Alo ju zvladate? Cez den sa clovek nezastavi a je aj medzi ludmi atd, niet casu mysliet a plakat nad zivotom slobodnej matky ( som este velmi zronena a vela si este poplacem je tomu uz nieco vyse roka co som ostala sama s dietatom, otec dietata nas opustil z dna na den este ked bolo dietatko malicke pretoze nemal cas na seba a rodinu si predstavoval inak akoze neviem ako ze sa dieta samo naje nakrmi spravi si UM uspi sa a prebali alebo neviem, jednym emotikonom je 💩)
Ale co vecer? Ked uspite dieta? Ked spi vasa rodina, rodicia ak byvate s nimi a vy si lahnete do toho ticha a tej prazdnej postele , placem takmer kazdy vecer , je mi smutno, je mi smutno ze niesom milovana..neviem ci sa s tym zmierim..
Toto bude možno od veci aké nevadi. Ja ti poviem ako to mám ja ja chlapa mám. A závidím tebe. Pretože ten môj mu vie len povedať aká som neschopná a k ničomu. Ty si aspoň sama a máš šancu nájsť lepšieho ja som s niekým kto si ma neváži a komu nebudem nikdy dobrá a v podstate som tiež sama s rozdielom že má niekto ešte psychicky fepta a popri ňom ani nemám šancu že si nájdem niekoho kto ma niekedy ocení pretože som slabá a finančné závislá na ňom....takže hlavu hore otvor si vínko a myslí na to že niekto sa má aj horšie 😊 určite ťa postretne niečo lepšie a na to sa tes 🙂
Ahoj, niesi milovaná? Máš dieťa, určite máš lásky najviac na svete ❤️ a muž príde časom iný ver mi, a ak bude s tebou aj napriek tomu, že máš dieťa, určite to bude oveľa lepší muž ako ten, ktorého si mala.
Ja síce muža mam, ale pracuje ďaleko, niekedy nieje doma aj 3 mes 😞 večer sa snažím spraviť si čas pre seba po náročnom dni. Vaňa,hudba, maska, pedikúra, dobre jedlo, niekedy pohár vína, film, seriál. Možno si skus nájsť popri materskej nejaké hobby, handmade a pod.
Držím palce do života.
Ahoj, ja som ostala od 4 mesiaca tehotenstva bez partnera, mala ma 2 mesiace a vsetku energiu venujem jej. Mam sem tam myslienky, ako jej to mohol urobit (bude chciet casom striedavku, z toho jedineho mam nervy). Ja sa tesim skor z toho, ze som po rokoch ostala tehotna a mala je zdrava a moja partacka. A v mysli dufam, ze raz mi do zivota vstupi ten pravy 🙂 viem, mame to ako slobodne matky tazke, ale zivot je len 1... tak si podme uzit, nie plakat nad degesmi. Posielam ti vela energie, bude to vsetko fajn, len sa tak treba nastavit ❤️
Nastastie ma taketo myslienky obisli, pretoze odisiel este maly nebol na svete … (som asi podstatne starsia ) … byvame sami v dome a ked maly zaspi mam rada ticho, TV a relax. Maly ma uz 6 rokov (otca videl naposledy pred 2 rokmi…vidi ho . Max 1 krat do roka) vobec mu nechyba. Teraz sme pri mori a je nam fajn … zivot nekonci nejakym trulom. Bud rada, ze mas zdrave dieta a uzivaj zivot.
@mimi3008 mam 32
Ano avsak takych je velmi malo
@veronika2316 to ma mrzi
Hladaj. Môj bratranec je starý mládenec. 🙂 Ale hlavne rieš psychiku. Možno si len vyčerpaná a unavená. Daj si Mg a Bkomplex.
@tehotna40 ani dieta milujem a dieta miluje mna, mam rodinu ktora stoji za mnou a stara sa o nas
To je vsetko v poriadku
Otazky boli myslene vsak inak, kazde hobby odlozim a idem si lahnut do prazdnej postele
@olivia_c dakujem, mrzi ma, ze sme stretli blbcov
Starostlivost neriesim, opustil nas lebo sa musel starat o rodinu a nemal cas pre seba takze s navstevami je to bieda raz za niekolko mesiacov medzitym sa ani nezaujima takze chvalabohu mame klud a tu hodinu navstevy vzdy nejako prezijeme
Môj muž odišiel po 18 rokoch, máme 1 dieťa, ktoré malo vtedy 2 roky. Dnes má 4 a pol a ja si každý večer ľahnem a je mi smutno. Rozum má denne presviedča i tom, že z hľadiska môjho života a života dieťaťa sa nám stalo dobre,no večer mi je i napriek všetkému vždy smutno. Aktuálne chodí malý spať okolo deviatej, keďže je nespáč, vyriešila som túto situáciu tak, že sa snažím zaspať spolu s ním,aby som tieto pocity vnímala čo najmenej. Nepomôže akokoľvek zamestnať mozog, či ruky. Keď si ľahnem,je mi vždy smutno. Myslím, že po toľkých rokoch,som už bola na manžela tak naviazaná, že asi bude trvať ešte dlho sa tak nejako odstrihnúť od podobných pocitov. Aké stále verím, že raz to príde.
@olimuc velmi dufam, ze to bude tak aj u nas ze dietatu otec chybat nebude kedze dieta malo 9mes ked nas opustil a kontakt je minimalny
@xxyyzz presne..ten pocit samoty vecer lihat do prazdnej postele, ked chces a tuzis aby ta niekto miloval nie ako sestru dceru vnucku matku ale ako zenu..
Neviem odpustit a neplanujem niesom boh , znicil zivot mne aj mojmu dietatu, tozhodol sa za vsetkych
Mozpg mi hovori, je to dobre mame stastie, ze sme ostali len my dvaja, nepotrebujeme pri sebe niekomu kto na nas kasle mna by mal za sluzku a dieta viac ignoroval ako sa mu venoval, ze taky zivot by som nedavala a trapila by som sa denne, ze by som to mozno nevydrzala dlho a nakoniec odisla sama, ze mame stastie, ze sa nestara do vychovy, ze mame klud a pokoj, ze si s dietatom nevytvoril a nevie vytvorit puto
Ze si poviem, ze som dobra zena, s dobrym srdcom, mila, empaticka, vzdelana, inteligentna, milovat viem oddane a moje dieta je uzasne sikovne skvele a potom pride myslienka ze sme nestali zato jemu, ze nas vyhodil ako prasive psy z bytu, preco mu to bolo malo?
Mam znicene sebavedomie hoci si stale vravim, ze mozno raz pride niekto kto si povie “oni mi zato stoja” ale co ak nie neviem ako to zvladnem, ja som clovek co vie oddane milovat verit a vsetko a tak som sa sklamala..
@loliki nie kazdy muz hlada zenu s dietatom
Pre niekoho je to vzdy len cudzie dieta
Pre niekoho je to prekazka, kedze bude vzdy niekto ( dieta) dolezitejsie ako cokolvek ine na svete
Niesom vycerpana resp ktora matka nieje, tak normalne niesom na sieta uplne sama mam rodinu ktora pomaha takze nepotrebujem navysovat davky liekov ( magnezium mam dlhodobo na migreny, nechcem z Bkompl priberat uz dost som pribrala po rozchode kedze som sa nevedela psychicky dat dokopy)
Presne. Podľa mňa, nájsť muža, ktorému nevadí dieťa,vie ho mať rád,ale zároveň sa odosobniť a nevstúpiť do vzťahu medzi rodičmi, je veľmi ťažké. A keď k tomu pridáme získať si ženu, ktorá prežila tak silné sklamanie,ja už tiež veľmi neverím, že sa niekto taký nájde... Vždy si poviem, že možno raz, keď drobec vyrastie s môj svet sa už nebude točiť len okolo neho.
@xxyyzz citim sa ako pokazeny kus a moje dieta tiez ked nas nechcel partner a otec dietata
Je to tazke velmi niekoho takeho najst
Tak zase medzi nami ako rodicmi nieje nic dokonca aj komunikacia maximalne viazne a skratila sa na jednu vetu kde oznami kedy pride a ci to vyhovuje a jedno slovo ano/nie ci mi to vyhovuje a nezucastnuje sa nijako vychovy
Autorka, ja som bola tiez sama s malou, po narocnom rozchode som sa dala psychicky do kopy,venovala sebe a malej, a ked som bola stastna sama so sebou,prisiel moj terajsi partner.
