Zmiešané pocity z partnera

fraev
2. júl 2022

Ahojte, s priateľom čakáme naše prve babo stara sa o mna rozmaznava ma je pri mne vždy aj sex mame dosť často teší sa na babo, to čo poviem ja to aj je neodporuje mi aj keď sa dakedy pohadame tak po hodine sme spolu zase sa dobre. Lenže problem je v tom že jemu sa páčila moja kamaratka v tedy sme spolu nemali nič on jej vypisoval aka je krasna a take veci ona si snim tiež pisala a tiež sa jej pačil ale nebolo s toho nič ona sa prestahovala do ineho mesta a 4 roky nato sme sa dali dokopi už sme ju dlho nevideli on ju nema ani v priateľoch na FB a ani ju nesleduje na IG ja ju mam v priateľoch a pridáva krasne fotky je naozaj veľmi krasna jeho rodina ju pozna a chvalia ju dosť často a mne to vadi ona sa teraz vracia domov a bojim sa velmi toho čoto urobí s monim priateľom keď ju uvidí po toľkých rokoch mam s toho zmiešane pocity viem že ona sa snim bude normálne rozprávat a mne to bude prekážať jej rodiča bývajú vedľa nas a ona bude tak isto niekdy keď sa s priateľom pohadame tak mi povie ze som škaredá že už nie som taka pekna ako predtým a jej vždy vypisoval aka je krasna a to sa o sebe starám nevyzeram ako prasa a nemám ani také veľké brucho neviem či je to iba žiarlivosť na ňu alebo sa bojím že sa mu bude zasa páčiť

ruzovakrava
2. júl 2022

@fraev koľko máte prosím ťa rokov? Keď ti priateľ povie že si škaredá tak po ňom hodíš bábiku alebo kýblik?

alchemilkazltozelena
2. júl 2022

@ruzovakrava 👍👍👍🤣🤣🤣

liljana
2. júl 2022

vidim asi prvykrat v zivote taku dlhu jednoduchu vetu. 🙂

veroniq85
2. júl 2022

A co by to s nim malo urobit ze uvidi po dlhom case svoju peknu susedu? akoze opusti svoju tehotnu zenu a nenarodene dieta? to je zmyslanie dospelych ludi co si zakladaju rodinu.

veroniq85
2. júl 2022

A este doplnim to ze ju nema medzi priatelmi na ig neznamena ze nechodi okukovat jej pekne fotky na jej profil "potajomky".

kluska
2. júl 2022

no zalezi ako to maju ukoncene medzi sebou, lebo pokial je to nevypovedane, neukoncene, tak je dost mozne, ze sa budu chciet stretnut. Pokial sa mu len pacila, tak to je ok, ale pokial tam boli nejake city a nieco nevypovedane, tak neviem no. Povedala by som tak, ze nerob si problemy, bud rada co mas (lebo ako pises, vam to pekne klape) ale maj oci otvorene. Nebud sithacka, nehovor mu o tom, len sleduj situaciu. ta baba pride len na navstevu? ma niekoho?

dzulli1980
2. júl 2022

No v prvom rade si daj pozor, aby sa z Teba nestala stíhačka, popracuj na svojom sebavedomí atď. ... to, čo urobí Tvoj partner, je na ňom, je to o jeho prioritách, to neovplyvníš.

fraev
autor
2. júl 2022

@ruzovakrava mam 35 🙂 a žiadne male decko niesom....Prosím vas ak neviete ako mi je a ako to myslím tak radšej to neokomentuje 🙂

nnnuuunnn
2. júl 2022

Nejako sa veľa bojíš... že nebudeš dosť pekná pre svojho priateľa, že ťa opustí. 🤦🏻‍♀️ Co tak začať pracovať na sebe a nemusiet sa báť, kto čo okolo Teba sa rozhodne urobiť? Keď budeš nezávislá sebavedomá žena, budeš veriť sama sebe, nebudeš sa musieť báť ako o Tvojom živote budú rozhodovať ludia okolo Teba. Ona sa mu zjavne páči viac, otázne je, či mu to ona opätuje. V každom prípade je to už prehra, lebo vieš, že nie si jeho prvá voľba, ale len "keď nie je lepšie, stačí aj toto".

fraev
autor
2. júl 2022

@kluska Ano ma priateľa ale jej priateľ s ňou nepride vraj ma veľa prace, podotýkam v tom našom kamaratstve bola ona ta prva,krajšia,lepšia vždy mala všetko čo chcela vedela si pripútať ľudí k sebe ja som bola vždy ta druha ale vôbec mi to nevadilo ba naopak bola som rada a priala som jej iba to dobre. Vždy som vedela že sa páčila môjmu priateľovi no ťažkú hlavu som si s toho nerobila aš teraz v tehotenstve to namna doľahlo

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mikadooo
2. júl 2022

@fraev podľa mňa je to normálne, že sa bojíš. Ja by som sa asi priznala priateľovi so svojimi pocitmi. Že mám z toho strach. Nuž a potom by som to nechala tak... čo sa má stať, stane sa... Buď to priateľ myslí s tebou vážne a v tomto prípade ho slečna nerozhádže. Alebo bude z nej celý nadržaný a začne ťa ponižovať a porovnávať, a hmm, aspoň budeš vedieť, čo máš skutočne doma. V tomto prípade by som to uťala hneď na začiatku, nech si beží za tou"dokonalou". PS: ináč, ona je bez priateľa? Prečo, keď je taká úžasná? 🤔

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mikadooo
2. júl 2022

@zoro9836 nečítala som všetky odpovede autorky, sorry, nejak som vydedukovala, že je bez priateľa, keď autorka automaticky predpokladá, že priateľ ju hneď začne baliť ako sa objaví v okolí. Nuž, v tom prípade buď je autorka prehnane žiarlivá a mala by to riešiť, alebo je priateľ dobrý kus hovada, keď je reálne, že začne hneď riešiť zadanú susedu.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
hviera81
2. júl 2022

ak mas 35, tak vies ze ta moze hocikedy z hocijakeho dovodu opustit keby chcel, nepotrebuje na to peknu susedu. kazdy den takych peknych stretava asi vela ak chodi do prace alebo hocikam, hoci aj do obchodu.

dagmarovita
2. júl 2022

Porozpravaj sa sním o tom aké máš pocity.

vifoncitta
3. júl 2022

Trapne 😃 máš 35 rokov ale rozumovo si sa zasekla na 15 🤭 ževraj "nevyzeram ako prasa" a pred tým výlev nízkeho sebavedomia🤡🤡

fraev
autor
3. júl 2022

@vifoncitta jedina trapna si tu ti moja buria somnou tehotenske hormony a to že žiarilim je normalne prosim ta radsej neokometuj nic keď nevies ako mi môže byť

vifoncitta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
danica2711
3. júl 2022

@fraev tehotenské hormóny sú lacná výhovorka - alebo že by mali vplyv aj na tvoju neschopnosť používať interpunkciu? Na začiatku opisuješ priateľa a jeho ideálne správanie k tebe (akurát že ten ideál sa neunúval s tebou oženiť, keď už čakáš jeho dieťa) a vzápätí podozrievaš toho dokonalého partnera, že sa po rokoch znovu zaľúbi do peknej susedy? Tak ako to je naozaj? Ak sa naozaj k tebe správa tak ako píšeš (ale naozaj, bez prifarbovania na ružovo), tak sú tvoje obavy zbytočné a mala by si sa venovať aktivitám, prospečnejším pre váš vzťah

cacianka
3. júl 2022

@liljana vsimni si , sú to dve vety. Tá prvá je pomerne krátka. Ale druhá bez . a ,
Atrej - nekonečný pribeh

mamula20
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
bennn
4. júl 2022

Tak a ešte sa bude niekto sťažovať, keď žene povie muž, že ňou lomcujú hormóny a správa sa iracionálne?

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre