Ahoj žienky musím sa vám zveriť mam strach z tehotenstva som v 18 týždni a ja si to vôbec neuzivam ako pri prvom, je to moje druhé stále len nejaké vírusi drobec starší chodí do škôlky mam strach ze mi niečo dovlecie a ze to chytim a poškodím tým zdravie nenarodené ho dieťaťa teraz mali chorobu ruky nohy ústa v škôlke dúfam ze to drobec nechytí mňa už chytá panika co ak to chytim ja zevraj je to nebezpečné pre dieťa v bruchu, do toho covid z každej strany ako mam dosť
Viem poviete si ze som blbá ale proste to tak cítim na bábätko sa samozrejme veľmi tešíme
a nerozmyslala si nad tym, ze by si nechala maleho doma? teda ak nie je zrovna predskolak, ja by som ho v tejto situacii do skolky ani nedavala
@gianna no už nad tým uvažujem on zbožňuje tie decká rad tam chodí rad sa s nimi hra ale asi mi to naozaj nestojí zato, a stále teraz tam niečo majú už má to nebaví naozaj teraz už týždeň nechodí hneď ako dali že majú ruky nohy ústa je doma nepôjde ani o týždeň a ktovie ci do konca roka ešte vôbec
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Je to normalne, ja som bola tehu v 19tt ked sa objavil covid. Je to tazke na psychiku, clovek vsetko vnima viac cez hormony. Neboj to zmaknes, len je to take o drzku. Ze sa pozerat vsade, ze co tam ciha