Strach z tretieho pôrodu

11. sep 2022

Ahojte, som v 37 tt, rizikove tehotenstvo, nakazany od dr prisny kludovy rezim kvoli krcku maternice a otvaraniu sa, v poslednej dobe sa akosi bojim porodu, stresujem sa, predosle dva porody prirodzene, bez problemov, aj tehotenstva bez problemov, snad bude vsetko v poriadku 🙂len som sa potrebovala vyrozpravat, dakujem

kiki68
11. sep 2022

Vsak uz si 37tt, to mozes rodit aj hned a budes oki. Babo tiez. Ako tam uz kazdy tyzden co potiahnes je iba bonus. By som sa nebala .

petricka22
11. sep 2022

Mas pekny tyzden, uz aj keby si porodila, tak bude vsetko ok. Nestresuj sa, uz mas dve deti, vies, co ta caka.

bessdonna
16. sep 2022

ja ani nerozumiem preco treba v 37tt kludovy rezim.ved porod je lahsi ak si na konci aktivna.maximalne tak kvoli placente.mal by byt lahsi ako predosle,zvladnes to urcite

bielavila
24. sep 2022

Ja som rodila v 36 tt aj ja aj deti sme ok, v 37 uz ani neni porod definovany ako predcasny, samozrejme setrit sa treba, ale ked porodis nic sa nikomu nestane

kiki68
Autor odpoveď zmazal
Zobraz

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre