V ktorom týždni ste oznámili najbližším tehotenstvo?

28. okt 2021

Ahojte 🙂
Už tu tato téma bola riešená asi 100x.
Zienky v ktorom tyzdni alebo mesiaci ste s manželom oznámili najbližším tehotenstvo?
Že vraj sa do troch mesiacoch nemá nikomu nič vravieť.
Diky

bbebe
28. okt 2021

na druhy den po pozitivnom teste. ak aj keby sa daco stalo aj tak by to vedeli tak naco cakat do 12tt

sirka9
28. okt 2021

tak, nemá ako nemá. je to len preto, ze ten prvý trimester je vzdy taky, ze hop alebo trop a moze sa velmi rychlo cokolvek stat. a cloveku je potom tazko povedat blizkym, ze ziadne babatko nakoniec nebude. ale myslim, ze je to kazdeho osobna vec, kedy to komu povie. napriklad zeny, co vykonavaju tazsiu pracu by mali zamestnavatelovi povedat hned, aby ich prave ta praca neohrozila. je to velmi individualne.

azurova99
28. okt 2021

tak my az po troch mesiacoch, ale len najblizsej rodine cize muzovym a mojim rodicom

andrea_r016
28. okt 2021

moj to vytrúbil najbhlizsej rodine ked som bola v 6tt a 8tt bol potrat .....ja som to svojej rodine nepovedala...a teraz uz ani nemusim vraviet ....ale ked nabuduce budem tehotna tak to poviem az po velkom sone

tosomja
28. okt 2021

Prvý to vedel priateľ. Potom gynekológ, potom zamestnávateľ a potom ostatní. 😄 Pri poslednom tehotenstve až v 6.mesiaci 🙈

zaira1111
28. okt 2021

Je úplne jedno kedy...

len_nig
28. okt 2021

Pri prvom tehotenstve hneď a potratila som zachvilku na to.
Teraz pri druhom až po prvom trimestri 😊

lija22
28. okt 2021

hned,pat minut po teste. zdielam s blizkymi radost aj pripadnu starost. urob ako ty citis. potraty sa stavaju castejsie ako si myslime. osobne nevidim dovod kvolitomuto nieco tajit.

petamich
28. okt 2021

mamine som povedala po kontrole u gynekologa a svokrovcom az ku koncu 1. trimestra, kedze to pred tym 2x nedopadlo dobre uz som nemala chut nikomu to hovorit a uz vobec nie skoro 🤷‍♀️

maminkadeticiek
28. okt 2021

Ked je zena prvy krat tehotna a mysli si ze je to uz vsetko ok,se sa nemoze nic stat a stastne sa dozije az 40tt,tak vidi ciarku a povie to casto celemu svetu.Ked vsak prezije prvy potrat,druhy,tak pochopi ze uz nechce aby o tom niekto vedel qspon 3 mesiace.

zuzuliennka1
28. okt 2021

my sme oznamili hned, ako sme zistili

st_277
28. okt 2021

My sme chceli počkať do 12tt ale akurat tusim okolo 9-10tt boli Vianoce tak sme dali rovno papučky pod stromček ☺️

dada13288
28. okt 2021

Prve vedeli vsetci velmi skoro lebo muz nevydrzal a na to o tyzden som potratila. Druhe az 10 tt kde to uz vyzeralo na dobrej ceste. A teraz som musela zase skoro povedat lebo potrebujem pomoc, maly ma 11 m a ja rizikova s krvacanim.

lubka261
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zuzka102
28. okt 2021

Pri prvom na konci 3.mes., pri druhom na konci 4.mes.

kuboma
28. okt 2021

prve tehotenstvo takmer hned od samej radosti ze sa podarilo, teraz sa snazime o druhe a budem opatrnejsia - pockam aspon do 3.mes 🙂

mirka7890
28. okt 2021

... my sme povedali mojim rodičom a manzelovej sestre po sone a akcii srdiecka v 8tt 🙂 a poklopem vsetko ok 🙂

luci_ba
28. okt 2021

po predloslych smhtnych skúsenostiiach v 13tt. A veľká časť rodiny sa dozvie až po narodení

cervenaruza123
28. okt 2021

Rodicom sme povedali hned, lebo by sme im boli povedali, aj keby to nedopadlo dobre, takze to bolo jedno. V praci som to musela nahlasit hned kvoli pracovnym podmienkam. A v 6tt som sla do nemocnice, tak sa to takymto sposobom dozvedelo strasne vela ludi a nase plany, ze to nebudeme nikomu viac hovorit, padli.

jonki
29. okt 2021

Niekedy koncom druheho mesiaca, len nechapem ked je tu ta tema uz 100x rozoberana v com bude tato stoprva prospesna.

miriam11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
tamvtme
29. okt 2021

Sestre a vtedy najblizsej kamaratke hned, rodicom (mojim aj muzovym) asi.v 8tt (boli Vianoce, vsetci sme.ich travili spolu a nechcelo sa nam vymyslat a klamat preco si nedam.pohar vina a preco ma.nadrapuje z ryby, ktoru inak lubim), inak by sme.asi pockali. A zvysku rodinu (babky.atd) az po velkom sone v 20tt

adrbat
29. okt 2021

Podľa mna je to povera. Kamarátka a sestra sa to dozvedeli hneď - keďže som neverila, že sa ukázala 2 čiarka. Osobne si neviem predstaviť, keby som to čím skôr nepovedala mamine, aby som s ňou mohla zdieľať všetky pocity (dokonca bola so mnou na 1. ultrazvuku❤️). Ocinovi, sestre, bratovi sme to povedali asi v 8tt ale starkej a sesternici až po 3m - aby videli foto 🙂 . Svokra je poverčivá tá hneď hovorila aby sme to nikomu nehovorili - rešpektovala som to a ich strane rodiny sme to nepovedali ale svojej som to povedala keď sa opýtali. Ale ako čo má dostalo bolo že skôr ako sme prišli k manželovej rodine tak už vedeli že čakáme 😂. Svokra robí v lekárni a keď prišla po dovolenke do roboty tak jej už gratulovali a to im ešte nestihla oznámiť 😂 ale nejako sa to tam dostalo ale nerobila som si z toho hlavu. Dôležité je tešiť sa z prírastku ❤️. A čo sa má stať sa stane, síce som už v 16tt ale aj teraz môžu nastať komplikácie a nemusí to vyjsť. Je jedno, že som už prešla 3 mesiac. Oznámte to keď bude vy chcieť ❤️.

katuskatt
29. okt 2021

Manželovi hneď a ostatným v 20 týždni

danielahamar
13. nov 2021

V 12tt a v ten deň som aj skončila na pohotovosti

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre