Ahojte mozno blbost ale som v 13 tt doteraz mi nieze nechutilo ale nemusela som mat vobec sladke … pred tehu vzdy po slanom jedle kusok sladkého …dnes po slanom som dostala presne taku chut na sladke ako netehotna …. Zrazu .. 😳k dr idem az o 2 tyzdne bojim sa ci babo zije .. mali ste to niektora tak ?
Ja som nemala voooobec ziadne chute ani nic ine okrem naliatych prs. Normalne sa ti vytratili rane priznaky
@anavixy dakujem krasne …veru musim byt pozitivnejsia …ale ked ten strach po MA je velky 🥺🥺🥺
@kitycat ❤️❤️❤️🍀
Skus byt pozitivna, ten strach malemu ani tebe neprospieva. Ak fakt mas s toho celeho zly pocit, tak behnut vecer na pohotovost, povedat, ze mas bolesti, to je jedno co... aspon nebudes stiahnuty zaludok mat do dalsej kontroly... my sme si tymto presli v 14.tyzdni a tiez som tam sla zo strasne zlym pocitom, ja som sa bohuzial nemylila. Potrebujes vidiet bijuce srdiecko - tak smer lekar. Je to uplne pochopitelny strach po MA...
@anavixy ja som mala take stresy nonstop aj teraz mam a to som v 7m to sa uz bude tahat stale aj ked porodis strach o babatko je prirodzeny jav… mna skludnilo ze som si kupila doppler, tie priznaky si nevsimaj ja som pred tehu bola napr velmi nachylna na vsetko bolo mi zo vsetkeho zle vracala som a v tehotenstve som nevracala ani raz bolo mi sice nevolno ale nevracala som, dodnes nemam typicke tehu priznaky ako prsia bolestive. Mozno sme prave tie “stastene” ktore maju kludne tehu bez priznakov. Kludnuzivaj si tehu vyloz nohy a citaj si nieco pekne aj babatku 🙂
Po 13.tyzdni uz miznu tie uvodne tehu priznaky,takze chute sa vratia do normalu a citis sa ako pred tehotenstvom,je to v poriadku.Ale rozumiem tomu strachu,ja mam to iste a vie to byt niekedy na palicu🙈
@pet888 no bat sa budeme stale uz 🙈musim si naozaj tak ze je vsetko v poriadku 🙏🏻🙏🏻❤️🍀
Presne,ked som zistila,ze som tehotna,najprv neskutocna radost a dve hodiny na to zacal brutalny strach,ktory stale trva a stale z inych dovodov a tak to vidim,ze to uz bude navzdy😂🙈Ale musime mysliet pozitivne,ze vsetko dobre dopadne🙏🏻🙏🏻🙏🏻🍀
@anjelicek26 ak to nie je moc osobne,co bol ten zly pocit,ktory vas zaviedol do nemocnice?
toto ma mierne rozosmialo 😀 ja nejem od zaciatku tehu (12tt) skoro vôbec sladké teraz som pažravá na zeleninu (surovú) a ovocie 😀😀 minule som si dala virgin mochito lesne ovocie skoro som sa zjašila keď mi očividne mladá nová čašnícka doniesla limcu v 3dcl a sladké jak hovado 😀🤣🤣 ja som u dr. bola v 2 tt si predstav prisla sadla a hotovo 🤣 kedze tiez minulosť je zlá 🙂 ... a už som nemienila čakať 🤷♀️ aby sa niečo dokazilo 🙂 stres je vždy kym som nevidela plod a ešte taky velký v tom týždni 🌈🐣 ... a kým ťa zaujima len jedlo tak je fajn 🙈🤣 ja mám také stavy že to normálne nechápem ak chceš napiš spravu 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Prosim ta, chapem ze sa bojis o babatko, ta neistota, ked ho este necitis a nevies co sa tam vnutri deje je sklucujuca (myslim, ze o tom by sa malo viac hovorit, lebo to cloveka dokaze celkom zaskocit), ale nemozes predsa odhadovat prognozu tvojho tehotenstva na zaklade toho ci si zrazu dostala chut na sladke alebo nie 🙈 ani vymiznutie priznakov a pichania a nevolnosti a bolesti prs, alebo co sa tu casto riesi, nemusi a vacsinou ani nezmamena nic zle a takato, s prepacenim, blbost ako ze doteraz som nemusela mat sladke a teraz zrazu musim, to naozaj nedava zmysel. Zbytocne sa stresujes, nerob to, mysli radsej pozitivne, si za prvym trimestrom (co samo o sebe prinada rozne zmeny) a riziko potratu bude uz len nizsie 🙂🍀🍀