Ťažko znášam koniec tehotenstva

1. apr 2024

Ahojte, idem sa len trochu posťažovať…končím 8. mesiac a musela som ostať doma ležať. Strašne ťažko to znášam 😔 strašne som zlenivela, keďže celé dni len ležím. Som len doma a presuvam sa z postele na gauč, cele dni prespim a nič už nevladzem spraviť ani v dome. Citim sa lenivo, zle, von je nadherne a ja sa bojim, že tak zleniviem, že ani po pôrode nenabehnem na svoj aktívny režim 🙁uvedomujem si, že sú ženy, čo sú na rizikovom celé tehu a nesmú nič pomaly 9 mesiacov, ale keďže som celkom aktívny typ tak sa mi horšie zvyká 😔 Nejaké tipy?

mogaa
1. apr 2024

po pôrode budeš prinútená byť aktívna....tak sa teraz vyspi koľko sa ti žiada, lebo je možné, že po pôrode sa dlhšiu dobu nevyspíš....

reanda
1. apr 2024

neboj sa, po porode nebudes mat moznost byt leniva.. ak si prilis aktivny typ, tvoje telo to zrejme schvalne zariadilo takto, aby nacerpalo aspon dake sily na poporodne obdobie..
a tip na pomoc? uvedom si, ze to, coho sa bojis, je len konstrukt v hlave.. ze nie je nic zle na tom, ked tehotna zena odpociva.. nie je to lenivost.. tak normalne odpocivaj.. ved nemusis iba lezat a cucat do stropu, daju sa aj na gauci robit zaujimave aktivity..

ivangeline
1. apr 2024

Neboj sa. Nabehnes. Ja som tiež jak sud a väčšinu dňa nič nerobím.

majlo1234
4. apr 2024

Oddychni si, zatial mozes 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre