Mala ste niektora, uplne na zaciatku, trpnutie oboch noh? Take mravcanie
@anile12 to fakt? Kamoska mala tiez to iste.. Ale iny nikto, tak si ma potesila ze si to mala a je to ok. Presne aj prsty mi brnia sem tam na rukach..a aj ma boli ako keby dnuka v ramene žily. Ale nohy.. A ked sedim a dako zle ihned mi trpnu..ale aj bezne ked stojim.. Tak dakujem a vyskusam magnezium.. Si zlata
Mne začali veľmi skoro v podstate už v čase uhniezdenia pri kerovani mi trpli ruky a nechápala som co sa deje. Skúsila som si kúpiť iba tak magnézium že veď asi mi niečo chýba tak pomohlo a keď som uvidela dve čiarky tak už mi to bolo jasné. A teraz to tiež občas mávam ale už menej
@dominik29 Nedostatok magnézia. Skús Magnerot. Mne to pomohlo
@dominik29 ja som už síce pomali na konci tehu, ale mám to od zaciatku, uz sa to zhorsilo až tak, že som skoncila na cievnom. A tam mi povedala, že okamžite vysadiť magnézium, nakolko sa mi ešte aj taký vysev na koži objavil a že stravou doplniť draslík. Že ona v tehotenstve absolútne neodporúča magnezium, lebo vraj všetky tieto vitamíny obsahujú veľmi veľa zlých prídavných latok. A ze kŕče a tŕpnutie spôsobuje nedostatok draslíka.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ja nie len nohy ale aj ruky 🤦♀️ skus magnézium aj keď ja som začala užívať tak najprv to prestalo ale teraz ma to aj tak sem tam chytí. Mne hlavne ruky ale v takom 5tt mi trpli veľmi aj nohy.