Ty tuzis po zachrancovi,po tvojom princovi,
Ale to neni dobre.
Ex neznicil zivot ani tebe ani dietatu.
Viete mat krasny zivot aj bez neho!
A kym toto nepochopis,stastna nebudes nikdy.
ja som tiez ostala s dcerou sama...pomohlo mi byt medzi ludmi... chodila som.najprv este na vysku posledny rocnik, a potom po skole par mesiacov som zacala chodit do prace ... rychlejsie som zabudla na nho... najhorsie boli mesiace, ked som nemala cim zamestnat hlavu medzi ukoncenou skolou a pracou (nestaci zamestnat hlavu len dietatom) ... a ked sa pohybujete medzi ludmi, zistite, ze tych chlapov co maju zaujem aj ked vas vidia s dietatom je dost, len po tej skusenosti je zena dost vyberava a velmi dava pozor na to koho si vyberie ...len to ma aj dalsi hacik netreba byt kopka nestastia, chlapi sa na slobodne vysmiate zeny lepia (ano aj ked maju tie zeny deti) jasne, ze nie vsetci a nie kazdy ma.zaujem o zenu s dietatom, ale ved to je super, ze taki sa vyfiltruju sami
@biglovemom kazda tuzi po tom svojom princovi
Ano vieme ho mat krasny aj bez neho avsak je to velmi tazke
@fairyy vy ste takeho nasla,
jasne, nie hned ...chcelo to cas... vela som vymyslala a vyberala, urcite som nesla hned po prvom, ktory mal zaujem ...a na pocudovanie bolo ich celkom dost...a to som sa utapala v myslienkach rok a pol ako ostanem navzdy sama a nikto po mne uz nestekne...pomohlo ako vravim sa vratit do zivota
@fairyy mozno ked sa vratim do prace
Bojim sa, ze uz nikdy nebudem taka ako predtym
urcite nebudes taka ako predtym 😊 budes lepsia verzia seba, naivne uz neskocis na lep chlapovi co nema gule sa postarat o rodinu a budes spokojnejsia a vyrovnanejsia so sebou ...daj tomu cas, teraz este kym sa nevracias do prace najdi si nieco kam budes s dietatom chodit a nemyslim hned nieco, kde sa nachadzaju len matky, ktore ti porozpravaju o svojom.muzovi ako chodi neskoro domov... kludne chod s bezdetnou kamoskou niekam do kaviarne ci parku medzi ludi pocuvat o niecom inom.ako plienkach, s dietatom sup do kocika a najst take miesta, kde sa to hemzi ludmi 😊
Ja som tiež sama od narodenia malej a už je to 6 rokov a už nečakám že niekoho nájdem, takže tak
Nie , kazda netuzi … psychicky vyrovnana zena co ma rada svoj zivot po nom netuzi.. uziva si zivota a vie ze raz ten spravny pride.
@biglovemom toto je dokonalo napisane... ono sa ten spravny sam objavi, netreba ho hladat ..staci len zit a uzivat si zivot, neutapat sa v smutku a mne pomohlo sa vyhybat aj toxickym.osobam, ktore mi smerovali myslienky smerom, kde ja som nechcela
@fairyy ano ja som preriedila „kamartky“ ktore len energiu sali. Ostali mi 2, ale zato kamosky na cely zivot
Miluj sama seba a nebudeš sa cítiť nemilovaná 🙂 prijmi toto obdobie a nebráň sa mu. Ja večer zvyknem pozerať sitkom pri ňom sa vyrehocem a idem spať 😁 alebo pozeram nejaké videá a tak. Nefantazirujem, nerozmýšľam nad nikým a nad ničím..
@fairyy byvam s rodicmi na dedine nemam moznost ist nikam
@petronelka47 vdaka to mi fakt pomohlo
Kolko mas rokov? Musis byt mlada, ked mas 1 male dieta, zivot nekonci, mozes najat toho praveho, ktory bude milovat teba, aj dietatko, ako svoje😍