Stretla som staru znamu jej syn ma 19 a chodi na College tu v uk. S priatelkou rovnako starou cakaju babo. Tato rodinka su peliaci a na babo sa tesia. Nie je to skoro? Babo v 19 este pocas studii?
Nie je odveci riešiť životy druhých?
@kiki19191919 peliaci? 🤔
Dnes sa to povazuje za skoro, pred stovkami rokov sa vydavali / zenili 15 rocni ludia...
Mozno pred rokmi by som vsemozne bola nad tym hrozena, ale vekom zistujem, ze neraz 19-20 rocni ludia dokazu byt zodpovednejsi, normalnejsi ako 35rocni.
Je to vyslovne individualna vec u kazdeho.
tu v uk je to normalne .. tu v uk ludia rodia veeeelmi skoro kazdopadne je to kazdeho osobna vec.. mozno budu daleko lepsi rodicia ako tie co ridia v 40tke .. kedysi to bolo uplne normalne a ak zena porodila v 25 uz bola stara ...
kedze ja ich zivit nebudem, co ma je do toho 🙂 kazdeho osobne rozhodnutie, kedy a ci bude mat deti
ked by ti povedali, ze chce ist na potrat, bolo by to lepsie?
Ja myslim, ze v anglicku je to normalne, zili sme tam par rokov... my sme tiez mali babatko skoro, nejaky vyrazny problem, ze to bolo uprostred studia, som za tym nevidela...ale to bolo tym, ze muz normalne pracoval..
@kiki19191919
ries seba, urobis lepsie. A ked zacnes riesit svoje problemy, nebudes mat pomyslenie, cas ani energiu riesit ostatnych!
A nie, nie je to priskoro. Neviem ako ty ale oni budu mat v 40 tke uz dospele deti 😁 To je podla mna celkom fajn. Teda za predpokladu, ze budu stastni, spokojni a zvladnu aj ake take problemy. Ale na to nemaju zaruku ani ti 30 a viac rocni.
Ak sú zodpovední v 19 - tich , je to krásne , a že sa tešia ? ešte lepšie . aj ja som mala prvého syna v 19 , s mužom sme išli do toho , lebo to bolo jasné ako facka . Niekto nie je schopný sa postarať v 30 - 35 rokoch o bábo .
@kiki19191919 ked sa pritrafi v 19tich,tak co uz narobis. Preco to teba trapi?
@kiki19191919 a co je na tom? Mne je to sympatické 🙂 netvrdím žeby som do toho išla v 19,ale keby to prišlo bola som pripravená prijať situáciu. Tak či tak som nechcela čakať dlho,za mňa ideál 22-25, len ten rozum nebol ako je teraz😅 ale k veci, v prvom rade je to ich život,v druhom rade je to normálne, a v neposlednom rade co ak sa babo len pritrafilo? Myslím ze tesit sa na neho je najlepšia možnosť akú si mohli zvoliť
Ty máš aký rok výroby, keď klebety roznášaš jak stará Blažkova?😝😝
Hádam dvaja dospelí svojpravni ľudia nepotrebujú Tvoje požehnanie a povolenie🥴😄
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@kiki19191919 s tým sa musia vysporiadať oni ;) pre niekoho skoro, pre iného tak akurát...