, s rodičmi si zadefinujte dočasné pravidlá fungovania v spoločnej domácnosti a neupínaj sa na predstavu, že nájdeš si chlapa a odídeš. Lebo skočíš po prvom, ktorý príde a väčšinou to potom nedopadne veľmi dobre a zas sa budeš vracať k rodičom a možno nie s 1, ale rovno s 2 deťmi.

micuska11
autor
17. aug 2021

@viestta pracujem od 18. Takže niesom stych čo sedia na zadku . Ale diky za radu

pralinka25
17. aug 2021

vies, stastie mozes najst len v sebe. to ze marnis cas zavistou voci tym ktori maju podla teba pekny zivot je prvy a zasadny problem. poprve to ze sa ti niekoho zivot zda pekny je len preto ze nevidis do hlbky a dovnutra. kazdy sa s niecim potyka aj ten co vyzera ze sa ma super. podruhe tvoj negativny postoj z teba vyzaruje nech sa ho snazis maskovat ako chces.
zufalo lipnut na tom ze najdes chlapa a budes happy je ako najst duhoveho jednorozca.
happy budes jedine v pripade ze budes spokojna sama so sebou so svojim zivotom. ze ta budu naplnat veci ktore budes robit ty sama. potom z teba bude vyzarovat aj sexepil aj pokoj aj sympatia pohoda vyrovnanost a potom si takeho aj najdes. vies ako sa hovori - vrana k vrane sada, rovny rovneho si hlada. najdes len takeho aka si ty.
na naplnenie zivota nepotrebujes chlapa. ak ho najdes a bude uzasny je to velke plus ale bude len tvoj suputnik ktory sa kedykolvek moze odpojit. ale ty musis vediet co so zivotom ci s nim alebo bez neho. aj dieta je len suputnik. teraz tu je ale odpoji sa.
najdi si konicky co ta budu naplnat, najdi si prenajom alebo lacny byt. ak robis od 18 (neviem kolko mas rokov) tak nejake peniazky asi mas. najdi si veci ktore mas rada a obklopuj sa nimi. nemusia to byt len materialne veci. necakaj ze ta ktokolvek spravi stastnou. ludia tu na to niesu. ano mozes stretnut ludi ktori ta pozdvihnu ale aj takych co ta udupu. kazdopadne je na tebe ktorymi sa obklopis. ty si si svojim vesmirom. rob si svoje veci ktore ta pozdvihuju, tesia a vzdy sa najde niekto kto sa prida.
k zufalcom sa nepridava nikto rad. potrebujes zazitky, aby si sa mala s ludmi o com bavit, potrebujes citat knihy mozno sportovat, nieco vyrabat, niecomu novemu sa priucit. potrebujes mat temy o ktorych mozes hovorit a nie su to temy o politike, ockovani ani pocasi.
zacni na tom pracovat.
zivot nieje ani ferovy ani lahky ani duhovy. zivot je proste zivot. ovplyvnuju ho rozne udalosti ale je na tebe ako sa k nim postavis a co z nich vytazis. aj z totalne nahovno situacie sa da vytazit vela prospesneho. a vela krat aj tie najlepsie rozdane karty mozu skoncit prehrou.
neopustaj sa.

mpg
17. aug 2021

@micuska11 Netreba opakovať tú istú chybu, ďalšie dieťa mať len s mužom, na ktorého sa dá spoľahnúť, neponáhľať sa a možno to aj vyjde, ale môžu nastať rôzné scenáre.

fleur1111
17. aug 2021

@micuska11 prajem ti hlavne silu vstať a spraviť niečo preto, aby si bola so svojim životom spokojnejšia. Nikto to totiž za teba nespraví. Na nejaký čas úplne z hlavy vypusti chlapov, pretože pre teba je teraz dôležité, aby si najskôr začala mat rada seba a svoj život. Pretože ak by si aj náhodou vhupla hneď do nejakého vzťahu, pokial nemáš rada seba a nadobudnutú sebaúctu, znovu mozes ľahko naraziť na nejakého idiota. Keďže už máš dieťa, buď prieberčivá, aby tvoja dieťa nemuselo každú chvíľu spoznávať “nového tata”.

asia83
17. aug 2021

@micuska11 Prečo si život nezariadite s tým, čo máte? Prečo stále niečo chcete, hľadáte? Prečo nie ste spokojná s tým, čo máte? Vidíte vôbec to, čo máte? Či iba to, čo nemáte? Začnite sa správať ako dospelá osoba, ktorá je vďačná za zdravé dieťa a nepotrebuje sa zakvačiť na muža, aby bola “šťastná”. Vážte si čo máte. Nefňukajte. Osamostatnite sa, sústreďte sa na svoju dcéru, na prácu (ak už má tri roky), venujte čas sebe, svojej dcére, žite život pre vás dve. Doprajte a bude vám dopriate. Chcete, aby o vás muž bojoval. No muž nebude bojovať o ženu s nízkym sebavedomím, ktorá sa iba ľutuje a z ktorej srší, že chce muža. Muži majú radi sebavedomé, samostatné ženy s vlastným príjmom, pri ktorých majú pocit, že sa im nezrúti svet, keď ju odmietnu. Teda tí normálni, ktorí za to stoja.

ursula22
26. okt 2021

ahoj prečítaj si niečo z budhizmu. skús im to priať. napíš mi kľudne správu, vysvetlím ti to. Čo vysielaš do sveta, sa ti aj vracia.