Tretie tehotenstvo bez príznakov

11. okt 2022

Ahojte, píšem anonymne lebo ma tu dosť veľa ľudí pozná aj osobne a zatiaľ je to len naše malé tajomstvo. Čakáme naše 3 bábätko a ja som dosť znepokojená,lebo by som mala teraz byť už v 9tt a nemám absolutne žiadne príznaky. Pri prvých dvoch som vedela že som tehotná už od 4 tt a o takomto čase som mala +4 kilá navyše a teraz mám o kilo menej ako pred otehotnením. Vôbec ma nebolia prsia ani nemám nevoľnosti, skôr my nič nechutí. Mám z toho obavy lebo sa vôbec necítim ako tehotná. U lekára som bola naposledy v 5tt tehotenstva a do poradne ma objednal až na 23.10. Minulý týždeň som ale bola na krv a spomenula som mu to, ale ma odbil s tým že keď nekrvacam, nemám bolesti tak sa nemám zbytočne stresovať. Chcela by som sa teda opýtať či ste to niektorá tiež mali tak ako ja, ja som prvé dve tehu počítala dni do konca prvého trimestra čo mi bolo stále zle a mala som migrény a teraz absolútne nič.

macko1007
11. okt 2022

podla mna niesi jedina ktora to takto ma..znama do 16tt nevedela ze je tehitna,aj ms mavala normalne nic jej nebolo..a zrazu bum… urcote je viacej takychto zien..a kazde tehu je ine..ak sa bojis,zajdi na pohotovost ze mas troch bolesti alebo nieco nech ta vysetria

deti95060810
11. okt 2022

mala som úplne bezpríznakové tehu ...moje tretie.
Bola som z toho tak vykoĺajená, že keď mi lekárka oznámila tt - dvojciferné číslo, tak som sa len rozplakala - od šťastia to nebolo... lekárka ma upozornila, že sa už nič nedá robiť....
dcéra má 14 r.

autor
11. okt 2022

@deti95060810 uff... Ináč aj ja som ostala v šoku, menzes som mala ešte taký kadejaky od posledného pôrodu nakoľko som ešte aj kojila. Upratovala som skrinky v kúpeľni a tam som našla nepoužitý test, tak reku spravím si srandu z manžela. Nooo a zrazu bolo po srande 🤣🤣🤣

kitycat
11. okt 2022

Tak ja mam prve tehu a okrem bolavych prs zo zaciatku som nemala nic... Neviem, ci mnozstvo nevolnosti ti ma detekovat prosperitu tehotenstva?

Ja nemam s cim porovnavat, ale skratka je to tak, male uz hopsa v bruchu a to mi staci a to bolo vidno srdiecko az 9tt.

@deti95060810 obcas mam z tvojich prispevkov pocit, ze nie si stastna, ze mas tolko deti... 😔

deti95060810
11. okt 2022

@kitycat to máš len pocit... samozrejme že 3 deti za 4 roky dajú zabrať...

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre