Pekný večer ženy🙂 Zaujímajú ma vaše skúsenosti. Vedeli ste , že ste tehotné ešte pred tým než vám vyšiel test? Nemyslím teraz tie snažilky čo si za príznak vsugerujú aj kašel (nemyslím to vôbec v zlom). Skôr proste či ste vedeli, že áno niečo sa deje ešte skôr než ste reálne mohli vedieť alebo ste nemali ani tušenia?🙂
Tak keď mi nedošiel vôbec menzes, a točila sa mi hlava a z vracala som stále a prsia hrozne naliate a boľavé hneď som vedela ze som v ton
Nie, nevedela som, ale paradoxne, to bolo jediny raz, co muz povedal, ze teraz sa to podarilo. A mal pravdu 😆
Áno, pri druhom som tušila. Asi po 12dni od sexu som mala jeden deň zavrate, nestáva sa mi to ale myslela som si, že to je z jedla,nakoľko ma bolel aj žalúdok. Avšak o 2 či 3 dní keď sa toto isté zopakovalo, začala som googlit či takéto niečo môže byť príznak tehotenstva a keďže som sa dočítala že ojedinele áno, tušila som že to nebude len tak u mňa 😀
Test som robila až keď mi meškala menštruácia 2dni s nádejou že dôjde.
Hej, pri prvej som týždeň pred MS pozerala nejakú americkú komédiu kde jedli smazenu slaninu a išla som si ju hneď urobiť. Mama keď ma zbadala tak hneď zhodnotila že som tehotná, lebo ja slaninu neznášam 😂 a pri tomto druhom tehu som dostala chuť na syrové zapekačky na večeru, zjedla som ich a prevracala som celú noc. Už som vedela ktorá bije 🙈
Ja nie, nemala som ziadne priznaky, ale zaujimave je, ze moj manzel to nejako vytusil. Ked som mu ukazala pozitivny test, tak len povedal, ze "Ja som to vedel." 🙂
Nie nevedela som a ani som nemala žiadne tušenie
Ja som sa raz ráno zobudila s tým, že si musím urobiť test. Netuším, ako som k tomu prišla, proste som vstala a zrejme to bolo z nejakého sna nadránom. Narýchlo som rátala dni a hľadala, či ešte niekde nejaký test nájdem, nevedela som sa sústrediť. Nasla som test, rýchlo som ho šla spraviť a vtedy som si uvedomila, že všetko je v poriadku, menzes mi nemeska, ale má prísť až o 4 dni. No až na to, že na teste vyšli krásne // 😃 Mali sme už veľké deti, ktoré sme zrovna v ten deň brali do tábora. Ó tretie sme sa snažili (vlastne už sme to vtedy aj vzdali) cca 5 rokov. Netuším, ako ma to mohlo takto napadnúť, dokonca ešte skôr, ako mi mala prísť ms. Žiaľ tehotenstvo vtedy skončilo v 12tt.
4 krat som otehotnela, len 2 krat do uspesneho konca a vzdy som to vedela este pred vynechanim ms a pozitivnym testom. Bolestive prsia, ale tak inak ako pred ms, kava mi nechutila, vsetko mi smrdelo. A pri poslednom tehotenstve, ako prve som vyplula kavu. To uz som spozornela a ked som do toho dostala aj zahu, uz to bola tutovka. V zivote som mala zahu len v tehotenstve. Prvy test bol negativny, druhy 2 dni pred ms uz pozitivny.
Podobne ako u @amelie2017 . V podstate na ďalší deň cca po 12 hodinách.
