Boli ste rozvedené a našli ste si partnera?

essinna
15. júl 2015

maminy je vobec sanca na stastny zivot ked uz mate dieta a rozvadzate sa ? ja som z mm zila aj ked to nefungovalo , lebo som sa tak velmi bala samoty ... radsej som znasala jeho urazky a ponizovanie a neveru ... teraz uz to prekipilo a vyhodila som ho ... zije u milenky... nechcem zostat sama.. viem mam babo ma 2 rocky , ale chcem po svojom boku muza ktory ma bude milovat a vazit si ma , ktory bude ockom pre moje babo ... je nadej na niečo take , ale som zatratena a zostanem uz navzdy sama ?

katkakovac
15. júl 2015

@essinna neboj, nádej existuje vždy. Obaja moji rodičia sú rozvedení a našli sa a mali nás dve zo sestrou. Každý človek si zaslúži byť milovaný. Miesto na nového partnera si si už spravila, teraz sa sústreď na doriešenie svojej situácie a ten pravý sa ti pripletie do cesty ani nebudeš vedieť ako 😉 🙂

andrejqqqa
15. júl 2015

Ja mám dcérku má 15 mesiacov s mm niesom od jej 3 mesiacov a rozvod ešte len prebieha...stretla som sa so starým známym len tak na ulici a teraz som zaľúbená až po uši je to skvelý chlap a hlavne miluje.mňa aj moju dcéru 🙂 takže hlavu hore ani ja som nedufala že ma ešte niekto bude chcieť a teraz som šťastná ako ešte nikdy 🙂 tak držím palce

asturia26
15. júl 2015

Tak isto ma stretlo stastie.Ani som nedufala, ze si este niekoho najdem,ze ma bude niekto chciet aj s dietatom a jeden muz sa objavil a sme s malickou neskutocne stastne,ze ho mame 🙂

zonjushe
15. júl 2015

a nechces si od chlapov trochu oddychnut? ako urcite nezostanes do konca zivota sama ale za mna radsej ziadny chlap ako nejaky kreten..

bonaqa2013
15. júl 2015

Môj syn oslávil svoje prvé narod. už bez svojho ocka. Bol to kretén. A tak som radšej od neho odišla. Aj so synom. Po rozvode sa ex veľmi rýchlo oženil a mal novú rodinu. Za synom nechodil. Bola som so synom sama, bývali sme u mojich rodičov. Teraz si myslím, že sme mali bývať radšej sami. Rodičia sa do veľa vecí montovali. Venovala som sa synovi, všade sme spolu chodili. Ale potom som ešte pre neho chcela súrodenca - nechcela som aby bol sám. A keď mal syn 11 rokov narodila sa dcéra. O 2,5 roka ďalšia a potom o 18 mesiacov zas ďalšia. Dievčatá majú jedného ocinka. Keď sa mala narodiť dcéra môj partner prišiel bývať k nám. A už neodišiel. Bývali sme u mojich rodičov 6 rokov. Podľa neho nám bolo dobre. V súčasnosti bývame v našom dome - postavili sme si pri rodičoch a je nám ešte lepšie. Syn má 20 rokov, a dcéry 9,5 7 a 5,5 roka. odporúčam nehrnúť sa do žiadneho vzťahu čo má prísť - príde.

katulik123
15. júl 2015

Áno, je. 🙂
Ja som sa rozviedla s tyranom, deti mali 2 a 6 a ani som nikoho nehľadala a on prišiel sám, najprv to bol len môj kolega a priateľ a teraz je to ich ocko a iný pre nich neexistuje... Ja som skôr zanevrela na chlapov a psychicky na dne a bola som odhodlaná žiť sama s deťmi a nejak sa to zomlelo a už nie som sama. 🙂
Sme spolu už 9 rokov.

malabiba
16. júl 2015

@essinna áno, dá sa to....keď sa rozvádza polovica manželstiev, je kopa voľných mužov nielen žien 🙂...som druhýkrát vydatá

essinna
autor
16. júl 2015

@zonjushe samozrejme ze nechcem teraz chlapa , len uvazujem nad tym ci rozvedene mama ma nadej na stastie

zonjushe
16. júl 2015

@essinna no to určite má. .nie si prvá ani posledná. .A budeš mať ešte kopec príležitosti. .

essinna
autor
16. júl 2015

baby dakujem vam za vase odpovede hned je den krajsi , nie ze by som hladala chlapa , teraz ziadneho nechcem ani vidiet , ale raz chcem byt stastna a mat dobreho muza a ocka pre svoje babo , a verim ze to nebude moje posledne .

anatalia77
16. júl 2015

@essinna stastie si mozes vytvorit aj sama.
Ale neboj sa,pokial budes chciet,tak budes mat casom partnera.
Som rozvedena,a kym ma stretne "stastie",tak si uzivam single.

P.S.ex ide na nocnu. Pride mi nieco opravit,vypije kavu...a potom odide. Toto milujem. Len by mohol byt aktivnejsi-vela veci ako zena neviem urobit.

mircalla
16. júl 2015

@essinna ja som na tom presne naopak - radsej sama ako sama s debilom....nikdy som nemala daku traumu, ze bez chlapa sa to neda...ale urcite nadej je, len sa na to hlavne netreba upinat..ozaj si myslim, ako tu uz spravne niekto radil -dat si od chlapov nacas pauzu

lilimoni
16. júl 2015

Moj manzel tiez nie je bio tatino ale po vsetkych inych strankach je 🙂 dokonca si ju aj osvojil 🙂 takze som stastna ako blcha aj ked ziaden vztach nie je 100% 🙂 ale moj muz si ma vazi a miluje a dcerku tiez a zvysok su len banality, na ktorych moc nezalezi 🙂
Treba ist obcas medzi ludi, ak ti ma kto dietko zavarovat 🙂

andrejqqqa
18. júl 2015

@lilimoni dá sa osvojiť? mne povedali že to by sa musel vzdať ex otcovstva a to sa vraj už 15 rokov nedá

erickatt
18. júl 2015

Ja mam dve deti. Syn. Mal 10 a dcera 13. Nasla som si uuuuzasneho. Len to chce netlacit a dat tomu cas.

malabiba
18. júl 2015

@mircalla a určité veci ti nechýbajú? 😉

natalym
18. júl 2015

@malabiba Niekedy priveľká daň len za to, že máš chlapa na sex. 😉

malabiba
18. júl 2015

@natalym no mať chlapa na sex je ozaj málo...ale mať chlapa na sex, objatie, porozumenie, mať s kým zaspať, ráno vstávať, pohádať sa, udobriť, dohodnúť sa pohľadom, mať pocit istoty...ale to je len môj názor, rozviedla som sa, keď som to doma nenašla a neúnavne hľadala ďalej

mircalla
18. júl 2015

@malabiba ja mam chlapa, ale mala obdobia zivvota bez - a netlacila som za kazdu cenu, ani som nemala traumu byt sama - proste mi pride zakladatelka temy zbytocne traumatizovana, ze bude sama

natalym
18. júl 2015

@malabiba Ty si sa pýtala na určité veci tak ja som to tak pochopila, ak je v tom len tá nejaká fyzická pootreba tak to radšej bez.

malabiba
18. júl 2015

@mircalla to je také obdobie po rozchode - pocit prázdnoty, obava, že zostane sama....časom to prejde a určite sa nájde niekto kto stojí za to 🙂 ...ja som mala tiež občas také chvíle

lilimoni
18. júl 2015

@andrejqqqa da sa 🙂 my sme to na mayrike vybavili za 15 minut 🙂

sue
18. júl 2015

No...tak správny chlap sa nájde vtedy, ked nehľadáme 😊 vtedy, ke sme vyrovnané s rozchodom, sebavedomé - vieme, že sa o seba i naše deti vieme postarať aj samy...jediné čo by sme uvítali je, aby nám niekto doniesol v nedeľu ráno raňajky do postele 😊 a vtedy sa nájde 😊

tomiholjubavi
18. júl 2015

@essinna Ano...a este akeho 🙂 ten prvy by mu nesiahal ani po clenky... rozviedla som sa po styroch rokoch, tiez som sa bala samoty...mala som to urobit uz daaavno 🙂 moj pohar prekypel az vtedy, ked som si uvedomila, ze radsej zit sama a spokojna, ako v strese s blbom 🙂 a nakoniec som sama ani dlho nebola...

malabiba
18. júl 2015

@tomiholjubavi ááá takže Tomík je tvoj druhý....tak to ozaj musí byť veľká láska

mircalla
18. júl 2015

@malabiba no ja som vtedy dlho chlapov nechcela ani vidiet...presne ako pise @sue spravny chlap sa najde ked nehladame..

sissmiss
18. júl 2015

@lilimoni a ex nerobil problemy s osvojenim?

tomiholjubavi
18. júl 2015

@malabiba jj, druhy a posledny 🙂 s prvym to bola len generalka 😀 vydavala som sa velmi mlada, bol o 15 rokov starsi, od zaciatku bral ten vztah akoze on je ten mudrejsi, skusenejsi bla bla..a ja soplana mam posluchat...uz po roku mi bolo jasne, ze to nikam nevedie...ale vydrzala som dalsie tri, lebo som to nechcela tak rychlo vzdat. mala som to spravit uz davno, fakt..uplne zbytocne premarnene roky.

lilimoni
18. júl 2015

@sissmiss vobec, on malu nikdy nevidel a ani ja som ho nevidala. Iba tam tych 15 minut a bolo 😀

lavinis
18. júl 2015

ano, po 2 rokoch...and I am happy 🙂