Výčitky v tehotenstve

13. jan 2024

Ahojte som v 1 trimestri presne 10tt. Píšem to sem pretože sa nemám komu s tým zdôveriť a chcem počuť váš názor. Pohádala som sa s priateľom kvôli jeho rodičom. A povedala som mu že ľutujem že čakám to dieťa s ním že najradšej by som to dieťa ani nemala kvôli jeho rodičom pretože si nezaslúžia aby mali vnúča. Teraz to veľmi ľutujem že som to povedala pretože to bábätko sme chceli obaja a od začiatku mam stále stresy či je všetko v poriadku keď ma niečo bolí. Mali ste aj vy nejakú podobnú situáciu? A čo si o tom myslite?

betulinka1
13. jan 2024

Ze pockaj co budu s tebou robit hormony v poslednom trimestri a pol roka po porode. To este len budu turbulencie. Ospravedln sa, on za svojich rodicov nemoze.

marianarem
13. jan 2024

Ospravedln sa priatelovi a nabuduce daj radsej pozor na taketo vyroky. Priatel za rodicov nemoze a co si povedala, je velmi zranujuce. Ale tak aj v dobrych vztahoch sa niekedy takyto vyrok pritrafi, u mojich rodicov som to napriklad videla a su spolu doslova cely zivot.
Neviem, kvoli comu ste sa presne hadali, ale spolu s tym ospravedlnenim by som sa snazila partnerovi aj kludnym tonom vysvetlit, co presne ta vytaca tak, ze sa uchylujes az k takymto vyrokom. Mozno ti vadi, ze im priatel drzi stranu a nepodpori ta?

danica2711
14. jan 2024

keď nabudúce budeš cítiť, že z teba môže vyletieť zase niečo takéto nejapné, začni zhlboka dýchať a počítaj pomaly aspoň do 20, kým sa ti tá "krvavá" hmla pred očami nerozptýli. Zjavne ti ústa fungujú rýchlejšie ako rozum, tak si na to dávaj pozor

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre