Ahojte neviem či som sama alebo aj vy niektoré to máte tak že .. ja som ostala tehotná a strašne som citlivá na všetko obzvlášť na chytanie brucha proste mi to príde veľmi nepríjemné 🙄 a keď sa vypytuje niekto veľmi na babetko proste na všetko som už podráždená mne to príde ako taká súkromná vec ..predtým som nebola taká ale odkedy som tehotná najradšej by som sa dala do takej bubliny a nevyšla odtiaľ 😐 proste všetko mi vadí .
@christin1280 ja to tak sice uplne nemam, kedze teraz sme zavreti doma a blizkym ludom rada poviem a neblizkych nevedia, ze cakame 🙂 ale podla mna je uplne v poriadku povedat, ze ti je neprijemne ak ta chytaju za brucho, predpokladam, ze cudzi ludia to nerobia a rodine/kolegom/priatelom to pokojne povedz a ked sa ta spytaju na babatko tak odpovedaj na co chces alebo tiez povedz, ze "som mozno trosku citliva, ale tieto veci by sme radsej nehovorili, chceme si nechat pre seba atd." a ak je niekto vyslovene otravny, otvorene povedz, ze chapes ze sa tesia ale ze to trosku prehanaju :D
neviem kto su to ti ludia, o ktorych hovoris ale otvorene im povedz, ze ti su niektore veci neprijemne, drzim paste!
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@christin1280 veď je lockdown, máme byť všetci odseparovani. Nie je čo riešiť. A áno, som tiež citlivejšie a s nikým nevyvolenym neriešim moje tehotenstvo. Ani sa mi nikto nevtiera, treba si to zariadiť.