Strach z prebiehajúceho tehotenstva

11. nov 2021

Ahoj žienky musím sa vám zveriť mam strach z tehotenstva som v 18 týždni a ja si to vôbec neuzivam ako pri prvom, je to moje druhé stále len nejaké vírusi drobec starší chodí do škôlky mam strach ze mi niečo dovlecie a ze to chytim a poškodím tým zdravie nenarodené ho dieťaťa teraz mali chorobu ruky nohy ústa v škôlke dúfam ze to drobec nechytí mňa už chytá panika co ak to chytim ja zevraj je to nebezpečné pre dieťa v bruchu, do toho covid z každej strany ako mam dosť
Viem poviete si ze som blbá ale proste to tak cítim na bábätko sa samozrejme veľmi tešíme

kiki68
11. nov 2021

Je to normalne, ja som bola tehu v 19tt ked sa objavil covid. Je to tazke na psychiku, clovek vsetko vnima viac cez hormony. Neboj to zmaknes, len je to take o drzku. Ze sa pozerat vsade, ze co tam ciha

gianna
11. nov 2021

a nerozmyslala si nad tym, ze by si nechala maleho doma? teda ak nie je zrovna predskolak, ja by som ho v tejto situacii do skolky ani nedavala

autor
11. nov 2021

@gianna no už nad tým uvažujem on zbožňuje tie decká rad tam chodí rad sa s nimi hra ale asi mi to naozaj nestojí zato, a stále teraz tam niečo majú už má to nebaví naozaj teraz už týždeň nechodí hneď ako dali že majú ruky nohy ústa je doma nepôjde ani o týždeň a ktovie ci do konca roka ešte vôbec

iva_1
12. nov 2021

@kiki68 ahoj nemaj strach ja ti verím po porede som bola pozitívna neskutočný strach v pohode som ho dojcila samozrejme som mala rusko a rukavice stále nemaj strach a vôbec bi si nemala byť v strese nerobí to dobre bábätku

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre