Rád by som sa s Vami porozprával na tému tehotenstvo očami ženy - očami muža. Čo trápi ženy, ako Vás chápať, ako Vám rozumieť, čo trápi mužov ako Vám pomáhať, ako Vás chápať. Viem, všetko je výsostne individuálne, v každom vzťahu iné...ale iste si môžeme vzájomne pomôcť otvorenosťou pri rozhovoroch.
Čo je podľa neho dobrý život? To si sa o neho vo všetkom starala? Pomáhal ti niekedy s niečím?
V domacnosti mi pomaha, je pozorny a teraz sa o mna stara este viac. Ja si myslim, ze sa boji noci, ked sa nevyspi a ze ked pride domov, nebude mat taky klud, ako predtym. Len ta jeho prva reakcia ma zarazila a snazim sa pochopit muzske zmyslanie, ale asi ho nikdy nepochopim ☹. Ty ako muz nemas obavy, ze budes na vedlajsej kolaji?
Nie z toho obavy nemám. Dieťa je to najúžastnejšie čo môže byť v živote človeka. Možno len povedal slovné spojenie, ktoré ani tak nemyslel. O to viac, ak to to potvrdzuje jeho správanie sa ku tebe. POMÁHA TI.
ahoj. to si dobre napisal, ze ako vas chapat, ako vam rozumiet. o to sa nesnaz, lebo my same nevieme co chceme. 😅 a pocas tehotenstva uz vobec nie. teda aspon ja. my sme obe deti planovali a ked som zostala tehotna, sokovalo nas to rovnako. zmenil sa nam uplne zivot, ale nelutujeme. ja si skor myslim, ze vsetko je to o tom, ako sa jeden druhemu prisposobi. to, ze je zena tehotna neznamena (aspon u nas), ze si lahne a chlap bude okolo nej skakat ako vcelicka 9 mesiacov. treba jej pomoct, vypocut,.... ale aj ta zena musi trosku respektovat muza.
@alicka7 pochopis to ked sa ti babo narodi, ja mam dve deticky a je to tak,ze oni su na prvom mieste...ak su hladni,najprv dostanu oni jest az potom manzel..samozrejme citovo su na jednej urovni,ale asi to myslel tak ze sa mu uz nebudes venovat tak ako predtym...a bohuzial aj to tak je,kym su deticky male
presne ako napísala berus222 ...nepochopíte nás , pretože vážne ani ja sa sama v sebe nevyznám...treba byť hlavne tolerantný a nezazlievať žene zmeny nálad.
Heh a co ja? odkedy sa mi narodila mala som tiez u muza az na 2. mieste 🙂 Najprv tatkova princeznicka
Tak moj chlap mal co robit, aby ustal tie moje emocionalne vyboje, co som mala ako tehu...zaujimave je, ze ja som to tak tragicky nevnimala, ba myslela som si, ze aka parada, ako dobre sa citim po kazdej stranke. Ale je pravda, ze najhorsie to vnimal, ked som musela ostat doma na PN. Vela veci mi vadilo, take blbosti, ze sveter na stolicke namiesto´ulozenia ho do skrine, na poriadok som bola ako besna vtedy, alebo rozne pachy, ked bolo v izbe co len na 5 min zatvorene okno, uz mi tam hrooozne smrdelo a neviem peco, ale nastvala som sa na mojho chlapa, i ked za to nemohol. On chudak nevedel, co sa vo mne deje, akoby mi pomohol a ja som to nevedela tiez 😀 A ked bola snaha o niecom sa porozpravat a nieco riesit, tak sa to nedalo, lebo ma az zadusalo od placu 😀 A ja som si k tomu nadovazok este pustala dramaticke sladaky a sansony a potom som revala este viac 😀
@alicka7 naozaj ako pisu vyssie, ked budes mat uz babo, pochopis, ze manzel/partner sa odsunie na druhe miesto, stale budes dbat v prvom rade na to, aby bolo babo napapane, prebalene, ci mu nic nechyba a manzel bude zial naozaj na druhom mieste, rano vstanes s pocitom, ze musis hned skontrolovat male, vecer ides pred spanim ´kuknut ci je s malym vsetko ok,a manzelsky zivot uz nebude taky ako pred tym, uz sa bude vsetko tocit okolo babatka...to sa neda len tak napisat, uvidis, ked sa male narodi 🙂 😉
Spravanie chlapa v tehotenstve
Ani nie tak pohľad na tehotenstvo ako pohľad na výchovu detí. Máme teraz druhé a už sme sami a vo svojom. Ja som s malou 24 hodín denne a plus syn cez víkendy a po škole. No proste nonstop s deťmi, ja sa ani vy.rat nemôžem sama. Manžel nemá problém si naplánovať zatach s kamarátmi,lebo nerieši čo s deťmi. Ja mu to neberiem,není to tak často a poväčšine je to v unosnej miere,ale ja nemôžem ísť ani s kamarátkami na kávu bez detí,lebo muž je cca do pol šiestej v práci a potom dôjde domov a jasné že navecerat osprchovať a možno dačo doma porobiť ale všetko si sám bez deti za chrbtom, a fakt ja nemám kedy byť aspoň chvíľu bez detí. Normálne sa teším do roboty
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ahoj, mne vadi na mojom partnerovi, ze jeho prva reakcia bola, ze mu konci dobry zivot a ze od teraz uz bude na druhom mieste. Babo sme chceli a nechapem, preco ma taketo pocity. Ja ho vobec nemienim odsuvat na druhe miesto, ked sa babo narodi, budu u mna obidvaja na prvom mieste.