Dnes som sa dozvedela, že napriek môjmu presnému cyklu som otehotnela 28 DC, som v 7. týždni... Doma máme 6 a 4,5 ročne dievčatá a maličkého synčeka (8 mesiacov) a ja už som mesiac tehotná. Som z toho úplne v šoku, manžel ma podržal, že to zvládneme, aj keď on chcel len dve deti a na to tretie som ho musela prehovoriť... ale čo povedia ostatní? Keď sa synček narodil, ja som dosť ťažko prežívala, že nedávam všetko tak dokonale ako som chcela, preto sa bojím reakcie mojej rodiny, ktorá o mojej popôrodnej depke vedela... Prosím vás, dá sa toto zvládnuť???? Potrat neprichádza do úvahy.
@veronka523 zalezi na iba tebe ako sa citis a kolko zvladnes, nie na tom co povedia ostatny, ak toto prijmes budes sa citit dobre a vsetko zvladnes 🙂 ..... a kto chce ohovarat ohovori aj tak, skutocna rodina ci priatelia sa budu tesit s tebou, hlavu hore a drz sa 😉
@veronka523 kasli na ostatnych. Ja by som brala este minimalne jedno...
@veronka523 áno dá sa. Mám 12r dcéru, 2 ročného chlapca a ročnú dcérku a nemenila by som za nič na svete 🥰🤗
Čo povedia ostatní, nech si hovoria čo chcú. Ty budeš mama 😉
@veronka523 ako Ti rodina pomohla po pôrode?Bude to sakra ťažké, ale budete musieť zvládnuť.
@veronka523 pisala som Ti sukromnu spravu 😉
@veronka523 nech si hovorí kto chce, čo chce. Veď oni nevychovávajú ani jedno z tvojich deti, nefinancujú ich život a potreby a nedávajú im lásku a všetko ostatne potrebe do života.
Neblazni ❤️ Najdôležitejšia si ty a tvoj muž. Ak máš v ňom podporu, nemáš sa čoho bat. “Dávať” na 100% to tiež nemusíš 👍
Veľa zdravia hlavne prajem a mech máš stále takého úžasného muža, ktorý ta podporí v tak dôležitej situácii
@veronka523 ahoj autorka srdečne blahoželám ku bábätku 😉❤️....povzbudzujem ťa. Ja tiež čakám štvrté, chceli sme síce mať štyri deti,ale nie tak skoro po sebe....moja najstaršia má o pár dní 5 rokov, druhá bude mať na jeseň 4 roky, tretia má rok a štvrté sa narodí na jeseň. Ja som to ťažšie prijímala, manžel ľahšie... tešíme sa naň 🙂... až na pár exotov, mnohí zdieľajú našu radosť. A samozrejme to zvládnem, už tretie som dala ľavou zadnou, úžasné spokojné, spinkacie bábätko...plus dve pomocníčky mám. Tak sa vedia úžasne vyhrať s tou najmenšou, že ja sa nestíham čudovať. Jasné je to náročné, niekedy mám nervy v koncoch, ale to z tých dvoch najstarších, by som mala tak či tak 😁 ale sú to deti, musia aj vyvádzať. Ja som veľmi spokojná, výcvik už mám perfektný, takže tohto sa nebojím ako to zvládnem... možno len organizacne to bude ťažšie. Ľudia majú reči, najmä cudzí....tetusky sa zastavujú pri mne, či všetky sú moje 😁...nech. na komentáre, usmejem sa, a idem ďalej. Zbytočne čosi vysvetľovať.... keďže máme rozdielne zmýšľanie... Bude to dobre, uvidíš. Hlavne si treba robiť veci podľa seba, ty poznáš seba, svoje dieťa, na nevyziadane rady a kritiku od vševedkov, sa poďakovať a robiť ďalej po svojom 😉.... zvládneš to, neboj sa. .... povzbudzujem ťa. PS: celá moja rodina je proti viac deťom, jednoducho majú zmýšľanie jedno, Max dve stačí.... neriešim.
Neboj sa zvládneš to ,máš veľkú oporu v manželovi a to sa velmi cení ja mám 5 deti síce s väčším odstupom ale zvládli sme všetko mám troch synov a dve dcérky najmladšia ešte k tomu autistka 29,25,22,14,10 ale je to super mať veľkú rodinku
@veronka523 uplne sa vykašli na to co kto povie.... Nech si každý hovorí co chce, ak chcu pomôžu... To že ťa manzel podržal je naozaj ta najlepšia správa 🙂.... A da sa to! 🙂 zvládneš/te to... Hlavne ries to aby ste boli zdraví, ale poriadok je to posledné (mas staršie dieťa, zasvat ho aby pomahalo v domácnosti 😉) a nalad sa pozitívne! 🙂 venuj sa detom, hlavne nejmensiemu, uzivaj si ho kym mas na neho veela casu... Domácnosť nie je prvorada....ak si mala poporodnu depresiu, chod za lekarom, ries to popredu... Veľmi vam drzim prsty ❤️
@veronka523 nerozumiem tomuto statusu..ak chces iba utešiť, tak sama vieš ako to je to s deťmi a čo všetko potrebuju..ty poznáš vašu situáciu tak sama budeš vedieť že či tie 4 detičky zvládneš.. pozri sa na seba dozadu.. zvládla si jedno určite si mala otázky, že ako budeš zvládnet 2 a zvládla si, potom prišlo to isté s 3.. a teraz je to tak isto aj s tym 4, takže zvládneš tak ako tie deti predtým.. a okolie nerieš..tvoja rodina tvoj život..každý sme si strojcom vlastného šťastia.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
jasnacka ze sa da, nestresuj sa a tes sa z potomka