Bojim sa, že ma už nikto nebude milovať s dieťaťom

28. sep 2024

Bojim sa toho
Tak velmi a dlho som tuzila po rodine, rodinnom zivote, dietati, ktore sa podarilo po niekolkych neuspesnych rokovh, po problemoch v tehotenstve a napriek vsetkemu nas snubenec a otec dietatka opustil, vraj sa mu velmi zmenil zivot a ja som pocas prvych mesiacov od porodu nebola taka ako predtym, nechcel sa starat, boli sme s dietatom ako jeho povinnost, citim sa ako pokazena hracka
Som dobra dusa s dobrym srdcom, pre rodinu zijem a dycham, som mila, inteligentna, starostliva, verna , dala som mu dieta a aj tak odisiel….lebo sa treba vela starat, lebo mat dieta nie je, ze si kupime nejaku novu vec, dieta nezbalis do kufra ked niekde chces ist..preco som si nevsimla, ze je taky…pritom sam nemal jedneho rodica a tvrdil, ze taky zivot by pre svoje dieta nechcel..
Je to uz skoro 2 roky, je mi lepsie samozrejme, ze ano, zacala som na sebe pracovat, chudnut, staram sa viac o seba, komunikujem s ludmi a uz sa ich nestranim, neplacem tak vela ako predtym ale aj tak…mamky pochopia…
Bude nas mat este niekedy niekto rad? Cudzie dieta mu nebude prekazkou? Ked moje dieta opustil jeho otec bude ho mat rad nejaky cudzi muz? Bude chciet aby sme boli vsetci traja rodina? Tak velmi po tom tuzim, byt ako ostatne stastne rodiny..
Niekedy mam slabe chvilky, citim velku krivdu..

anjelicek26
28. sep 2024

Ale no tak, máš len jedno dieťatko, si pekná mlada šikovná žena zo spravymi hodnotami.. ze si ta ten typek nevažil a nevedel oceniť,že si mu porodila a vychovávať dieta je jeho chyba a jeho strata...

Verím,že nájdeš novú lásku, ale tento raz vyberaj s otvorenými očami.. mužov aj dobrých je dosť a oni to dieta až tak neriešia a vedia byť skvelí náhradní otcovia..

robertoo1
28. sep 2024

@anjelicek26 veľmi pekne napísané plne súhlasím👌

deti95060810
28. sep 2024

popravde radšej sama ako s blbcom
veľa mužov ženu s dieťaťom moc nechce, ale zas určite sa nájdu aj muži ktorým dieťa nevadí.... neraz sa k cudziemu dieťaťu správajú lepšie ako vlastný biol. otec.
prajem ti aby si našla toho správneho muža....

autor
28. sep 2024

Ale ja nechcem byt sama
Preco?
Ja chcem svojmu dietatu ukazat , ze aj mna moze niekto milovat nie ako mamu ale ako zenu
Ale ano, viem, ze je to prekazka pre muzov a zmierujem sa s tym, ze budeme len my dvaja ja a moje dieta
Ale moje dieta aj moja rodina hovi su vsetci skveli uzasni milujem ich a oni mna, mne to nenahradi pocit, ze ma niekto miluje ako zenu.. v tomto budem mat stale prazdne miesto..

autor
28. sep 2024

Nechcela som taky zivot..nikdy
A to nie je o tom, ze radsej sama ako s debilom, radsej sama ako s debilom ex ano ale nechcem byt sama, nechcem..viem, ze mi ten pocit pokoja, lasky, nehy bude v zivote velmi chybat

robertoo1
28. sep 2024

Ale vy nebudete samé lebo skôr či neskôr nájdeš milujúceho chlapa ktorý vás bude milovať nadovšetko aj teba aj dcérku

hugoboss1923
28. sep 2024

Chlap, ktorý ťa bude mať rád na základe tvojich povahových vlastností, nie kvôli tvojej váhe, bude pre teba ten pravý. Ako chlapa ma dosť mrzí, že veľa mužov je povrchných a hľadajú skôr fyzické potešenie, než duševného partnera.

eliska13
28. sep 2024

Určite áno

enmery
28. sep 2024

Veľa mužov ženy s dieťaťom nechce😄Si ju povzbudila. Ani ten vlastný ich nechce-nie je to ňou a jej chyba. Proste sú aj vadní muži. Ja mám vo svojom okolí dosť prípadov, keď žena ostala s deťmi a majú partnerov a skvelých! Som o tom presvedčená, že Teba to stretne tiež-pokiaľ tomu budeš otvorená. Prajem Ti to z celého ❤️

sense
28. sep 2024

Momentálne ide z teba zúfalstvo a túžba potom nebyť sama. A to z teba aj vyžaruje...ak nechceš skončiť s ďalším Blbom a prípadne dvom deťmi sam...tak upust od tohto zmýšľania. Život ti privedie do života niekoho keď to budeš najmenej čakať .... A bude mať rád nielen teba ale aj tvoje dieťa ...

autor
28. sep 2024

Dakujem za povzbudive slova
Nemyslim si, ze som zufala len ukrivdena a niekedy smutna to vsak neznamena ze skocim hned k prvemu co o mna oprie zrak

mamaaja82
28. sep 2024

Ty znies tak strasne zufalo,az smiesne,prepac.To tvoje stastie stoji na nejakom chlapovi?Akoze preco?Co tak jednoducho len zit a uvidis co alebo ktoti do zivota pride.Ja som nasla,teda on si nasiel mna v 39tich rokoch,rozvedena s detmi.Bez chlapa to nevies?

enmery
28. sep 2024

Kto by nebol ukrivdený a ubolený. Vždy si to odnesú najviac ľudia s vyšším EQ. Konkrétne prípady tu rozoberať nechcem. Ale keď si začneš vážiť samú seba, pochopíš, že vadný bol tvoj ex v tomto. Si mladá, pekná, so srdcom, emóciami a tú sebadôveru budeš potom vyžarovať a priťahovať. Nikto nevie, kedy sa to stane. Hlavne sa neuzavri pred svetom doma, lebo tam Ťa nikto nenájde. ❤️

autor
28. sep 2024

A niesom ani hlupa..
Len som zena, ktora tuzila mat rodinu a dieta ale sklamala sa v muzovi ( boli sme xy rokov spolu takze nahodne to nebolo, dieta bolo planovane)

autor
28. sep 2024

@mamaaja82 dobre sa ti rype ked si uz nasla vsak?
Bohuzial ludia maju rozne hodnoty

0silvia0
28. sep 2024

Kto sa boji, nech nejde do lesa. Dopraj ostatnym stastnym rodinam, tiez ti bude dopriate. A prosim ta tu ukrivdenost si stopni. Naco je dobre si pestovat pocity krivdy? Mas dieta, bud vdacna, ini deti nemozu mat. Si zdrava, bud vdacna, nie kazdy je zdravy. Bud vdacna za to, co mas a neplac za tym, co nemas. Nemaju vsetci ruzove zivoty s trblietkami a duhami, to si treba uvedomit.

mamaaja82
28. sep 2024

Tebe je zbytocne cokolvek pisat.

autor
28. sep 2024

@mamaaja82 tak odid pekny den

brigitte93
28. sep 2024

Nebuď smutná. Šťastie nájde aj teba 🙂 treba myslieť pozitívne. Urcite príde niekto ,kto vás bude ľúbiť a starať sa . Hovorím z vlastných skúseností. Len v našom prípade môj muž nás neopustil ale ja som ho vyhodila (chlast / automaty) . Moja dcérka mala 3 roky keď som nasla druhého partnera, vedel ze mam dcérku, nemal stým problém. Mala mu hovorí tatko a sme šťastná rodina. Min.rok sme mali svadbu.Držím ti palce 😊

januska12323
28. sep 2024

Daj sa dokopy lebo fakt nájdeš blba len aby si niekoho mala. Ja nemám dieťa ani muža a nefňukám, buď sa to stane alebo nie.

earlgrey
28. sep 2024

S takýmto postojom skôr NIE ako ÁNO. Muži majú radi pozitívne naladené ženy, usmievavé, so zmyslom pre humor, s charizmou....Nemajú radi uplakané, užialené a ukrivdené ženy. Takže v prvom rade si to treba v hlave upratať, byť pozitívne naladená a šťastie si nájde aj teba.