Ano. Ostalo mi zle v restike, ked som zacítila vyprazny rezeň 🤣 a kamoska hned ze ty si tehotnaaa 🙈 a mala pravdu 👍
Ano,keď som zistila že vstanem a som nasrata už asi týždeň vkuse,tak som si myslela že budem tehotna😃a bola som🤷♀️Ja neviem prečo ale obe tehotenstva začínali tým že má vytočilo aj kuknut na muza rano😃a dalsi príznak pre mna že som poobede pri synovi zaspala skôr ako on,pri druhom tehotenstve samozrejme
@jaga18 a podarilo sa ďalšie ešte po takom cakani ? ☹
Tak budem rekorderka. Asi 10 min po som zavolala najkamoske, ze som tehotna. No a do 2 tyzdnov to bolo jasne😊
Ano
Ja som bola strašne unavená ale pripisovala som to tomu, ze mam 2 roboty. Až jednu noc sa mi snívalo 3x ze mam pozitivny test a ráno naozaj bol. 😬
Ano prezradili to prsia. Boleli a boliet neprestavali ani ked menstruacia nechodila (mala som nepravidelny cysklus), tak som vedela, ze v tom bude nieco ine. 🙂
No u mna to bolo tak, ze som nejako casto chodila na wc (myslela som si ze som prechladnuta 🤣), zvyseny vytok, pichanie v podbrusku ale hlavne zilnate bolave prsia...Dlho som nevydrzala a testovala som sa 2 dni pred MS a test to potvrdil 😊
Pri prvej nie. Pri druhej áno. Pri treťom nie, ani som si nerobila testy3, len som bola príííííšerne unavená, ale pripisovala som to dvom malým deťom doma, až na preventívke doktorka, že pani, veď vy ste tehotná... Menzes som mala klasický, tak som nič netušila🤷.
Ano 4 dni v rovnakom case bolest noh/klbov aj svalov ako pri chripke. Od 19 hod do noci. Cez den nic. Ked sa pridalo aj podbrusko, tak som si spravila test. Bola som 4 dni pred ocakavanou mrchou 🙃 ked mi vysli krasne II
áno vedela...ja som mala prijemne pocity spokojnosti blaženosti túžba po pohodlí...všetko bolo prijemne...nikdy na tie pocity nezabudnem...ako také malé kuzlo 😀...hovorím o druhom tehotenstve
Prestala mi chutit ranna ciga 🤣 asi o 14.00 mi to doslo z paty do hlavy a spravila som si test.
Ano, pred ocakavanou MS som sa rozrevala z toho, ze ked som umyvala riad, nedal sa dobre poukladat do odkapkavaca podla farby 😳 to uz som tusila, ze za tym nieco musi byt.
Áno. Mala som menzes pravidelne na deň skoro aj na hodinu. 🤭
Ano. Cely vikend som bola velmi unavena, ospala, nic sa mi nechcelo, pripisovala som to vycerpanosti v praci. V nedelu vecer som si uvedomila, ze mi 3dni meska ms a v noci som mala cudne pichanie v bruchu... vtedy som uz sipila co sa deje.
Na druhy den rano som is robila test a vedela som, ze bude urcite pozitivny 🙂
@amelie2017 Presne.
Pri prvom mi bolo zle z kavy, ktoru milujem a cele tehotenstvo som ju nemohla pit. Inak som nemala ine priznaky. Pri druhej sa mi snival sen, ze som tehotna a rano som vyhrabala jeden test co som mala doma, sice uz rok po expiracii, ale ukazal //. Ja som to vobec necakala, aj ms som mala, slabe, ale mala a pripisovala som to stresu co som vtedy mala. Tretie som tusila, lebo ako pri druhej som mala slabu a kratku ms. Tak som sa testla a krasne //. Nevolnost a ine priznaky nastupili az neskor.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ja som s odstupom času si uvedomila že mi prestala chutiť káva 🤷🏻♀️ Predtým som pila vždy dve denne, a keď som bola tehotná a ešte o tom nevedela ledva som dopila prvú rannú 😆 potom už keď som vedela čo je vo veci som kávu nepila vôbec celé tehotenstvo a absolútne som na ňu nemala chuť…keď som porodila všetko sa vrátilo do normálu a pijem dve denne 😊