Ahojte ženy ja idem sa s vami podeliť o môj dnešný sen co som veľmi vydesena som tehotná 8 týždeň a sa mi snívalo ze ma bolelo brucho a som veľmi krvacala z ničoho nič. Ja keď som sa sa zobudila zľakla som sa a normálne som kus mala bolesti také pichanie. Čo hovoríte nato vyšlo vám niekedy takýto sen ? Viem ze je to neprijemne ja sa cítim veľmi zle teraz a bojím sa
Podvedomie pracuje lebo stale clovek rozmysla ci bude vsetko v poriadku. Neboj sa a mysli pozitivne, tým si pritiahneš veľa peknych veci. Teš sa na babatko a uzivaj si tehuľkovanie 🙂
Možno práve to pichanie ti vyvolalo ten sen, lebo tvoja hlava si spája bolesti s potratom. Ale aj všeobecne keď sa bojíš zlých scenárov alebo vieš, že sa ti môžu stať, tak je veľká šanca, že sa ti o nich bude niekedy snívať.
Ono to bude pravdepodobne naopak, ze podvedome sa bojis a preto ten sen. V tehotenstve su nocne mory, zive sny a aj velmi cudne sny bezne, je to v podstate jeden z priznakov. Do konca tehotenstva toho moze byt este viac.
Ani nad tým nerozmýšľaj lebo si to ešte privoláš- slová mojej mami
Ale áno mala som taký sen a nestal sa skutočným tak ako to že budem mať dievčatko s hnedými vlasmi a hnedými očami mám presný opak a tak isto u nás nebolo tornádo a tak isto som nerodila v cirkuse a nezrazilo ma smetiarské auto 😅 bábätko má 3 mesiace a je to blonďak s ešte neviem presne akou farbou oči je to taký mix všetkého možného a absolútne nenosi ružovú mašličku a šatičky.
@k47 presne, tak to je.
Práve dnes som mala podobný sen.. otrasný.. snivalo sa mi, že som sedela na wc a keď som sa do neho pozrela bolo wecko plné krvy a nejakého mäsa a vypadla zo mňa obrovská placenta.. zobudila som sa asi s krikom a hneď krc do brucha som v 5tt.. do rána som už poriadne nespala :(
Baby hlásim sa vám dnes som bola k doktorovi a som 10t a srdiečko nebije mam ísť na kyretaž ja som taka smutná slzy som neudrzala ani v nemocnici hrozný pocit 😭
Och bože :( tak predsa to bola zlá predzvesť, je mi to hrozne ľúto :(
Autorka drž sa 🙏🏼 aj ja mám za sebou kyretáž, a teraz už zdravé bábo.. aj to tvoje na teba čaká, niečo asi nebolo v poriadku 😔 bude lepšie.. a nad snom sa netráp, každá sme mali aj zlé sny..
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Mne sa toto stalo ... Tiez som bola tehotná pár dní a snívalo sa mi, že som strašne krvácala a krv som si doslova chytala do ruk, ako to to zo mna valilo - teda, že som potrácala, ale nedosnívala som ho ... Hovorím to priateľovi a on, že keby sa mne malo splniť všetko to, čo sa mi sníva, už tu dávno nie sme ... No zial sen sa mi splnil do bodky, este som mala aj to iste oblečené, to čo v sne, doteraz si to pamatám brrrr ... Nastastie syn to zvládol a bude mať čoskoro 3 roky 🙂Ale neupínaj sa na ten sen, vypust ho z hlavy a vsetko bude dobre, lebo ako sa hovorí, na čo myslíš, to si pritiahneš a zrejme to bolo tak aj u mna, ze moc som ten sen prezivala ...