autor
28. sep 2024

@januska12323 co robis v tejto skupine?

autor
28. sep 2024

@earlgrey vdaka pracujem na tom

zonjushe
28. sep 2024

Mne je inak normalne na grc z tychto muzov, co po narodeni dietata zdupkaju, lebo sa im strasne zmenil zivot. Ze im nie je trapne, taki zbabelci. A este viac sa cudujem zenam, co si potom s takym zacnu a vedia, ze opustil dieta. Taky muz si uz stastie v zivote nezasluzi!! Autorka - ja mam rozvedene kamaratky, a kazda si casom nasla priatela, ktory aj za nieco stal. A su z nich stastne rodiny ❤️

doriiis
28. sep 2024

Svojmu dieťaťu hlavne ukáž,že človek sa v prvom rade
má mať rád ba dokonca milovať až sám.
Z tvojich slov mi to pripadá,že si závislá na tom,aby ťa niekto miloval a mal rád.Ako keby tvoj život nemal iný zmysel.A toto svoje dieťa neuc.NIKDY A NIKTO ťa nebude ľúbiť večne a bezpodmienečne.
Láska znamená veľa ale byť na ňu až takto upnuty je skôr škodenie sebe samej

rozkvet1
28. sep 2024

@mamaaja82 ale ona má pravdu.
Ide z zeba zúfalstvo, až príliš niekoho chceš. Často to môže mať opačný efekt, ono naozaj to väčšinou vie prísť až vtedy keď to človek nehľadá. Takto si zo zufalosti naberies hocijakého muža a zistis že to je ešte väčší chrapun ako ten predtým. A to že si slobodné matky nájdu partnera je v dnešnej dobe úplne normálna vec. Určite to budeš mať ľahšie ako ľudia s nejakým viditeľnejšim hendikepom

denisa0504
28. sep 2024

Autorka, ja som nehľadala lásku, lebo tiež som si vravela, kto by ma chcel a s malým dieťaťom. No stalo sa, našiel sa úžasný muž a keď mala dcérka tretie narodeniny, tak som ich zoznámila a ako manžel hovorí, bola to láska na prvý pohľad. On je rodinný typ tak ako ja, veľmi mal rád deti a keď sa dozvedel, že som už mama, nebola to prekážka, ale práve plusový bod. Teraz máme aj spoločné detičky, no on nerobí medzi nimi rozdiely a ľúbi ich všetkých rovnako. Nevzdávaj to a nemaj čierne myšlienky. Niekde tam je muž, ktorý bude teba a aj tvoje dieťatko nadovšetko ľúbiť. Niekedy si treba na to dobré len chvíľku počkať ❤️

deti95060810
28. sep 2024

autorka toto nie je súkromná skupina aby si ty mohla určovať kto bude alebo nebude písať na tvoj príspevok...
takouto komunikáciou si žiadneho normálneho chlapa nenájdeš....

eliska13
28. sep 2024

Ani jedna žena, ktorá zostala sama s dieťaťom nezostala sama jedine, že chcela...ale nikto ti nepovie či to bude o rok, tri, pat

earlgrey
28. sep 2024

@zonjushe Nevieme prečo tí muži zdupkali 😉 ono to nie je vždy čierne alebo vždy biele. Niektoré ženy sa správajú vážne hrozne, po pôrode, atď. odmietajú muža, sú hysterické, hádajú sa za somariny, urážlivé a neviem čo...hej jasné tie blbé hormóny a muži to MUSIA chápať, musia nechať na seba vrieskať, musia počúvať hysterku od rána do večera, veď čo, teraz rodila, hormóny...blbosť ako mrak...nie nemusia...žeby si by tiež mali uvedomiť, že narodením dieťaťa a detí sa život manželov a partnerov nekončí...ale veľa žien na to zabúda a jasné, že muži radšej újdu ako žiť taký život....takže osobne by som za všetkým nehľadala len chybu muža...lebo áno, muži robia chyby a robia ich dosť...ale ženy nie sú na tom o nič lepšie 😉