Chcela bisom sa spitat či máte niektorá skúsenosti s daakou nadáciou ktorá pomáha slobodným mamičkám cerka ide do škôlky ale ma obnosené veci no žiaľ na nove nemám chcela bisom daake veci pre cerku ďakujem za každú radu pekný deň
@simonkaaa2017 skus organizáciu jedenrodic.sk
A ešte gramatické okienko: dcerka
Máš tam via chýb, ale toto slovo sa nauč písať správne, lebo ak učiteľke napíšeš cerka tak asi bude zalamovať rukami
A pise sa spytat nie spitat.
Skor hodina detom davaju jednorazove prispevky..treba to sledovat alebo J&T (oni mi velmi pomohli). S nadaciou jednorodic skusenosti nemam pretoze oni pomahaju len jednorodicom ktori nepracuju a len nastrcuju ruku kto im co da a nakolko ja nespadam do tej kategorie tak mi nemozu nijak pomoct 🤷♀️
@simonkaaa2017 kúsok od nás funguje sociálny šatníky. Sú tam ozaj pekné veci a sú zadarmo. Je to v Ilave Bistro kamo. Neviem odkiaľ si ale skús si ich vyhľadať na Facebooku . Možno by boli ochotný aj niečo poslať. Prípadne ak máte v okolí burzy oblečenia. Ja som tam dcére vždy pekné veci nakúpila.
@30katrusa40 ďakujem
@simonkaaa2017 niekedy aj tu na mk v bazariku najdes maminky, ktore ponukaju veci na darovanie za postovne. Tiez sa skus obratit na Slovensku katolicku charitu, zvyknu robit pred skolskym rokom zbierky pomocok, mozno vedia pomoct aj s oblecenim.
@simonkaaa2017 treba sa prikryvat takou perinou,na akú máš 😉To nie je hanba ak ma tvoja dcérka obnosené vecičky.Hlavne nech sú čisté,bez dier a fľakov.
@simonkaaa2017 je uplne v poriadku ak dcerka nosi obnosene veci. Mojim detom tiez kupujem kopec veci z bazaru. Castokrat su ako nove a za zlomkovu cenu, tak preco by som mala vysolit za zimnu bundu 50-60€, ked dam max.15€ a ani nevidno, ze je nosena? Takze tym sa netrap. Nakupuj kludne v bazariku tu alebo na V…d. Nadaciu ale poradit neviem.