Bojím sa osamostatniť so synom

anonym1230
10. okt 2023

Ahojte mamičky.. Je to pre mna ťažká tema a straší ma každým dnom… Začnem tak… s malym som sama ale žijem u rodičov mám 25 rokov. Nemám s rodičmi zlý vzťah ani nič. Sú super a veľa mi pomôže že som tu s malym. Ale…. S človekom s ktorým sme boli 8 rokov kamaráti tak sa medzi nami teraz začalo niečo vyvíjať. Je to úspešný chlap, dokáže sa finančne postarat, ma nás rad. Lenže vždy som túžila po chlapovi s ktorým ak sa rozhodnem osamostatniť aj zo synom, tak mi bude občas nápomocný. Nemyslím aby sa staral non stop o malého ale proste bol otcom. Tento chlap ma náročnú prácu, nie jednu firmu a biznis aj v Dubaji, nórsku, Miami, Španielsku a taktiež Prahe… non stop stretnutia,atd,… viem že si na nás urobí čas keď potrebuje aj keď to väčšinou nebolo na daný čas (skrz malého režim) ale urobil… A teda.. čoho sa bojim. Máme ísť spolu bývať. Chceme to skúsiť. Zo zaciatku som sa tešila, všetko super. Ale na druhej strane ma prepadá panika, strach a či to vôbec sama zvládnem…:( áno túžim po tom mať veľký dom, aby mal syn vlastnú izbu a aby bol hlavne šťastný. Ale tým že som od narodenia malého s rodičmi, tak som vždy vedela že mi mama ochotne pomôže keď bol kadejaký probolem ako napríklad 2x za rok volat 112… Bojim sa že to nezvládnem že nebudem taká dobrá mama. Trapi ma to a plačem nad tým už niekoľký deň. Chápete.. tu som mala istotu, pomoc a tam budeme sami a ja sa bojim že výchovu nezvládnem a ani iné situácie… prosim poraďte mi ako sa toho zbaviť alebo čo robiť… nemám sa s kým ani porozprávať.. prosim vás len žiadne hejty ani zle spravy… zlá je vo svete dosť. Potrebujem ozajstnú podporu-radu od skúsených žien/mamiciek… ďakujem :(

barbie1981
10. okt 2023

Ahoj koľko rokov má dieťa a isla by si ďaleko od rodičov?

maminkadeticiek
10. okt 2023

No,nepises ani slovo o tom ze ho lubis. "Je to úspešný chlap, dokáže sa finančne postarat, ma nás rad."
Budes mas dom a syn izbu.No,nie som vestica,ale nepride mi to ako dobre dovody na byvanie s muzom a vztah s nim ked uz mam dieta.Ani sa necudujem,ze z toho nemas dobry pocit.

anonym1230
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
anonym1230
autor
10. okt 2023

@maminkadeticiek ľúbiť ho lubim aj on mna inak by som do toho nešla to by som robila zle sama sebe a malému… Ale aj tak tam sú tie obavy… :(

maminkadeticiek
10. okt 2023

@anonym1230 a ako dlho spolu chodite?

anonym1230
autor
10. okt 2023

@barbie1981 rok a 7 mesiacov ma syn… práveže by sme boli od seba asi 20 minút autom :(

anonym1230
autor
10. okt 2023

@maminkadeticiek oficiálne sme spolu pól roka ale stretávame sa tak viac rok aj niečo ..

domkakvet
10. okt 2023

@anonym1230 20 minut cesty, ved to je nic.

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lucka_ke
10. okt 2023

neviem, mne blikajú kontrolky keď píšeš, že je neustále pracovne preč, síce budeš v dome, ale asi väčšinu času sama, toto asi nie je vhodný partner pre osamelú matku s dieťaťom

barbie1981
10. okt 2023

Ja by som do toho šla, nájdeš si nové kamarátky, keď nebude priateľ doma môžeš nejaké mamičky pozvať sa ku vám pohrať, autom ku rodičom, do mesta do detského centra, na nejaké ihriská, krúžky, plávanie ak ťa bude priateľ podporovať finančné dá sa ísť na veľa miest....keď nebude priateľ doma môžeš chodiť aj ku vašim na pár dni, ja by som to aspoň skúsila

20erika07
10. okt 2023

Si mladá, s malym zvládneš vsetko na svete co len budete chciet, pokial ste zdraví, ked raz nieco nevyskusas, nevieš . Tvoje argumenty zneju trocha detinsky kedze rodicov by si mala 20min od seba, co by si nemala zvladnut? Ved nebude ti nikto drzat noz pri krku snad, vyskusaj aj iny novy zivot, vzdy sa mozes vrátiť o krok späť ak by to nebola vhodna cesta.

alickapusinka
10. okt 2023

Píšeš skoro vždy je preč. TY si svoje dieťa vychováš sama .Neviem či by som chcela človeka ktorý by budoval biznis a bol stále preč. V dobrom aby TI nespadli po chvíli ružové okuliare nezostala si tehotná a ostaneš s dvomi deťmi. Ako sa môže tvojmu malému venovať ked je vždy preč.

kitycat
10. okt 2023

@anonym1230 pardon, ja to vidim materialne.

Maly ma rok a par mesiacov, tohoto frajera mas rovnaku dobu... mama ti skace okolo zadku.

A co tak sa trochu postavit na vlastne nohy s nie ist byvat k panovi podnikatelovi? Kde je otec dietata?

anonym1230
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
anonym1230
autor
10. okt 2023

MAMIČKY, vsetkym ktoré ste mi ochotne zareagovali a vyjadrili svoj názor, pripadne poradili, vám neskutočne z celého srdca ďakujem🙏🏽 Pomohlo mi vidieť aj iných názor na tuto vec. A veľmi som vám vdacna 🙏🏽 aj tej pani ktorá napísala že to je materiálne. Aj vám ďakujem. 🙏🏽🩵☝🏽

anonym1230
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
0silvia0
22. okt 2023

@anonym1230 vela sa naucis ked odides spod ochrannych kridel rodicov a nebudes ich mat stale za zadkom.