Ahojte
Ostala som sama na rocne dieta, po materialnej stranke som zabezpecena o to nejde
Skor ma zaujima ako ste sa s tym zmierili, kedy ta bolest a neskutocny pocit sklamania zmizol? A zmizne niekedy? Nedokazem mu to odpustit- najradsej by som mu povedala nech zhori v pekle, ze nas opustil lebo sa tak rozhodol, lebo nevedel co rodina obnasa…
Bojim sa co nas caka, bojim sa samoty, ze nas uz nikto nebude chciet a nikto nas nebude mat rad..frustruje ma pohlad na stastne rodiny dieta matka a otec, placem a trapim sa kazdy vecer ked dieta zaspi, vycitam si ze som mu vybrala takeho otca, ze som uverila, ze chce rodinu len blbec sa o nu nevedel postarat ked prisla..boli ma, ze ma s dietatom minimlany kontakt a nezaujima sa, pritom dietatko je mile, uzasne,robi pokroky a on ako otec to zmeska ale je si toho vedomy a neriesi to, ja som ta co prilis analyzuje viem ale citim sa tak sklamana, zlomena a sama
nájsť partnera si môžeš aj o niekoľko rokov - keď už bude dieťa väčšie...
len hlavne nech je to dobrý a milujúci človek.
Len sa nesplnili tvoje očakávania nič viac,v budúcnosti nemaj žiadne a ušetriš samu seba takýchto sklamaní
Urcite sa z vas bude niekedy v buducnosti novy partner tesit. Chce to iba cas. V zivote sa striedaju lepsie a horsie obdobia. Po horsom, mas nadej na lepsie, tak o nom snivaj a ver. Netrap sa hnevom, pretoze nenici povodcu zleho, ale toho, kto sa trapi. Prajem ti lasku a stastie.
Ja nechcem aby to vyznelo hocijak blbo alebo zle . Ale buď rada že si zabezpečená po finančnej stránke ! Koľko ja mám kamarátok čo sa súdia o každé euro alebo majú výživné na dieťa 50 eur mesačne . Sú same a ešte aj zivoria . Neber to v zlom chcem tá len podporiť 🥺
Mozno si raz povies, ze je dobre, ze odisiel. Niekedy je lepsie nemat nikoho ako mat vedla seba cloveka, ktory nie je oporou
@mikitilik29 bola som si tak ista partnerom, strasne mi zlomil srdce
@deti95060810 nehovorim ze chcem partnera hned, teraz urcite nie
Neviem bojim sa buducnosti, ze sa pre nas uz nikto nenajde , kto by doplnil nasu rodinu
@minenkak neda sa nemat ocakavania
@roja01 dakujem
Ale dá,ja som kedysi tiež mala a muž ma naučil nemať,mám o moc kludnejsi život
@nika11103 tak kazdy to vnima inak,ja som zato vdacna ale chcela som mat kompletnu rodinu a vecer. V posteli cloveka ktoreho milujem a v penazenke hoc o 500€ menej
Chce to iba čas aby sa tvoje city dali do kopy. Viem ze teraz je to náročné s dieťaťom samej. Ale uvidíš, dieťa bude staršie a bude tvojim partakom😊 čím bude staršie tým bude lepšie.
@mikitilik29 ano viem, ze teraz sme my dvaja rodina ale to nezaplni tie prazdnemiesta
Ty naozajstného otca nájdeš pre svoje dieťa ♥️♥️♥️
hlavu hore, dobre sa ti stalo. Ale to ocenis o niekolko rokov. Tiez som bola prve roky plna nenavisti a zloby, ze preco nas nechal. Ale teraz - dobre sa nam stalo. Dala som to, a to teda financne som vola hodne v prdeli. A uz ma ani nestve ze si deti nebrava ;)
@kristinapetronela bodaj by si mala pravdu a niekto zaplni to prazdne miesto
Bodaj by sa nasiel niekto kto by nas mal rad a neopustil nas
S dietatom je to tazke
Nie každá rodina mama, otec, dieta je šťastná. Čudovala by si sa. Skôr to vidím tak, že väčšina je spolu zo zotrvačnosti. Radšej nech odišiel akoby ste sa mali trápiť, hádať.
@kaktusik007 neviem si predstavit svoj zivot dalej, do buducna
Ako budeme fungovat..teraz som u nasich kedze som sa musela vystahovat a uprimne neviem dokedy tu budem
@eternity24 boli sme spolu roky a fungovalo to netusim co sa stalo, preco suti chlapi taki
Ako moze niekto opustit svoju rodinu
Autorka, pokiaľ si finančne zabezpečená, nemáš sa čoho báť. Tieto pocity sklamania , beznádeje časom zmiznú, a prázdne miesto zaplní tvoje dieta. Uvidíš. Chce to len čas.
Pozri, ber to tak, že tato skúška ho preverila, aký ma charakter. A takého blbca hádam nechceš mať po svojom boku. Viem ako sa cítiš, no cas všetko zahojí, teš sa z dieťatka a z toho všetkého čo vám nechýba, sústred sa na pozitívne veci.
My sme boli spolu 15 rokov a stastne a tiez nezvladol az dieta a opustil nas. Je to este cerstve, ale dufam, ze to zvladneme a to iste prajem aj tebe🍀Ak by si chcela, napis.
no musis sa osamostatnit. to bude narocne. ja som ostala sama ked mali decka 1,5 a 2,5 roka, hypo na krku.... cize som musela zacat makat. Ty mas babo malinke ---- snad mas priestor u rodicov a snad to das ;)
pozri, neries preco. proste chlapi niektori su totalni slabosi - nezvladaju zataz. Osobne - radsej tisickrat sama, ako by mi mal niekto kazit vychovu
@eternity24 financne neriesim, posiela peniaze a teda mi bolo povedane ze 2xviac nez by mi priklepol sud co davaju vacsinou bezne
Rodicovska chodi a po materskej mam fajn pracu takze toto teraz neriesim a to ma netrapi
Ale trapi ma samota, doteraz som bola stale s nim, teraz? Budem na vsetko sama, skolka,praca..ano zvladli to zeny predo mnou a zvladnu aj po mne ale ja niesom ten typ, nechcem vsetko riesit sama
Chcem v zivote niekoho este milovat ale akomozem verit? Placem
@kaktusik007 snad
@liliana8 och :( preco sa nam toto deje
Ja som to nemyslela v zlom . Len som ti chcela dodať “nadej” že sú ženy , ktoré nie len že sú samé bez milovanej osoby osamotene , ale ešte sj prežívajú v pásme chudoby . Že aspoň nezivoris . Ten pravý príde neboj !
Nikto nepovedal, že v živote milovať nebudes. Ak ste vôli dlho spolu, tvoj partner ti určite chyba, no musíš si z toho vytiahnuť to pozitívne. Nebol to dobrý chlap, keď nechal aj teba aj dieta. A milovať môžeš, teraz v prvom rade seba a dieta . Pokiaľ nebudes niečo zvládať poprosis o pomoc, určite ti radi pomôžu súrodenci, rodičia. Mne tiež pomáhala aj pomáha rodina, nielen rodičia a sestra, ale aj tety a pomáhajú radi, tešia sa z malej. A možno časom príde aj láska iného muža. No teraz si na prvom mieste ty a dieta.
Psychológ? Veď sa vzchop pre to dieta, život ako single môže byt veľmi fajn, teda ak si ho spravíš 😉
Na svete veľa pekných miest, chod načerpať energiu na nejaké pekne nové miesto, stretávaj sa s príjemnými ludmi….
Kašli na toho trubu co vás nechal. Ak si materiálne zabezpečená ako píšeš tak všetko co dieťa potrebuje mu dáš. Je síce pekne mat kompletnú rodinu, ale niekedy je lepšie byť sama s dieťaťom ako keď dieťa má vidieť nezhody a hádky v rodine.
Držím palce nech si nájdeš niekoho kto vás bude mať rád aj s bábätkom v budúcnosti