Som už nemožná, zničená , nervózna a uvarená....nepomáhajú ani sprchy....ako bojujete s týmto teplom ☹ ☹ ☹ ???
ahoj @makmitka33, tak so mnou to je dost zle, lebo mam nevolnosti a nizky tlak, ktory mi ide dole ako teplo narasta tak mam tazky tyzden,tlak 90 na 60. do prace nechodim kvoli nevolnostiam, zvycajne robim z domu, tak sedim dnu, davam si studenu sprchu a na tlak este kavu ale velmi to nezabera. snad ta studena sprcha aj to len na chvilu. tak ze by sme to prezili cim skor a potom uz hadam bude chladnejsie. ja sedim v kuchyni, mame starsi zrekonstruovany dom a kuchyna ma kamenne mury tak je tu chladnejsie, tak aspon to mame vyhodu v lete, inak v bloku a u nas v kancelarii by som sa asi uvarila.
ráno si idem nakúpit a celý den potom nevyjdem von.zatiahnem si žalúzie,pustím ventilátor a hlavne si dávam vlažné sprchy a chodím po byte holá pokým neuschnem 🙂 je to príjemné a osvieži ma to.a hlavne ani nevarím,nežehlím nerobím skoro nič,len to čo naozaj musím 🙂
Nekdy mi je blbe. Jak kdy. Kdyz bylo moc vedro. Tak jsem jsi zapla ventilator. Mam takovy http://www.manutan.sk/stojanovy-ventilator_MOD0... Hned mi bylo lepe. Urcite mi taky pomaha.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@makmitka33 ist sa kupat 🙂 alebo nechodit von ked je moc horuco... ja chodim na dlhsie rano so psom ked je este sviezo a potom vecer. cez upek len na chvilu, a doma zatiahnute zaluzie, vetram, pripadne si zdriemnem a robim doma co sa da . v praci mam pusteny ventilator a vylozene nohy.