Maminky ? Ake povolanie vykonavate ako samozivitelka s dietatom v skolke/jaslickach?
popripde rady ake zamestnanie berie ohlad na pracovny “cas” od 7:00-16:00 aky mozete vykonavag skrz vyzdvyhnutia deti 🙂
Dakujwm
@mama4444 To by aj mňa zaujímalo ako matku 9 ročného dieťaťa, nájsť prácu od 7 do 16 hod. V dnešnej dobe je to zázrak bez vysokej školy a známostí asi moc nereálne.
@mogaa Ale predavačka na čiastočný úväzok nemusí robiť iba ranné zmeny max. do 16 hod. Pracovala som v Tesco vyše 21 roku v a práveže tie ženy, čo robili na polovičný úväzok mávali hlavne poobedné smeny aj do 22 hod.
Áno súhlasím s Vami, že to všetko závisí od zamestnávateľa a hlavne od vedúceho alebo managera.
@mogaa A ešte, čo poznám z videnia upratovačky (čo nerobia škôlke,škole,ale aj tie robia občas do 17 hod.) robia hlavne poobedné smeny keď odídu zamestnanci.
@77katarina Som samoživiteľka dvoch detí a mám prácu od 8:00 do 16:00 hod a to nemám známosti ani vysokú školu. Ide len oto chcieť pracovať.
@cicinkova Tak gratulujem. Ale ja som nepovedala, že nemám prácu od 7 do 15,30 hod. zatiaľ mám ale po známosti .... síce platenú hrozne, ale nebudem ju robiť až do dôchodku 😉 aspoň sa mi pocitajuy roky do dôchodku 🤪 keď musíme mať aspoň 40 rokov odrobených .... ešte 15 a som v nebi 🥴🙄
@mama4444 Tak to je na figu. Ja mám ekonomickú,ale v živote som to nerobila a to som maturovala 1996 ....
@mama4444 tak asi zalezi aj co si studovala a aku mas prax.