Ahojte. Som slobodná matka malého dieťaťa čo chodí do MŠ. Ako oddychujete? Ja to nedokažem a už cítim na sebe tú únavu a vyčerpanie. Mám ťažkú fyzickú prácu, doma treba spraviť milion vecí. Ani sa nenazdám a už je večer..
Alebo máte nejaké rady ako to celé lepšie zvládat ako posilnovať imunitu aby mal človek viac silu a energiu? Ďakujem.
No tak určite sa treba zamyslieť, či tvoja strava má dostatočné výživové hodnoty pre tvoje telo a mozog. Potom riešiť doplnky. Môže ti napr. železo chýbať.
Ja si inak svoj oddych plánujem. Aspoň 2x do týždňa idem spať s deťmi (o deviatej večer už spím), proste ak si na všetko sama, inak sa to nedá. Jasné, že ma tá robota doma dobehne, ale za tie dva dni poobedného oddychu mi to stojí. A teda snažím sa tam vtesnať aj nejaký pohyb, ten ma tiež nabíja energiou a cítim sa lepšie. (a okrem iného mám aj problém s platničkami, takže v podstate aj musím pravidelne cvičiť)
PRIORITY... 🙂 Pozri sa, včera večer som už fakt nevládal. Nechal som kopec zasvinených riadov v dreze, kadejaké pomyje kde tu. Ráno som vstal o 4:30 vybuvaný do ružová, zakuril som do peca, a popratal to skôr, ako som deti budil do školky o 6:30. Stalo sa niečo hrozné tým, že pred spaním nebolo všetko tip-top upratané? Nestalo...
Takže tak. 🙂