Mna to este velmi trapi no uz si to ako tak viem priznat a aj ostatnym ludom ale este priamo pri rozhovore nie, doteraz ak som to priznala tak len cez sms ci messenger samozrejme hned och a ach a neviem aka skoda ( wtf skoda? Opustil nas! Naco nam je taky chlap co dokaze vobec opustit rodinu?) a ako im je to luto, citila som sa v tej chvili taka malicka az neviditelna
Ja som dokonca rozvedena mamička a odľahlo mi 🙂 radšej byt s deťmi šťastná a sama, ako s niekým kto ti ničí život, alebo si ťa neváži. Ja mám novú rodinu úžasného manžela, ďalšie dieťa a čakáme tretie. V čase rozvodu keby mi to niekto povie, tak ani neverím. Držím palce ❤️
Pokial sa budes lutovat a hovorit, ci pisat ludom svoj status stylom postrelenej lane, tak ta budu lutovat. Hlavu hore a ber to tak, ze sa ti nic lepsie stat nemohlo, povedz to radostne aj ostatnym a uvidis, ze nebudu mat potrebu ta lutovat.
Apropo - co koho dotoho ci si slobodna, vydata alebo rozvedena - naco to niekomu vobec vesias na nos. Neries ty, nebudu riesit druhi.
daleko lepsie slobodna ako v nestastnom vztahu kde kazdy trpi ,ale matka ma splneny sen .. ak nieco raz nefunguje tak to proste nefunguje a netreba z toho nikoho obvinovat aani muza a ani seba .. ved nebudes sama stale.. za 1 mas dieta a za 2 si niekoho najdes ... zmieris sa s tym len tak,ze sa zmieris sama so sebou - a nerobit to kvoly okoliu ..
Problem je v tebe a nie v ludoch. Ty s tym musis byt v pohode a potom bude aj okolie a nerozhodi ta ziadna poznamka. Ja poznam viac slobodnych mam a taktiez rozvedenych mam. Nic na tom nie je. Ked to neklape, tak to neklape a naco sa viac trapit.
Asi zalezi... na nejakom valale je to asi problem. Vo vacsich mestach to podla mna nikto neriesi...
ja mám kamošku, čo je sama, ale že úplne, ani deti ani mamu ani otca ani súrodencov a keď počúvala na stretávke, že kto sa ako "má" , kto je rozvedený, kto má deti, kto akú prácu: povedala : radšej tento život čo mám osamote ako tamto...
Vždy hovorím - radšej sama, ako debila vedľa seba. Majú vidieť deti, ako žijete v nefunkčnej rodine, kde sú hádky, nadávky.
@zic ved to, dedina….
Ja si to uvedomujem aj sama si to hovorim ale skor som cakala ine odpovede
Dva roky som bola slobodná matka a zažívala som peklo od okolia či nájsť si prácu alebo bývanie. Musíš si nastaviť psychiku na narážky od okolia a byť hrdá na to že si slobodna mamina. Celý život už budeš "zaškatulkovana" pod týmto názvom a neskôr sa tvoje dieťa bude pýtať na otca a celý ten príbeh..
Je to dlhá cesta ale musíš sa pre šťastie vás oboch naučiť čeliť otázkam. A nikoho nezaujíma ako a prečo či si vdova alebo si ušla od tyrana to pochopia len slobodné mamičky. Najlepšie si nájsť kamarátku a venovať sa len dieťaťu z chlapmi si dať pauzu. Vo všetkom hľadaj to pozitívne buď šťastná že nebojuješ o dieťa či striedava starostlivosť, výživné a pod. Veľa šťastia 🍀
Ja s tueto nalepkou zijem 2 roky...ja som vdova ale na cele to nemam napisane..a uz ci urady alebo skola, skolka tak vsetci bud utrusia poznamku alebo stacia aj tie pohlady na "slobodnu mamicku." Nedadoj boze ak si hlada partnera...ale vies co? Sice som si neokusila zivot v kompletnej rodine (kedze osud mi to zariadil inak) ale okusila som si fakt narocny zivot sama s dietatkom...a mozem povedat ze klobuk dolu pred kazdou matkou, ktora musi zvladat vsetky situacie za dvoch. Nevravim ze ludia by sa na nas mali pozerat s obdivom ale kus respektu by nezaskodilo...tam kde si vsetky radosti a starosti delia na dvoch tak my si tie radosti a starosti nasobime dvoma....drzim ti palceky a verim ze raz budeme stastne ❤️❤️❤️
@lenocka8894 verim aj ja
Dakujem za hrejive slova
Ako ste sa zmierili, ze sa vam rozpadla rodina a vas sen o rodine? Dakujem