Ja mám pocit, že sa zbláznim. Jasne, mám nejaké kamarátky, sem tam sa stretneme, lenže to je nič oproti tomu, že 99% času som sama. Chýba mi partner, pocit opory, radosť. Viem, že radosť si môžem dať sama. Mám syna a som na neho sama. Nemám ani žiadnu rodinu, už iba mamu ale nebývam pri nej a aj tak si moc nerozumieme. Cítim sa tak stratená v tomto svete. Na žiť, na čo bojovať, byť silná, keď aj tak som sama.
Skus si hladat aktivity kde budes medzi ludmi a ono to pride, musis chodit medzi ludi aby si s niekym nadviazala kontakt. Viem, ze v dnesnej dobe je to vsetko este komplikovanejsie, ale teda vsetko sa da.
Aj keď sa ti častokrát nechce a chcela by si aj kvôli synovi mať okolo seba viac ľudí, alebo partnera, lebo máš pocit, že vám je smutno, keď ste iba dvaja, premôž sa a venuje sa synovi, buď k nemu pozorná aj ústretová aj keď sa ti nechce, hrajte sa spolu, rozprávajte sa. Buďte parťaci, ktorí si navzájom odovzdávajú len to najlepšie. Poznám to. Možno to robíš, len dedukujem, že je ti to málo aj kvôli synčekovi. Ale keď vyrastie, potom si určite povieš, prečo tie "hluché" miesta som nevyplnila hocičím, ale spolu so synom. Čas tak rýchlo beží a on je tvoj najbližší človek. Žiaden muž ti nebude taký blízky dlhodobo a už vôbec nie celý život.
Sama? Veď ty nie si sama. Máš dieťa a to je v živote to najviac ❤️
Jj. Hladaj a skusaj ine aktivity a nie to iste dookola a bez ludi.. Hobby!dobrovolnicenie,nejaky kurz,nejake centrum..
Kolko rokov ma syn?
@desore 6
Skolak ci este stale skolkar? Nevolava si domov nejakych kamaratov? Idealne sa zoznamit s mamickami deti, pozvat ich domov na kavu. Skamaratite sa, vezmu ta na vylet, atd.
My sme partia kamaratok, zoznamili sa v skolke cez deticky a uz to tahame nejaky ten rocik spolu.
Ahoj. Ja som na tomto rovnako. Žena sa začala flákať s kolegami a podvádzať kym som sa staral o deti kym bola "NA NOČNEJ". Odišiel som od nej už sa to nedalo vydržať. Teraz som sám iba pokec v robote a doma hluchota. Našiel som si záľuby a veci ktoré ma bavia a vecí ktoré som v partnerskom vzťahu nemohol robiť lebo nebol čas. Tiež mi chýba niekto v živote ale raz to príde a bude lepšie. Netreba hádzať flintu do žita. A možno raz sa niekde stretneme a dáme kávu 😂 človek nikdy nevie koho stretne.
Ahoj. Asi máme rovnaký osud. Občas mávam ten pocit aj já. Neboj. Hlavu hore ja ked je to ťažké ale buď oporou synovi a on ti bude robiť radosť. Užívaj kým je malý. Ak budeš chcieť si pokecat tak napíš. Možno by ti stačilo sa vyrozprávať a vypustiť smútok.
@trencan1983 milé 🙂
@pa3q už mi je trošku lepšie 🙂
No vidíš čas lieči. Hlavne Už máme jar tak aj v prírode sa da relaxovať.
Napis mi pokecame si
skupinový šport, výlety so synom s inými rodinami a ich priateľmi, zoznamka..
Zacni dobrovolnicit, pracovat s ludmi, pomahat, zapoj sa napr. do aktivit, ktore mate v domacom cirkevnom zbore. Zacni fungovat medzi ludmi.
Taktiez zacni chodit napr. aj sportovat, idealne skupinovky, vyblaznit sa, zocelit, nasmiat 🙂
Nechcem ti brat iluzie, ale mat partnera neznamena mat aj pocit opory a radosti. Zial, vela zien funguje v takychto vztahoch, kde nemozu pocitat s ochotou muza, s jeho laskou, oporou.
Bud silna a odvazna hlavne pre sebe! Rob pracu, ktora ta naplna, bavi a da sa z nej pravdaze vyzit. Bud aktivna, zaujimaj sa o svoje okolie, potreby ludi.
A prosim - nenahanaj zufalo chlapov. Ak raz mas mat po boku milujuceho manzela, on pride. Ak nie, musis prijat tenfakt a naucit sa fungovat sama so sebou.