Ako vychovávať dieťa v znamení dvojičiek?

tulipan400
5. okt 2019

Prosim vas niekto ma skúsenosti,ako vychovavat dieta v znameni dvojiciek? Lebo ja vsetko skusam,a proste sa mi nic nepodari,je velmi tvrdohlava,neda si pomoct,radsej place,vrieska, ze mu volaco neide,ale pomoc odo mna,od nas nechce prijat. Prosim vas o skusenosti,co moze pomoct,lebo znamenie dvojiciek je pre mna velmi komplikovana. Ja som v znameni barana,a volajako nevychadzame,tak,ako by som to prikprijala.pprijala.

galioska
5. okt 2019

@tulipan400 znamenie s tým nemá nič, nevieme koľko má rokov a či si ty v pohode, dieťa vníma okolie...

tulipan400
autor
5. okt 2019

@galioska ma 4rokov

liz_lemon
5. okt 2019

znamenie dvojiciek? take nie je, myslis asi blizencov?

modrykoniicek
5. okt 2019

Pomôcť môže nespoliehať sa na znamenia :D.V prvom rade má 4 roky... také obdobie vzdoru Aj ja som ho mala pri určitých veciach.Hlavne keď trebalo kresliť srdiečka a ono to skôr vyzeralo na logo Mc'Donald's 😂 a doteraz som taká.Dačo mi nejde zdujem sa.Ale neplakala som.Len som chcela všetko dokázať sama.Je to dieťa.Hlavne jednať bez kriku a obrátiť to na srandu, podporiť.Večne to trvať nebude.

lula313
5. okt 2019

Ja som baran, sestra blizenec, bili sme sa asi do 18tky, kým som sa neodstahovala, ale muž je tiež blizenec(asi mi je sudene sa trapit cely zivot s týmto znamenim😂😂😂). Kamoskin muž je tiež blizenec a teda naozaj sú to najhoršie znamenia zverokruhu pre ich dvojakú povahu..

larisalarisa
6. okt 2019

Môj malý má skoro 4. Je to vodnár. Veľmi živý , veľmi neposlušný , atď. Tiež mi nič nevychádza ako som si to vysnila. Veľmi často som vytocena do nepríčetnosti. Ale čo už. Ľúbime ho takého aký je.