Tŕpnutie nôh na začiatku tehotenstva

dominik29
16. jún 2020

Mala ste niektora, uplne na zaciatku, trpnutie oboch noh? Take mravcanie

anile12
16. jún 2020

Ja nie len nohy ale aj ruky 🤦‍♀️ skus magnézium aj keď ja som začala užívať tak najprv to prestalo ale teraz ma to aj tak sem tam chytí. Mne hlavne ruky ale v takom 5tt mi trpli veľmi aj nohy.

dominik29
autor
16. jún 2020

@anile12 to fakt? Kamoska mala tiez to iste.. Ale iny nikto, tak si ma potesila ze si to mala a je to ok. Presne aj prsty mi brnia sem tam na rukach..a aj ma boli ako keby dnuka v ramene žily. Ale nohy.. A ked sedim a dako zle ihned mi trpnu..ale aj bezne ked stojim.. Tak dakujem a vyskusam magnezium.. Si zlata

anile12
16. jún 2020

Mne začali veľmi skoro v podstate už v čase uhniezdenia pri kerovani mi trpli ruky a nechápala som co sa deje. Skúsila som si kúpiť iba tak magnézium že veď asi mi niečo chýba tak pomohlo a keď som uvidela dve čiarky tak už mi to bolo jasné. A teraz to tiež občas mávam ale už menej

nikpa
16. jún 2020

@dominik29 ja som to mala tiež 1.trimester. Dr povedal, ze je to v pohode, brala som magnézium, necítila som síce po nom zlepšenie ale časom to samé prestalo

silviazlat
16. jún 2020

@dominik29 Nedostatok magnézia. Skús Magnerot. Mne to pomohlo

esquilla
29. aug 2020

@dominik29 ja som už síce pomali na konci tehu, ale mám to od zaciatku, uz sa to zhorsilo až tak, že som skoncila na cievnom. A tam mi povedala, že okamžite vysadiť magnézium, nakolko sa mi ešte aj taký vysev na koži objavil a že stravou doplniť draslík. Že ona v tehotenstve absolútne neodporúča magnezium, lebo vraj všetky tieto vitamíny obsahujú veľmi veľa zlých prídavných latok. A ze kŕče a tŕpnutie spôsobuje nedostatok draslíka.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre