Ahojte. Od zistenia tehu mi to trvalo asi týždeň, keď som si to uvedomila a začala sa tešiť. Potom prišli nevolnosti, po xonvei to bolo o nieco lepšie...
strašné bolesti prsníkov, krče sem tam v podbrušku a pocity sa znásobovali až som sa zacala neskutočne moc tešiť a tesim sa doteraz, ale ..
..teraz sa citim tak zvláštne, mam neskutočný strach, snivaju sa mi zlé sny, najprv ze som krvacala a o babatko som prisla, potom, ze som porodila skoro a bolo v nemocnici v inkubatore a dnes sa mi snivalo, ze som kupovala ikebany na hrob, ale neviem pre koho 😒😒😒
Tie pocity su hrozné, nevolnosti este sem tam pocitim aj bolesti hlavy unavu, aj bolave prsniky mam, aj jemne krce v podbrusku, ale mam neskutocny strach, ze či je s babatkom vsetko v poriadku az plačem, od rana plačem od strachu a zajtra idem na kontrolu a neviem sa dočkať ale na druhej strane tam pojdem s velkym strachom, ze uz teraz sa chvejem... az taky bôl citim na srdci take stiahnutie .. neviem ci je to hormonmi alebo cim, .. nejde o prve tehotenstvo, ide o druhe.. mam doma krasneho zdraveho chlapca, ale toto dietatko cakam s niekym koho neskutocne milujem a pravdepodobne mam o to vacsi strach, lebo partner sa na to neskutocne teší a ja snad teraz este viac .. google pre dnesny den by som najradsej odstranila z mobilu aby som si nemusela googlit priznaky o zamlknutom potrate alebo inych problemov ... 😦😦😦😦😦🥹🥹🥹🥹🥹
Asi som to potrebovala dat zo seba von , dakujem za precitanie mozno podporu 😪😪😪😪
As
vsetko je uplne v poriadku, to ze mas tehu priznaky je dobry znak, neboj sa a nestresuj sa zbytocne ❤️ ja som pri zamlknutom mala vymiznutie vsetkych priznakov a potrat sa v nizsich stadiach rozbieha najprv krvacanim a az potom nastupia poriadne bolesti, uplne ine, ako tie "prospesne" bolesti v zaciatkoch, drzim ti palce
a nemoze to byt vedlajsi ucinok Xonvey? Ja viem ze sa to dava na zvracanie, ale je to aj liek na spanok, vela ludi to berie v zahranici, ked nevedia spat.
A negoogli, nie je dovod, najdes pre aj proti. Mam za sebou viacero MA, anembryomolu atd a uprimne, neexistuje ziadne pravidlo, niekedy priznaky su niekedy nie a vzdy to moze byt OK.
Je to normálne každá mamka sa bojí o babetko len premýšľate najviac pozitívne 🙏 zo zlej myšlienky skočte hneď na iné radostné myšlienky...
Ja som.v 12tt a ale myslím pozitívne nechcem.tym.babu nejakú uškodiť lebo stres niekedi fakt víe s nami zatočiť pekne...preto hore hlavu všetko bude ôk teste sa máte v brušku lásku vášho života 🙏🙏🙏🩵🩷
Vsetky sa bojime a napadne nas to najhorsie. Ja som otehotnela po dlhom snazeni a povedala som si ze si to idem uzit, kym nemam zle spravy od doktora tak proste vsetko je v poriadku, lebo si nemam preco mysliet daco ine. Myslenim na najhorsie aj tak nicomu nepomozeme, akorat nas to stresuje.
@natusqa123 ja som tiez v 12tt a ten strach je neskutočný asi mam nejake teraz obdobie neviem .. parner mi je velkou oporou aj ten dnes cestuje do zahranicia sice na otocku ale aj tam sa beskutocne bojim o neho ..
@cookie29 aj nad tym som rozmyslala, niekedy viem prispat aj pocas dňa, ale spanok v noci je pre mňa hrozný, vcera som si tabletku nedala a budem skusat si ju uz davat obdeň a pomaly vysádzať
Baby dakujem vam za porodporu a pekne slová. Ja idem zajtra na kontrolu tak myslite na mňa a snad vam tu zajtra napíšem tu najlepšiu spravu, kiezbych som nemala take zle sny by to bolo lepsie .. 🙏🙏🙏 ak to bude pokracovat ele tehotenstvo tak sa mozem rovno aj zblaznit lebo nebyt snov viac si to uzivam .. pri synovi som nemavala zle sny tak mi to je čudne
Neboj sa moja...bude všetko ôk....Čítaj si všetko o babetku ako sa teraz vivija atď...rôzne filmi seriáli si pustite rozprávky ukludni vás to dajte si Medovku čaj aby vás nejako ukludnil ten čaj a príklad chodí si na nákupy pojdete na iné myslienky
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
my sme sa o druhe babatko snazili 20 mesiacov, ked som zistila ze som tehotna sestricka ma objednala na kontrolu az o 2 tyzdne, ked som bola v 8tt, aby bolo nieco vidno, neskutocne dlhe 2 tyzdne to boli a ked som uz konecne isla k doktorovi srdce mi bilo ako splasene, ruky sa mi triasli, ale ked som na obrazovke uvidela machulku a ako jej bije srdiecko az som sa mu tam rozplakala od ulavy, ze je vsetko v poriadku. proste s tym nic nenarobis, uz sa budes bat stale, ale zalezi od toho bat sa a bat sa az moc prehnane. drzim palce aby bolo vsetko v poriadku