Ahojte, vycítili ste počas tehotenstva, aké pohlavie nosíte pod ❤️? Myslim ešte pred určením pohlavia lekárom.
Ja som mala prvé tehotenstvo neskutočný vnútorný pocit, že čakám chlapčeka a bolo to tak. Teraz som druhý krát tehotná a tiež som to cítila na chlapčeka a zas je to tak 😁
Neviem to vysvetliť, proste pocit. Ako u vás?
Ahoj. Ja som to tak nemala.Myslela som si že čakám dievku.A aj som ju tak do 6mesiaca volala. "Dorka" Len že Dorke niečo dorastlo 😄. Ale teraz som rada že mám chlapčeka je to moje všetko.
pri dievcazkach nie, ale pri synovi ano, ale manzel vedel pri kazdom a ked to vyslo, chvalil sa, ze predsa vie co robi 🙂
Tak ako sa to vezme, je to 50:50 😆 ale vzdy som chcela chlapceka a aj tusaka som mala, ze to bude....a teda veru je... 😁
Áno, ja som to tiež nenapíšem, že tušila, ale vedela 😃🤷🏻♀️od prvého dňa že čakám dievčatko
neda sa povedat, ze vycitila. neviem ci som to citia, ale chcela som dievcatko, uz par rokov dopredu som mala vymyslene meno pre dievca a to sa mi vyplnilo.
Nie, celé tehu som tvrdila, že bude chlapec, mala som vybraté iba chlapčenské mená a mám dievča.
Áno vycítila pri oboch. Pri prvom mi podľa ultrazvuku tvrdili že bude dievča, no cítila som že je to chlapec. A aj tak bolo. A tiež pri druhom, mi nevedeli povedať čo bude, lebo stále bolo bábätko otočené zadočkom. Ešte pred pôrodom sa ma pýtali lekári že čo čakám. 😂😂😂 Vravela som im, že si idem po dievčatko a to sa tiež potvrdilo.”
nie, nic
V oboch pripadoch mi to nevyslo
no u mňa všetko opačne... keď som si myslela že to bude slečna - narodil sa syn...
a pri ďalších tiež opačne...
dokonca pri 3 tehu sme nemali ani dievčenské meno - a na sále prišlo poriadne sklamanie.... nakoniec meno dával lekár.
tak mas 50% sancu, ze uhadnes... takze sa asi o nejakom vyciteni neda hovorit.
Ano, od zaciatku som "citila", ze to bude chlapec. Nejak som ani neratala s moznostou, ze by to bolo dievca
Prvy krat som si bola ista ze chalan s bolo to dievcatko. A druhy krat som pocitala s dievcatom a bolo to tak ☺️ Podla mna je to tipovacka 😅
Ano,odzaciatku som vravela,ze bude dievca,dokonca druha este ani nebola v plane,a hovorila som,ze ak budeme mat druhe,tiez bude dievcatko,a aj tak bolo 😀
Ja som cítila dva krát čo bude a aj bolo. Túžila som po dievčatku ale vedela som že to bude chlapec.
@kamatopo presne môj prípad. Mala som od strednej meno pre dievča, ale keď som otehotnela v hlave, kokos to bude chlapček, ja to cítim😁 a pri druhom som si to aj pravdupovediac želala 😊
Ja som mala pocit tiez na chlapca a ked som videla ze mam tmave chlpy vsade tak uz to bolo jasne😃
Pri dievcati mi bolo nenormalne zle, uplne ine pocity a stale som dufala v dievcatko a aj sa mi splnilo 🥰
Ano, ja sa dozviem pohlavie o mesiac na velkom ultrazvuku v 20tt ale od uplneho zaciatku som na 90% presvedcena ze caka na mna chlapec. Stale nechavam 10% pre naplnenie tuzby po dievcatku ale beriem to pomaly ako hotovu vec ze pride syn. Vsetci sa cuduju ale pre mna je to normalne 😀
Ano,pri oboch detoch,ktore sa narodili,sa moje pocity potvrdili;)
Áno, pri oboch som cítila, že nosím chlapčeka. Hlavne pri prvom. Od začiatku to bol pre mňa "on, drobček" a pod. A to som nemala nijaké preferencie, šlo mi len o to, aby deti boli zdravé, na pohlaví mi vôbec nezáležalo.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ahoj, ja áno, pri oboch som cítila že to budú dievčatká a aj tak bolo. 🙂