ahojte mam otazocku tak si tu kukam vase foto ake mate bruska niektore uz v 8 mesiaci mate pekne a v 12 ete vacsie no ja som pri prvej nemala do 7 mesiaca skoro ziadne teraz som v 10 a uz mam je to mozne?? ze maternica sa uz rychlejsie roztahuje lebo je to uz druhy krat??
mno mne sa tiez vidi, ze rastie skor...predtym som mala ledva nejake v 5 mesiaci a teraz uz v 15 TT mi rastie...ale to som citala, ze je to bezne, lebo maternica uz vie, co ma robit, uz to nieje ako prvy krat 😀
podla mna jednoznacne uz je maternica "roztiahnuta"m aj brusne svaly a koža, a to, ze v druhom tehu vybehne brusko skor je prirodzene, hlavne ak je to druhe tehu skoro po prvom. ale v principe vela prvorodiciek ma megabruska a kopa zasa nie, zavisi to od polohy dietatka, od vysky mamicky, od dispozicii tela, vraj aj od pohlavia (vraj chlapci "trcia" viac dopredu a dievcatka zasa do bokov - ale u mna to neplatilo)
kazde brusko niekedy vylezie, niekde sa to dieta musi predsa vyvijat 🙂
videla som babu v siedmom mesiaci, ktora vyzerala ako balon a babu pred porodom, ktora vyzerala, ako keby zhltla "par kostok" takze to je uplne individualne
Mne sa zas zda, ze brusko mi teraz rastie pomalsie, ako v prvom tehotku...Aj ked prve tyzden hned vykuklo, teraz sa mi zda, ze rastie pomaly.
no pri prvom malom mala take mega brucho, ze pred porodom sa ma v nemocnici doktori pytali, ci idem rodit trojicky... No ale maly mal 4,5kg, tak sa niet co cudovat 🙂 Dufam, ze druhe nebude take obrovske 😉 Je to teda indi-vindi 🙂
mňa sa teraz pýtajú, či tam mám dve 😀 ale aj prvé brucho som mala velikánske, keďže som tiež rodila 4,5 kilového haranta... ale začalo rásť v 20tt, teraz už od 12tt nosím tehugate 😉
aj mne začalo pri druhom rast brucho oveľa skor.. teraz som v 6.mesiaci a citim sa tak na 8... 😠 neviem si predstaviť čo to bude do novembra..
lenus - ja som podobne bruško mi vikuklo hned v 2 mesiaci a dosť a teraz v 5 mesiaci mi sa to pozastavilo zda sa mi zas male 🙂 ale rozbehne sa to určite 😉
Ja mam rovnake. Ani vacsie ale urcite ani mensie 😀 . Zavisi aj od stavu Tvojich brusnych svalov pred tehotenstvami.
Tilly, vsetka ucta! Styri a pol kila, to je teda uz pekny, ozajstny Valibuk! Moj mal presne polovicu 🙂
ja som si to tiež všimla že mam vačšie brucho a musela som si kupit tehotenske nohavice lebo nič neoblečem 😀 a pri malej mi brucho narastlo až v 8mesiaci 😀
pri prvom bolo vidno, ze som tehotna od 5mesiaca - vtedy som obliekala uz len tehu nohavice. Teraz druhy krat to bolo o mesaic skor, teda uz od 4 mesiaca.
Rastie o dosť rýchlešie rastie...a potvrdili mit o aj kamošky, čo mali 2 deti.
ja teda mam aj sadielko trosku tak neviem...ale zaokruhluje sa mi, co ja viem.... asi rovanko by som povedala ako pri prvom
Ahojte, u mna je to zase naopak. Pri prvom tehu som pribrala 16kg, momentalne som v 5 mesiaci a doteraz mam navyse len 3kg. Pri prvom tehu som si myslela, ze mysim jest za dvoch 😉 , teraz si davam vacsi pozor, viac ovocia, menej sladkosti. No, uvidime, ako sa to cele skonci 🙂 A pravda je, ze aj mala mi dava zabrat. Neustaly pohyb, vychadzky.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
ja ti v tom neporadím...ale tiež som si všimla...Mne začalo rásť prvý krát tak v 20 tt a to teraz kukám baby v 15 a už majú...Ja som teraz len v 6 tt a už sa mi zdá že rastie...Aj mňa by to zaujímalo..ako to je