Akosi uz neviem, ako z toho von... Som v 36. tyzdni a miesto toho, aby sme sa s manzelom tesili na babatko, tak sa trapime - ma jeden problem v praci, ktory akosi nevie vyriesit. Ono je to aj tym, ze su sviatky, teda nema vobec ako to riesit momentalne a je este aj taka povaha, ze ho veci trapia, respektive, ze vidi vo vsetkom katastrofu. Ja som si na to uz zvykla, nie je to take hrozne, ako to znie, ale teraz to na mna strasne dolieha. Malickeho velmi lubime, ale manzel sa strasne boji, co bude, pricom podla mna aj rodiny sa az tak velmi nema coho bat, no ale podla neho "katastrofa". Mna boli, ked vidim, ako sa trapi, potom len placem, potom si vycitam, ze ako to asi posobi na babatko, lenze neviem, ako na to nemysliet, to sa jednoducho neda. Mala by som teraz byt v psychickej aj fyzickej pohode, si myslim, ale som uplne vyklepana... A bojim sa, aby to nemalo vplyv na maleho. Citala som tu o depresiach v tehu, ale toto nie su ziadne hormony, proste problem, ktory sa teraz neda hodit za hlavu a uzivat si tehotenstvo 😢
Co mam robit? Co sa moze stat babatku? Som zvedava, ako sa to v tej jeho praci pohne po velkej noci, po dovolenkach, ale dovtedy sa asi niekde zlozim... ale musim byt silna, kvoli babu aj podporovat manzela...
@zabina27 ľahko sa každému povie, ale nie som v tvojej koži a skutočne neviem čo všetko prežívaš. 9 mesiacov je naozaj dlhá doba a neviem či jestvuje neaká mamina, ktorá nemala žiaden problém, záleží však od veľkosti. Mne keď je najhoršie tak sa snažím pozitívne myslieť. Dám si na opačnú stranu toho problému všetko to pozitívne čo cítim aj maličkosti. Napr. sednem si do našej už skoro dozariadzovanej detskej izby, vyťahujem všetky tie krásne veci čo som nakúpila, vytešujem sa, 100Xprekladám, ukladám, predstavujem si aké to bude keď tu bude naše bábo.....a vtedy zabúdam na realitu a snívam........... 😅 😅 😅 😅 😅
Možno jednoduché......ale mne to pomáha, hlavne nevracať sa k problému, ktorý aj tak neovplyvníš. Veľa šťastíčka ti prajem, pokojnú dušičku a krásne zdravé bábetko s ktorým zabudneš na všetky problémy. 😉
@sissy27 rozmyslali sme aj nad odbornikom, ale momentalne ziaden doktor toto nevyriesi, to sa mu musi vyriesit v praci... neviem, ci chcem, aby len dostal nejake lieky, ktore ho utlmia... rozpravame sa dost, aj s rodinou sa rozprava, takze len sa ist vykecat, mozno by pomohol nezaujaty pohla, ale lieky, no neviem. inokedy hej, len ja by som strasne chcela, aby sme sa teraz nerusene len tesili na babatko 🙂 ale realita je asi ina. najhorsie je, ze aj ja by som potrebovala podporu, len neviem, kde ju brat ☹
Stale opakuj babatku do bruska, ze to je tvoje trapenie, ktore s nim nema nic spolocne, ze ho milujete a tesite sa nanho. Skratka, ze je to len a len TVOJE, nie aj jeho. Drzim palce, nech sa vsetko vyriesi 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@zabina27,nenapisala si aky ma problem v praci,neviem osobne ci existuje dokonale tehotenstvo,kazda zena si predsa v tehotenstve niecim prejde,ci uz mensimi alebo vacsimi problemami,byt na tvojom mieste by som sa az tak velmi nezatazovala a urcite daky problem nepitvala az do spiku kosti ked si uz takmer na konci tehotenstva,ok?neboj,bude vsetko zase dobre 🙂