Dobrý deň. Som slobodná mamička, mám takmer 2 ročnú dcéru. Cítim sa často veľmi osamelá, hoci mám dieťa. Chýba mi proste partnerský vzťah, často na to myslím, že čo ak už nikoho nenájdem, s kým si budem rozumieť, a budeme mať podobné záľuby, bude mať rád moju dcéru, zhodneme sa na takých základných veciach. Ako prestať myslieť na mužov, začať si viacej užívať život s dieťaťom? Nemám ani žiadnu kamarátku, s ktorou by som mohla ísť pokecať, na kávu. Jediná kamarátka býva takmer 150km ďaleko. Kvôli dcére a domácim miláčikom nie som nikdy sama, ale zároveň sa často cítim osamelá.
Najväčšiu chybu, ktorú robia ženy je tá, že tak zúfalo hľadajú partnera, že tým mužov odrádzajú ... to, že máš dieťa nie je žiadny hendikep, mám kamarátky, ktoré majú dve, tri deti a partnerov si našli ... užívaj si chvíle s dcérou, deti rastú rýchlo ... mužov nerieš, čo má prísť, príde.
Rozvin nejaký koníček, trochu sa tulajte po krajine, možno nejaký turistický krúžok, tvorivé dielne pre teba či dieťa, aby si bola viac medzi ľuďmi a uvidíš že sa skamarátis, spoznás nových ľudí a širšiu komunitu.
Najvacsia vyzva je necitit sa osamelo ked si sama, byt spokojna a rada sama so sebou. Lebo presne take osamele typy su casto koristami kadejakych manipulatorov.
Aspon tie kamosky by bolo dobre mat. Ja som sa pristahovala do ineho mesta daleko od rodiny a to bola veru zmena a samota. Ale nasla som si postupne kamosky na pieskovisku, neskor v praci. A partner tiez bude nejaky neboj, len nic nasilu. Treba verit a mozno tomu aj trosku pomoct, aby clovek nebol osamely.